Stagiair: Tim De Saeger

stage Aalst webdesigner

Tim De Saeger

Grafisch ontwerper

Studierichting: Grafische en Digitale media, Artevelde hogeschool in Gent

Interesses: sport, paardrijden en nieuwe branding cases

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Mijn stage bij Green Bananas was zeer erg gevarieerd. Dit ging van video’s monteren tot illustraties ontwerpen. Als grafisch ontwerper kon ik mij helemaal uitleven in de illustraties voor verschillende websites.

Daarnaast heb ik ook voor web verschillende ontwerpen mogen maken zoals banners, promotiebeelden en zelfs designs voor volledige websites. Alle grafische programma’s kwamen aan bod. Zo heb ik ook beelden moeten bewerken met Adobe Photoshop.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Ik koos voor Green Bananas voor hun veelzijdigheid. Zo kreeg ik de kans om zowel voor print als voor web te ontwerpen. Het uitgebreide portfolio met goede projecten heeft mij overtuigd om contact op te nemen. Een extra voordeel was dat het niet zo ver was van thuis – al dacht de NMBS daar soms anders over.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Ik heb het eerste deel van mijn stage van thuis moeten afwerken door COVID-19, al is dit zeer vlot verlopen. De beste ervaring kwam pas later toen ik naar het kantoor mocht komen: namelijk de leuke werksfeer. Het was een heel leuke, maar ook leerrijke stage, waarbij ik verantwoordelijkheid kreeg en zelfstandig kon bijleren.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Ik heb het geluk dat ik vakantiewerk mag doen bij Green Bananas en op deze manier nog meer kan bijleren en genieten van de leuke sfeer. Ik ben bereid om me nog verder bij te scholen, zodat ik nog meer kan groeien op grafisch vlak. Ik zou graag proactief in de grafische wereld stappen.

Dank u allemaal voor de leuke stage!

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!