053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Affligem

Kom je uit Affligem en op zoek naar een professional voor jouw webdesign? Green Bananas zorgt ervoor!

Tegenwoordig zijn we allemaal actief op het web en social media. Het wereldwijde web is niet meer uit ons leven te denken. Net daarom dat het ook zo belangrijk is om een sterke website op te bouwen. Ben je op zoek naar een professional die jouw website van kop tot teen onder handen neemt? Op zoek naar een sterk webdesign? Affligem is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Dan ben je bij Green Bananas uit Aalst aan het juiste adres! Green Bananas kan je helpen met webdesign maar ook met heel wat andere diensten. Hierbij denken we aan grafisch design of webshopbeheer, maar ook voor een ontwerp van een nieuw logo, e-mailmarketing, social media beheer, SEO-content, copy, AdWords, retargeting en communicatie ben je aan het juiste adres.

Meer dan webdesign

  • Nauwkeurigheid is key, alles zal dan ook tot in de details afgewerkt zijn.
  • De ‘webdesign Affligem’ methode zal ervoor zorgen dat je vindbaar bent en lokaal goed scoort.
  • We dragen zorg voor onze klanten. We geven zoveel mogelijk ondersteuning en doen er alles aan om jou zoveel mogelijk te helpen.
  • Ons doel is om al onze projecten zo gebruiksvriendelijk aan te leveren en samen met jou beslissen we welke aanpak het best bij jouw bedrijf past.
  • Via de CMS-toegang is het kinderspel om eigen content toe te voegen aan jouw website. We geven jou een begeleidende handleiding mee zodat je zelf aan de slag kan gaan.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Onze klanten

Green Bananas werkt samen met zowel start-ups als bedrijven met een gevestigde waarde. We kregen de kans om te werken voor HoGent, Yellow Lemon Tree, Haier, Panasonic, De Kringwinkel, Van Eyck Sport, Stad Aalst, Rijschool Vlaanderen, en nog veel meer. Onze projecten kan je terugvinden in het portfolio.

Zoek je een nieuwe partner om jouw website onder handen te nemen? Kom gerust langs voor grafisch ontwerp, communicatie, social media marketing, retargeting of webdesign. Affligem is slechts om de hoek van onze thuisbasis Aalst! Green Bananas is bovendien gecertificeerd Google Partner, dus je kan ook op ons een beroep doen voor alle ondersteuning bij online advertenties. Tot binnenkort?

Affligem webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.