Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Asse

webdesign Asse

Wens je een nieuwe professionele website of webshop en ben je actief in AsseWebdesign staat centraal bij Green Bananas. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • We werken graag volgens de regels van het vak en dat betekent dus: nauwkeurig zodat je project tot in de puntjes goed zit.
 • Dankzij onze hands-on SEO-strategie zorgen we ervoor dat je lokaal hoog scoort en een hoge vindbaarheid.
 • We doen ons best om je zo snel en zo veel mogelijk te ondersteunen tijdens het project.
 • We zijn voorstander van gebruiksvriendelijkheid wat we ook trachten na te streven in onze projecten.
 • Dankzij een CMS toegang kan je zelf content toevoegen aan je eigen website. Je krijgt een duidelijke handleiding waardoor je het nog vlotter zal gaan.

Een professionele website laten maken op maat.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Asse webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

We spenderen allemaal zoveel uren op het internet, wat betekent dat je helemaal niet meer zonder een website kan. Zoek je iemand die kan voldoen aan jouw wensen op vlak van grafisch design, webshopbeheer of webdesign? Asse is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Dan is dat niet zo ver van Green Bananas uit Aalst. En wij kunnen je nu net helpen met bovenstaande diensten! Maar ook voor logo-ontwerp, e-mailmarketing, social media marketing, SEO-optimalisatie en copywriting, Google Ads, retargeting en communicatie hoef je bij ons niet op je honger te blijven zitten. We helpen je graag verder zodat jouw groene banaan kan rijpen tot een geel exemplaar.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Asse.

Zoek je een partner op vlak van webdesign? Asse is waar je gevestigd bent? In Aalst is Green Bananas al een gevestigde waarde dankzij intense samenwerkingen met onder meer stad Aalst, Cimorné, De Kringwinkel, Van Eyck Sport, Rijschool Vlaanderen (Mobix en Donkmeer), Broeikas, Aalst Nieuws, Yellow Lemon Tree, Verhuizingen Neetens, … Verder mochten we samenwerken met Panasonic, Osteria Michele, Haier, Heinz en KoopVleesOnline. In het portfolio vind je al onze projecten terug!

We zijn niet enkel een webdesignbureau, maar ook een marketingbureau en communicatiebureau. Je kunt dus ook rekenen op ons voor marketing scans, SEO-analyses, contentmarketing, drukwerk op maat, professioneel logo-ontwerp, webshopbeheer, grafisch design, Google Ads (we zijn Google Partner certified!), visitekaartjes ontwerpen, animatievideo’s, marketing automations, standenbouw en nog veel meer… Misschien tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.