Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Spring eruit met standenbouw ’by Green Bananas’!

Haja, want standenbouw heeft niks te maken met stilstaan. Wel met opvallen, bewegen, beleven, … En daar weten we alles van! Als marketingbureau zijn we daar immers al jaren mee bezig. Ook een stand of shop-in-shop nodig? Lees er hier meer over en maak snel een afspraak.

Standenbouw of shop-in-shop ’by Green Bananas’, hoe gaat dat in zijn werk?

Hamertjeuh, beiteltjeuh en zaagskeuh… Alles ligt klaar. We kunnen er dus aan beginnen, aan de beursstand die van jouw beurs of event een succes gaat maken. Jazeker, al gaan we daarvoor wel anders te werk.

We zetten immers eerst koffie en maken tijd voor een babbel. Haja, want we willen eerst wel eens weten wie jij bent, waar je voor staat en vooral wat je wil bereiken met jouw beursdeelname.

Pas daarna gaan we echt aan het werk. We werken een design uit op basis van jouw input, helemaal op maat van jouw verhaal en doelstellingen. Standenbouw ’by Green Bananas’? Jouw bedrijf op een originele en creatieve manier in de kijker zetten! En we gebruiken natuurlijk ook onze eigen marketingkennis en -ervaring!

Op die manier zorgen we niet alleen voor een duidelijk beeld van jouw zaak of product, we zorgen ook voor:

  • zoveel mogelijk bezoekers
  • een optimale beleving voor je bezoekers
  • zoveel mogelijk nieuwe en kwalitatieve leads en/of conversies

Enne, dat ’hamertjeuh en beiteltjeuh’… daar mogen onze eigen gespecialiseerde partners mee aan de slag! Wij laten immers niets aan het toeval over als het gaat over jouw succes!

Standenbouw ’by Green Bananas’ in 3 stappen:

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste voorstellen.

In een uitgebreide babbel gaan we na wat precies je doelstellingen zijn. Op basis van de informatie uit dat gesprek starten we met een eerste ontwerp.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes voeren we nog enkele laatste aanpassingen uit, bekijken de technische details, … Tot het plaatje helemaal klopt.

professionele webshop laten bouwen

Van ontwerp tot realisatie van jouw beursstand.

Onze partners bereiden alles tot in de puntjes voor: materialen bestellen, klaarmaken, … En zorgen daarna voor de opbouw ter plaatse. Precies op tijd!

Of we ook nog iets anders doen dan standenbouw?

Jazeker! Veel zelfs! We zijn immers niet voor niets een marketingbureau. Afhankelijk van jouw eigen doelstellingen en wensen, kunnen we van jouw beursdeelname een nog groter succes maken. Met Google Ads, socialmediamarketing, e-mailmarketing moedigen we (potentiële) klanten aan om een bezoek te brengen aan de beurs. Heb je misschien flyers nodig voor de promotie van de beursdeelname? Al aan visitekaartjes gedacht? Of brochures? Enne, wat denk je van een mooie nieuwe landingspagina voor de website? Of van autobestickering voor extra promotie? Jup. Kunnen wij allemaal. En niet alleen dat, we doen het ook graag.

Ons team bestaat uit design-loving marketeers. Onze grafisch ontwerpers zorgen voor de meest inspirerende ontwerpen voor je beursstand, drukwerk, logo of webdesign. Ons eigen in-house team van developers vertaalt jouw webdesign naar een perfect werkende en gebruiksvriendelijke website. Teksten nodig? Onze copywriters doen het nodige! Oh ja, en met onder meer SEO, display advertising en zoekmachinemarketing zorgen we ervoor dat je nieuwe website ook snel en gemakkelijk vindbaar is!

Aha! Antwoorden op enkele vragen over grafisch ontwerp!

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
  • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
  • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
  • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
  • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Een professionele webshop voor een apotheek maken, dat deden we ook al voor Apotheek Renneboog uit Aalst.

De Groene Bananen, die leveren enkel maatwerk af. Jouw project is uniek, dus je webshop toch ook? We starten met een uniek webdesign, dat tot in de details is afgewerkt. Het visuele plaatje klopt, maar de webdesigner houdt er ook rekening mee dat je shop ook gebruiksvriendelijk overkomt. Zie je het toch allemaal nog iets anders? Geen probleem, we sturen bij tot het webdesign perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Ook onze copywriters springen in hun pennen als je dat wenst: ze schrijven SEO-proof teksten, titeltjes, productomschrijvingen … Met de juiste woorden zorgen ze ervoor dat jouw klant op de website terechtkomt, er blijft hangen én liefst ook nog een bestelling plaatst. Onze ontwikkelaars coderen nadien alles tot een eindresultaat dat performant en responsive is. Zodra alles goed werkt, gaat je webshop live.

Daarna stopt het verhaal niet. Want hoe gaan surfers op je webwinkel terechtkomen als ze jou niet kennen? Daar komt internetmarketing om het hoekje kijken. Wij helpen je ook daarmee zeer graag.

Oh ja, ook als je op zoek bent naar een (nieuw) logo, visitekaartjes, flyers, stickers en ander drukwerk op maat, kunnen we je van dienst zijn. Blader maar eens door ons portfolio om te ontdekken hoe we onze klanten al blij hebben kunnen maken – of maak meteen een afspraak om samen de opties te bespreken. Wil je ook een professionele webshop voor je apotheek laten maken? Laat het ons weten. We zetten ons maar al te graag in om jouw nieuwe, gebruiksvriendelijke, mooie webshop vlotjes te laten draaien.

Onze prioriteiten bij standenbouw? Bezoekers, leads en conversies!

Standenbouw ’by Green Bananas’? Dat is zoveel meer dan een aantrekkelijke stand of shop-in-shop. Het moet er niet alleen goed uitzien, ook een perfecte afwerking is belangrijk en vooral, het plaatje moet kloppen! Op alle vlakken! Je wil de juiste boodschap brengen, duidelijk en op de juiste manier. Je wil zoveel mogelijk bezoekers en die laten bij voorkeur allemaal hun gegevens achter om gecontacteerd te worden of zelfs een verkoop te sluiten. And that’s where we come in: wij zorgen ervoor dat alle elementen aanwezig zijn om van jouw beursdeelname een doorslaand succes te maken.

Op zoek naar een standenbouwer met kennis van zaken?

Kom eens praten! Aan de hand van jouw doelstellingen werken we een aanpak op jouw maat uit. Zo ben je zeker van een succesvolle beursdeelname! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we luisteren graag naar je wensen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.