Contacteer ons

Een hip webdesign bureau uit Aalst nodig?

Dan is het vandaag jouw geluksdag! Green Bananas is een webdesign bureau met meer dan 10 jaar ervaring in websites en marketing. En daar mag af en toe wel eens een hoek af!

Jouw webdesign bureau voor een succesverhaal

Wil je graag een nieuwe website of webshop laten maken met mensen die er iets van kennen? Vertrouw dan op het team van Green Bananas! Wij helpen je graag met unieke designs en focussen ons op vindbaarheid.

 • Onze sterkte als webdesign bureau? Een focus op conversie-optimalisatie!
 • Wij maken van jouw doel ons doel. Dit door samen de beste aanpak te kiezen.
 • Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign. Daar gaan we voor!
 • Opboksen tegen de concurrenten? Wij doen niet liever dan originele en creatieve sites maken voor het wereldwijde web.
 • Een hoge vindbaarheid? Met onze tactische SEO-strategie scoor je hoog!
 • Zelf je website beheren? Wij zorgen voor een handleiding en persoonlijke begeleiding op maat. Al staan onze copywriters ook te popelen om jouw copy te voorzien.

Bij het webdesign bureau Green Bananas in Aalst staan onze enthousiaste en getalenteerde webdesigners klaar! Samen met jou zoeken we allerlei mogelijkheden om jouw doel(en) te bereiken.

Een website laten maken in drie stappen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

website kinesist

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Meer dan alleen maar een webdesign bureau

Wij zijn dan misschien een krak in webdesign, maar je kunt nog heel wat andere talenten vinden op ons kantoor. Zo zijn we ook met marketing in het algemeen bezig. Naast een webshop (in WooCommerce of Magento) of website kun je ook op andere manieren je vindbaarheid vergroten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor drukwerk op maat, een nieuw logo-ontwerp, een krachtige slogan, gepersonaliseerde e-mailmarketing, all-in social media marketing, Google Ads, een beursstand (wij doen ook aan standenbouw!)… Noem maar op, ons team denkt graag na over alle mogelijkheden.

Enkele antwoorden op veelgestelde vragen rond webdesign

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Deze klanten maakten al gebruik van ons webdesign bureau

Webdesign is een teamsport waar elke speler zijn specialiteit kan showen met als gemeenschappelijk doel een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke website te bouwen. Het grafische team zorgt voor de juiste visuele elementen en een unieke look-and-feel. Het team van developers staat dan weer in voor de ontwikkeling, zodat ook achter de schermen alles vlot verloopt. En tot slot heb je het team dat instaat voor de content om je website zo goed mogelijk te laten scoren.

Als team bundelen wij elke dag onze krachten om voor zowel grote als kleine ondernemingen een rijp project op poten te zetten. Wil je weten wat wij als webdesign bureau al hebben mogen realiseren? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio waar je grote merken als Haier, Van Eyck Sport en Panasonic tegenkomt.

Webdesign bureau Green Bananas, dat is werken op maat!

Op zoek naar een webdesign bureau voor jouw succesverhaal?

Green Bananas creëert graag jouw webdesign en meer! Hoe? Neem snel contact op met ons, dan kunnen wij van start gaan met jouw rijpingsproces!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.