Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Je stempel drukken, letterlijk en figuurlijk?

Wil je een blijvende indruk achterlaten bij klanten of zoek je een manier om je dagelijkse taken nog efficiënter te maken? Bij Green Bananas kan je terecht voor een gepersonaliseerd stempel ontwerp!

Indruk maken met jouw stempel ontwerp, op maat gemaakt voor jouw onderneming.

Een bedrijfsstempel is iets waar je niet altijd meteen aan denkt, maar eens je hem hebt, zal je hem vaker gebruiken dan je zelf dacht. Denk maar bij het goedkeuren van een officieel document, het ondertekenen van een contract of het opmaken van een brief. Het is uiteraard niet verplicht, maar het zorgt wel voor die extra finishing touch. Daarnaast kan je stempels ook gebruiken op een creatieve manier. Zo kan je er maken met een tekening of grappige tekst. Wil je een stempel voor spaarkaarten, het afwerken van je klantenpakketjes of wil je de saaie formulieren op het werk wat upspicen? De opties zijn eindeloos.

Wij zorgen graag voor een professioneel stempel ontwerp dat past bij je bedrijf. Kies je voor een stempel met tekst of een tekening? Een klassieke of moderne stempel? Rond of vierkant, groot of klein? Wat je ook voor ogen hebt, jij kiest helemaal zelf, en wij denken met plezier mee. Enneuh, zowat alles is uiteraard mogelijk.

Hoe gaan we te werk voor stempel ontwerp?

Stap 1 Ontwerpfase

Van prikkelend idee tot brainstorm.

Tijdens een persoonlijk gesprek vertel je ons over je idee. Tijdens de brainstorm met ons team nemen we elk detail mee.

Goedgekeurd design

Van idee tot uitgewerkte voorstellen.

We bezorgen jou een of meerdere voorstellen voor het ontwerp van jouw bedrijfsstempel.

marketingbureau webdesign

Van goedkeuringsronde tot realisatie van jouw stempel.

Goedgekeurd? Dan gaan wij aan de slag om jou zo snel mogelijk het finale product te kunnen aanleveren.

Waarmee we jou zoal kunnen helpen?

Met van alles zo’n beetje eigenlijk. Je kunt bij ons terecht voor professioneel logo-ontwerp, grafisch ontwerp en ook voor webdesign ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen trouwens ook heel jouw nieuwe website of webshop voor onze rekening nemen. Van design over ontwikkeling tot het volledige beheer van je website of webshop. Oh ja, en onze copywriters schrijven ook met plezier de nodige teksten. Met SEO-optimalisaties en online marketing zorgen we er bovendien voor dat je gemakkelijk vindbaar bent online. Eigenlijk kun je gewoon bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met marketing, zowel online als offline marketing, met communicatie en met websites.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over grafisch ontwerp!

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
  • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
  • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
  • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
  • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Enkele projecten waarbij we grafisch ontwerp mochten verzorgen.

Stempel ontwerp heeft net iets meer om het lijf dan je denkt, al helemaal als je de voorkeur geeft aan een persoonlijk ontwerp op maat waarmee je ook de identiteit van je bedrijf verder kunt uitdragen. En dat laatste, dat is waar wij je kunnen bij helpen. Net zoals bij een heleboel andere zaken dus.

Een datumstempel, een handtekeningstempel, een adresstempel, met of zonder je logo, … Waar je ook naar op zoek bent, bij Green Bananas kunnen we zorgen voor jouw stempel ontwerp op maat. Een ontwerp in lijn met de huisstijl van je bedrijf? Een stempel die ook de identiteit van je onderneming mee onderstreept? Jup, kunnen we voor zorgen. En we kunnen ook een stempel met tekst ontwerpen. Kortom, wil je graag een heel eigen stempel, kom dan eens praten. Oh, en trouwens, onze copywriters zorgen graag voor de tekst voor je stempel.

Onze aanpak is steeds dezelfde: in samenwerking met jou gaan we op zoek naar de best mogelijke aanpak voor jouw project en we komen daarbij graag creatief uit de hoek. Jouw tevredenheid staat daarbij voorop, net zoals gebruiksvriendelijkheid trouwens. Nieuwsgierig? Heb je een idee of project waarvoor je wel wat hulp kan gebruiken? Bel of mail ons, of kom gewoon eens langs. En je kan natuurlijk ook alvast een kijkje nemen in ons portfolio!

Op zoek naar een partner voor het ontwerpen van jouw stempel?

Green Bananas zorgt er graag voor. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.