Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Beveren

webdesign Beveren

Ben je op zoek naar een professionele partner voor jouw webdesign in de regio Beveren? Green Bananas zorgt voor jouw website of webshop! Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • We geven jouw website of webshop een uniek design op maat van jouw bedrijf.
 • We bepalen samen met jou wat de beste aanpak is om jouw doelstellingen te behalen.
 • We zorgen voor het beste resultaat met onze directe en nauwkeurige aanpak.
 • We laten je lokaal scoren en zorgen voor een hoge vindbaarheid online. We maken daarvoor gebruik van onze bewezen SEO-strategie.
 • We geven je eenvoudig toegang tot je website dankzij CMS en een duidelijke handleiding waardoor je zelf content kan toevoegen.

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Beveren webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Een professionele website is vandaag de dag onmisbaar voor een goed bedrijfsimago. Dankzij het internet kun je vandaag gemakkelijker dan ooit (potentiële) klanten bereiken. Het is dus van groot belang om voldoende aandacht te besteden aan je online aanwezigheid om meer sales en clicks te genereren. Ook mooi meegenomen, met een website kun je uiteraard ook je naamsbekendheid vergroten. Zit je als bedrijf in de regio van BeverenWebdesign, webshopbeheer en grafisch ontwerp kan via online marketingbureau Green Bananas uit Aalst. We zijn gespecialiseerd in internetmarketing, zoekmachinemarketing, mediacampagnes, e-mailmarketing, grafisch ontwerp, ontwikkeling van websites en veel meer.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Beveren.

Green Bananas is gevestigd in het centrum van Aalst. We hebben dan ook al heel wat projecten in de regio op onze naam staan maar ook tot ver buiten van Aalst mochten we al met heel wat bedrijven samenwerken. Onder meer voor Heinz (Hasselt), Osteria Michele (Leuven), Panasonic Batteries Europe (Zellik) en Haier (Anderlecht) mochten we al onze webdesign kunsten bovenhalen. Nieuwsgierig naar ons werk? Neem een kijkje in ons portfolio voor een uitgebreide kennismaking met onze projecten.

Werk je dus in de buurt van Beveren? Webdesign, webshopbeheer, online marketing, social media marketing, e-mailmarketing, communicatie, copy, SEO content, Google Ads en retargeting: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden! Kom ons een bezoek brengen in Aalst, bel ons via 053/42 41 55 of mail naar [email protected].

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.