053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Brussel

Wil je een professionele website voor jouw onderneming? Kom langs bij Green Bananas!

Het belang van een website valt niet te onderschatten. We leven in een wereld waar we voortdurend communiceren met elkaar en informatie opzoeken op onze smartphones of computers. Het is dus cruciaal om een sterke positie te hebben op het web wanneer je wil dat mensen jouw bedrijf snel kunnen terugvinden. Heb je een bedrijf in Brussel? Webdesign, webshopbeheer en grafisch ontwerp zijn onze specialiteiten. Bij Green Bananas hebben we ook nog heel wat andere diensten aan te bieden. Zo kan je bij ons terecht voor conceptontwikkeling, social media marketing, online communicatie, retargeting, SEO-content en copy, AdWords en nog veel meer.

Onze sterktes

  • Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons centraal voor een optimale beleving.
  • We geven een creatieve touch aan jouw project en we zoeken samen met jou naar de beste oplossing voor jouw doel.
  • Zelf content toevoegen? Dat kan! We geven je een persoonlijke handleiding mee zodat je zelf aan de slag kan met jouw website.
  • Behaal een hoge lokale score en vindbaarheid met de ‘webdesign Brussel’ strategie.
  • Een nauwkeurige en directe aanpak voor het beste resultaat.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Aalst, onze thuisbasis

Green Bananas is gevestigd in het centrum van Aalst. We hebben hier dan ook een vaste waarde gekregen. Zo kun je in ons portfolio Stad Aalst, Van Eyck Sport, Carnaval Aalst, Cimorné, De Kringwinkel en Heinz Performance terugvinden. We deinzen er natuurlijk niet voor terug om onze grenzen te verleggen. Zo zijn het Leuvense Osteria Michele, Haier en Panasonic, ook partners waarmee we reeds hebben samengewerkt.

Ben je op zoek naar webdesign, Brussel is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Dan brengen wij graag een bezoekje bij jouw bedrijf in onze mooie hoofdstad. Je kan ons natuurlijk steeds contacteren met al jouw vragen over webdesign, of onze andere diensten. Of spring gerust eens binnen bij ons op kantoor. We bekijken samen wat jouw doel is en werken een efficiënte oplossing uit voor jou bedrijf! Tot binnenkort?

 

 

Brussel webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.