Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Berlare

webdesign Berlare

Nieuwe website of webshop nodig? In de regio Berlare? Green Bananas is dé referentie voor professioneel webdesign in de streek. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal hoog en ben je gemakkelijk vindbaar online.
 • De beste aanpak voor jouw project? Die bepalen we samen met jou in functie van jouw eigen doelstellingen.
 • We zijn er voor jou. Je kunt altijd bij ons terecht met al jouw vragen in ons kantoor in Aalst.
 • Onze copywriters zorgen graag voor sprekende content maar je kan dat ook perfedt zelf uiteraard. We voorzien daarvoor een gedetailleerde persoonlijke handleiding en zorgen voor de nodige begeleiding.
 • Succes hangt soms af van de kleinste details. Wanneer we met jouw project aan de slag gaan, staat een nauwkeurige aanpak dan ook centraal.
 • Elke project is uniek. Ook het jouwe. En dus kun je bij ons steeds rekenen op een creatieve en unieke invulling.

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Berlare webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Een nieuwe website of webshop nodig? Dan zijn wij je man. Al werken hier uiteraard ook vrouwen. Samen met jou vormen ze één team om van jouw project een succes te maken. Onze grafisch ontwerpers zorgen voor een uniek en creatief webdesign, onze developers zorgen voor de vertaling van het design in een perfect functionerende en gebruiksvriendelijke website, we voorzien de nodige knoppen en call-to-actions en onze copywriters kunnen zorgen voor sprekende content als je dat wil. Juist ja, we sturen ook met plezier onze huisfotograaf op pad voor de juiste beelden. We kunnen zelfs zorgen voor drone luchtfotografie.
Enne, we zijn natuurlijk ook een marketing- en communicatiebureau. We verzorgen dus ook graag alle marketing en communicatie om van jouw project een succes te maken. social media marketing, internet marketing, e-mailmarketing, maar ook drukwerk op maat zoals visitekaartjes, flyers en nog veel meer… Jup. Doen we allemaal.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Berlare.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Aalst. De meeste van onze partners waarmee we al een hebben samengewerkt zijn dan ook uit de omgeving van Aalst. Stad Aalst, Carnaval Aalst, Cimorné, Van Eyck Sport zijn jou al voorgegaan. Al kijken we natuurlijk ook al eens graag over onze grenzen heen, letterlijk dan. Zo vind je PanasonicHaier  en Osteria Michele ook terug in ons portfolio. Kortom, we zijn er voor voor iedereen: lokale ondernemingen en start-ups, grotere bedrijven en organisaties en we mochten zelfs al enkele keren onze kunsten tonen voor internationale kanjers!

Ben je dus op zoek naar een partner voor de aanpak van jouw webdesign? Berlare is jouw thuisbasis? Dan komen we graag naar je toe. Spring je liever eens binnen in ons kantoor in Aalst? Kom zeker langs! Aarzel ook niet om het contactformulier in te vullen met al jouw vragen rond webdesign, webshopbeheer, online communicatie en meer. Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.