Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign in Affligem? Wij zorgen ervoor.

webdesign Affligem

Een partner nodig voor webdesign in Affligem? En je wilt een professionele partner die bij voorkeur ook al heel wat ervaring heeft? Green Bananas kan je helpen! Contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jouw project kunnen laten rijpen.

Meer naamsbekendheid met een professionele website.

Onze prioriteit als het gaat over jouw nieuwe website? Dat ben jij. Het gaat tenslotte over jouw verhaal, jouw project en vooral jouw doelstellingen. We werken bij Green Bananas dan ook uitsluitend op maat. Bij ons dus geen website zoals alle andere. Je nieuwe website krijgt van ons een uniek en creatief design dat perfect aansluit bij jouw project.

Enne …, je kunt daarbij ook rekenen op:

 • Een zeer gebruiksvriendelijk webdesign dat er ook goed uit ziet.
 • Een hoge vindbaarheid. Dankzij onze bewezen SEO-strategie scoor je online, ook lokaal.
 • Van de juiste aanpak voor je project tot en met de nodige ondersteuning achteraf, ons team doet er alles aan om je te helpen
 • CMS-toegang zodat je eenvoudig je eigen content kunt toevoegen. We voorzien daarvoor ook een duidelijke handleiding. Het is tenslotte jouw website, niet de onze. Al kunnen we je ook wel helpen eigenlijk: onze copywriters zorgen met plezier voor straffe content voor je website.

Professionele website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Affligem webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign, grafisch ontwerp, copywriting en veel meer!

Als ondernemer kun je vandaag eigenlijk niet meer om een eigen website heen. Tenslotte is het internet dé manier bij uitstek om bedrijven terug te vinden. Net zoals het vandaag ook een van de eenvoudigste manieren om meer mensen en dus potentiële klanten te bereiken. Een straffe en gebruiksvriendelijke website met een responsief webdesign dat werkt, kan dus een heel verschil maken om je doelstellingen te behalen.

Kan je huidige website wel een makeover gebruiken? Ben je misschien op zoek naar een professionele partner voor een volledig nieuwe website of webshop? Vertrouw op Green Bananas uit Aalst voor sterk webdesign in Affligem en daarbuiten.

Je kunt trouwens ook bij ons terecht voor heel wat andere diensten. Heb je bijvoorbeeld grafisch ontwerp nodig? Een nieuw en professioneel logo-ontwerp? Een volledig nieuwe huisstijl? Drukwerk op maat? Doen we allemaal.
Net zoals webshopbeheer, e-mailmarketing, social media marketing, SEO-content en copywriting, Google Ads, retargeting, communicatie en nog zowat van alles.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Enkele voorbeelden van ons kunnen uit regio Affligem.

Green Bananas is al jaren een vaste waarde in de sector. We mochten dan ook al voor heel wat website en webshops zorgen voor een uniek en aantrekkelijk webdesign. In Affligem zowel als in onze thuisbasis Aalst en elders in Vlaanderen. Tot onze klanten behoren dan ook al heel wat kleinere en grotere namen. Zo mochten we bijvoorbeeld al aan de slag voor HoGent, Yellow Lemon Tree, Haier, Panasonic, De Kringwinkel, Van Eyck Sport, Stad Aalst, Rijschool Vlaanderen, en nog veel meer. Neem zeker een kijkje in ons portfolio voor een overzicht van al onze projecten.

Zoek je een betrouwbare en ervaren partner om jouw website onder handen te nemen? Kom eens praten voor grafisch ontwerp, communicatie, social media marketing, retargeting of webdesign. Affligem is tenslotte vlakbij Aalst! Wist je trouwens al dat Green Bananas bovendien gecertificeerd Google Partner is. Je kunt dus ook op ons rekenen voor alle ondersteuning bij online advertenties. Tot binnenkort?

Een partner nodig voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor webdesign op maat van jouw project. Contacteer ons snel en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.