053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Genk

Ondernemer uit Genk en op zoek naar een nieuw webdesign?

Omdat de online wereld blijft evolueren is het van belang dat je met je onderneming niet blijft stilstaan. Want stilstaan is achteruitgaan en dat kan je in deze tijden zeker missen. Zoek je een nieuwe partner voor webdesign? Genk is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Dan zit je aan het juiste adres bij Green Bananas! Je kan op ons een beroep doen voor een volledig nieuw design van een website naar jouw smaak, een nieuwe webshop en bijhorend webshopbeheer, e-mailmarketing, social media beheer, copy en SEO content, AdWords, retargeting en communicatie.

Webdesign en meer

  • Stap voor stap werking en een nauwkeurige aanpak om samen aan jouw puzzel te bouwen.
  • Via de ‘webdesign Genk’-methode scoren zodat je vindbaar bent.
  • Een goede ondersteuning: we helpen je het liefst zo snel mogelijk en doen daarvoor ons uiterste best.
  • Gebruiksvriendelijkheid: we streven ernaar om elk project heel gebruiksvriendelijk aan te leveren: want een optimale beleving is van belang voor het succes van je project.
  • Via een eenvoudige CMS toegang kan je zelf content toevoegen aan je eigen website. Met een duidelijke handleiding die je krijgt, gaat dat nog vlotter!

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Green Bananas en de klanten

Green Bananas kan je terugvinden in het centrum van Aalst. En daar hebben we ondertussen al onze stempel gedrukt. We mochten onder meer werken voor de Stad Aalst en ontwierpen de carnavalssite en de site voor het nieuwe mobiliteitsplan. Ook fietsspeciaalzaak Van Eyck Sport kreeg een nieuw webdesign en bijhorende webshop. Verder mocht Green Bananas de website van Panasonic Batteries Europe ontwikkelen. Verder passeerden ook twee kuisbedrijven, een autorijschool, een fitness, een muziekwinkel, een Italiaans restaurant, een fotograaf, een hogeschool, een verhuisfirma en veel meer. In ons portfolio vind je alle klanten terug!

Op zoek naar iemand die kan instaan voor een nieuw webdesign? Genk is de stad waar je gevestigd bent? Ideaal, want Green Bananas komt graag naar je toe! Copy & SEO content, grafisch ontwerp, webdesign, webshopbeheer, social media marketing: we zorgen ervoor! Bovendien kan je ook langskomen voor je online advertenties want we zijn Google Partner certified! Hopelijk tot binnenkort?

webdesign Genk

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.