Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Brugge

webdesign Brugge

Wens je een nieuwe professionele website of webshop? Laat je project uit Brugge rijpen met webdesign (en meer) van Green Bananas. Maak een afspraak en samen met jou bekijken we op welke manier we jouw project kunnen laten rijpen!

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Samen met jou bekijken we het project, starten liefst vanaf nul en beslissen zo welke aanpak de beste is voor jouw onderneming.
 • Tot het beste resultaat dankzij een nauwkeurige en directe aanpak.
 • Lokaal hoog scoren en een goede vindbaarheid in Brugge via onze bewezen SEO-strategie.
 • Goede ondersteuning en 24/24 bereikbaar. Ons team staat altijd klaar voor jou!
 • Wil je aan je website zelf nog content toevoegen? Dat kan! Via een eenvoudige CMS toegang en een duidelijke handleiding is dat eenvoudig!

Een website nodig?

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Brugge webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Vandaag kan je niet meer zonder website. Heel wat van je klanten spenderen heel wat uren op internet en zoeken online wat ze nodig hebben. Ben je op zoek naar een partner die voor jouw bedrijf een website of zelfs webshop kan creëren? Ben je actief in de regio van Brugge? Webdesign staat centraal bij Green Bananas, hét online marketingbureau van Aalst. We specialiseren ons in webdesign, de ontwikkeling van websites, e-mailmarketing, internetmarketing, webshopbeheer, SEO-optimalisatie en mediacampagnes. Samen met jou denken we na over de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Contacteer ons om te weten te komen op welke manier wij jouw project kunnen laten rijpen!

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Brugge.

Ons kantoor is gevestigd in Aalst, waar we op korte tijd een vaste waarde geworden zijn. Green Bananas werkte onder meer al samen met Panasonic Batteries Europe, Haier, fietsenwinkel Van Eyck Sport, de stad Aalst en verschillende andere bedrijven en organisaties. Bekijk ons volledige portfolio om de gerijpte projecten te bekijken.

Naast webdesign zijn wij ook actief op het vlak van internetmarketing in al zijn facetten. Als Google Partner kan je op ons vertrouwen voor ondersteuning bij online advertenties. Green Bananas zorgt ervoor dat je bedrijf online naambekendheid verwerft, maar ook offline werken wij mee aan mediacampagnes. Verder staan wij graag in voor de opmaak van nieuwsbrieven voor jouw bedrijf en maken we alle grafische ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf. Op zoek naar webdesign? Brugge is waar je actief bent? Welkom bij Green Bananas! Tot binnenkort!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.