053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Brugge

Laat je project uit Brugge rijpen met webdesign (en meer) van Green Bananas

Vandaag kan je niet meer zonder website. Heel wat van je klanten spenderen heel wat uren op internet en zoeken online wat ze nodig hebben. Ben je op zoek naar een partner die voor jouw bedrijf een website of zelfs webshop kan creëren? Ben je actief in de regio van Brugge? Webdesign staat centraal bij Green Bananas, hét online marketingbureau van Aalst. We specialiseren ons in design, de ontwikkeling van websites, e-mailmarketing, internetmarketing, webshopbeheer, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Samen met jou denken we na over de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Contacteer ons om te weten te komen op welke manier wij jouw project kunnen laten rijpen!

Meer dan webdesign

  • Samen met jou bekijken we het project, starten liefst vanaf nul en beslissen zo welke aanpak de beste is voor jouw onderneming.
  • Tot het beste resultaat dankzij een nauwkeurige en directe aanpak.
  • Lokaal scoren in Brugge via de ‘Webdesign Brugge’ strategie.
  • Goede ondersteuning en 24/24 bereikbaar. Ons team staat altijd klaar voor jou!
  • Wil je aan je website zelf nog content toevoegen? Dat kan! Via een eenvoudige CMS toegang en een duidelijke handleiding is dat eenvoudig!

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Aalst, onze thuisbasis, maar actief in alle regio’s

Ons kantoor is gevestigd in Aalst, waar we op korte tijd een vaste waarde geworden zijn. Green Bananas werkte onder meer al samen met Panasonic Batteries Europe, Haier, fietsenwinkel Van Eyck Sport, de stad Aalst en verschillende andere bedrijven en organisaties. Bekijk ons volledige portfolio om de gerijpte projecten te bekijken.

Naast webdesign zijn wij ook actief op het vlak van internetmarketing in al zijn facetten. Als Google Partner kan je op ons vertrouwen voor ondersteuning bij online advertenties. Green Bananas zorgt ervoor dat je bedrijf online naambekendheid verwerft, maar ook offline werken wij mee aan mediacampagnes. Verder staan wij graag in voor de opmaak van nieuwsbrieven voor jouw bedrijf en maken we alle grafische ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf. Op zoek naar webdesign? Brugge is waar je actief bent? Welkom bij Green Bananas! Tot binnenkort!

Brugge webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.