Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Brussel: bouwen aan je website

webdesign Brussel

Wens je een nieuwe website met een uniek webdesign? Brussel is de regio waar je actief bent? Kom gerust eens langs bij Green Bananas, wij laten graag jouw project rijpen.

Jouw professionele website in regio Brussel.

Bij Green Bananas laten we graag in onze kaarten kijken. Want wat werkt er nu beter dan een open en directe communicatie naar de klant toe? Niets! Zo kiezen wij samen de beste weg om je einddoel te behalen. Samengevat houdt dit in dat:

 • Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog op het prioriteitenlijstje. Zowel voor de klant als voor jou.
 • Wij zorgen voor een handleiding en CMS toegang, zodat je zelf content naar wens kunt toevoegen.
 • Onderscheid jezelf van anderen dankzij een creatieve touch van onze grafische ontwerpers.
 • Behaal een hoge lokale score en vindbaarheid met onze bewezen SEO-strategie.

Wil je meer te weten komen over webdesign Brussel en wat wij als communicatiebureau te bieden hebben? Plan een vrijblijvend gesprek in of kom eens langs!

In 3 stappen een website.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Brussel webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign Brussel en veel meer!

Het belang van een gebruiksvriendelijke website valt niet te onderschatten. Het is dan ook cruciaal om een sterke positie te hebben op het web (in de zoekresultaten) wanneer je wil dat je doelgroep jouw bedrijf snel vindt. Heb je een bedrijf in Brussel? Webdesign, webshopbeheer en grafisch ontwerp zijn onze specialiteiten. Bij Green Bananas hebben we ook nog heel wat andere diensten aan te bieden. Zo kan je bij ons terecht voor:

Referenties uit regio Brussel.

Green Bananas heeft al heel wat rijpende projecten op de wereld gezet. Zowel grote als kleine namen komen bij ons aanbellen voor een webdesign en meer op maat. Zoek je inspiratie voor jouw project? Neem dan zeker eens ene kijkje naar ons portfolio waar je o.a. deze namen terugvindt:

Ben je op zoek naar webdesign, Brussel is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Dan brengen wij graag een bezoekje bij jouw bedrijf in onze mooie hoofdstad. Je kan ons natuurlijk steeds contacteren met al jouw vragen over webdesign, of onze andere diensten. We bekijken samen wat jouw doel is en werken een efficiënte oplossing uit voor jou bedrijf! Tot binnenkort?

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign in Brussel?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.