Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Affligem

webdesign Affligem

Ben je op zoek naar een professionele partner voor jouw webdesign? In Affligem? Green Bananas zorgt ervoor! Contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jouw project kunnen laten rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

Bij Green Bananas hebben we zo onze prioriteiten als het gaat over jouw nieuwe website.

 • Jouw verhaal, jouw project, jouw doelen
  Bij Green Bananas staan jouw project en doelstellingen centraal. We werken daarom alleen op maat.
 • Uniek webdesign
  Geen website van dertien in een dozijn voor jou. We zorgen voor een uniek en creatief design dat helemaal past bij jouw project.
 • Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign
  Het oog wil ook wat en dus zorgen we voor een design dat er niet alleen goed uit ziet, we besteden ook bijzondere aandacht aan gebruiksvriendelijkheid.
 • Lokaal vindbaar
  Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal. Hoge vindbaarheid is ons streefdoel.
 • Altijd tot je dienst
  Wij zijn er voor onze klanten. We zorgen niet alleen voor de juiste aanpak voor jouw project, we voorzien ook de nodige ondersteuning en doen er alles aan om jou te helpen.
 • Jouw website
  Via de CMS-toegang kun je eenvoudig eigen content toevoegen aan jouw website. We voorzien daarvoor een begeleidende handleiding.

Professionele website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Affligem webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Computers, tablets, smartphones, … We zijn vandaag 24/7 verbonden met het internet en dus de rest van de wereld. Het internet is met andere woorden niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Net daarom is het ook een van de eenvoudigste manieren om meer mensen en dus potentiële klanten te bereiken. Het belang van een sterke en gebruiksvriendelijke website is dus groot.
Ben je op zoek naar een professionele partner om jouw website een grondige makeover te geven? Heb je misschien een volledig nieuwe website of webshop nodig? Green Bananas uit Aalst is jouw go-to partner voor sterk webdesign, ook in Affligem. Ons team kan je trouwens even goed helpen met heel wat andere diensten. Hierbij denken we aan grafisch ontwerp of webshopbeheer, maar ook voor logo-ontwerp, e-mailmarketing, social media marketing, SEO-content en copywriting, Google Ads, retargeting en communicatie ben je aan het juiste adres.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Affligem.

Green Bananas is al jaren een vaste waarde in de sector. We werken samen met zowel start-ups als bedrijven met een gevestigde waarde. Zo werkten we in het verleden al voor HoGent, Yellow Lemon Tree, Haier, Panasonic, De Kringwinkel, Van Eyck Sport, Stad Aalst, Rijschool Vlaanderen, en nog veel meer. Neem zeker een kijkje in ons  portfolio voor een overzicht van al onze projecten.

Zoek je een nieuwe partner om jouw website onder handen te nemen? Kom eens babbelen voor grafisch ontwerp, communicatie, social media marketing, retargeting of webdesign. Affligem is slechts om de hoek van onze thuisbasis Aalst! Green Bananas is bovendien gecertificeerd Google Partner. Je kunt dus ook op ons rekenen voor alle ondersteuning bij online advertenties. Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.