Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Affligem

webdesign Affligem

Kom je uit Affligem en ben je op zoek naar een professional voor jouw webdesign? Green Bananas zorgt ervoor! Maak een afspraak en samen bekijken we hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Nauwkeurigheid is key, alles zal dan ook tot in de details afgewerkt zijn.
 • Samen met de klant zorgen we ervoor dat je met jouw webdesign vindbaar bent en lokaal goed scoort.
 • We dragen zorg voor onze klanten. We geven zoveel mogelijk ondersteuning en doen er alles aan om jou zoveel mogelijk te helpen.
 • Ons doel is om al onze projecten zo gebruiksvriendelijk aan te leveren en samen met jou beslissen we welke aanpak het best bij jouw bedrijf past.
 • Via de CMS-toegang is het kinderspel om eigen content toe te voegen aan jouw website. We geven jou een begeleidende handleiding mee zodat je zelf aan de slag kan gaan.

Professionele website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Affligem webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Tegenwoordig zijn we allemaal actief op het web en social media. Het wereldwijde web is niet meer uit ons leven te denken. Net daarom dat het ook zo belangrijk is om een sterke website op te bouwen. Ben je op zoek naar een professional die jouw website van kop tot teen onder handen neemt? Op zoek naar een sterk webdesign? Affligem is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Dan ben je bij Green Bananas uit Aalst aan het juiste adres! Green Bananas kan je helpen met webdesign maar ook met heel wat andere diensten. Hierbij denken we aan grafisch ontwerp of webshopbeheer, maar ook voor logo-ontwerp, e-mailmarketing, social media marketing, SEO-content en copywriting, Google Ads, retargeting en communicatie ben je aan het juiste adres.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Affligem.

Green Bananas werkt samen met zowel start-ups als bedrijven met een gevestigde waarde. We kregen de kans om te werken voor HoGent, Yellow Lemon Tree, Haier, Panasonic, De Kringwinkel, Van Eyck Sport, Stad Aalst, Rijschool Vlaanderen, en nog veel meer. Onze projecten kan je terugvinden in het portfolio.

Zoek je een nieuwe partner om jouw website onder handen te nemen? Kom gerust langs voor grafisch ontwerp, communicatie, social media marketing, retargeting of webdesign. Affligem is slechts om de hoek van onze thuisbasis Aalst! Green Bananas is bovendien gecertificeerd Google Partner, dus je kan ook op ons een beroep doen voor alle ondersteuning bij online advertenties. Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.