Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Genk

webdesign Genk

Wil je een nieuwe professionele website of webshop creëren in de regio GenkWebdesign staat centraal bij Green Bananas. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Stap voor stap werking en een nauwkeurige aanpak om samen aan jouw puzzel te bouwen.
 • Via onze SEO-strategie zorgen dat je lokaal hoog scoort en goed vindbaar bent.
 • Een goede ondersteuning: we helpen je het liefst zo snel mogelijk en doen daarvoor ons uiterste best.
 • Gebruiksvriendelijkheid: we streven ernaar om elk project heel gebruiksvriendelijk aan te leveren: want een optimale beleving is van belang voor het succes van je project.
 • Via een eenvoudige CMS toegang kan je zelf content toevoegen aan je eigen website. Met een duidelijke handleiding die je krijgt, gaat dat nog vlotter!

Een website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Genk webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Omdat de online wereld blijft evolueren is het van belang dat je met je onderneming niet blijft stilstaan. Want stilstaan is achteruitgaan en dat kan je in deze tijden zeker missen. Zoek je een nieuwe partner voor webdesign? Genk is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Dan zit je aan het juiste adres bij Green Bananas! Je kan op ons een beroep doen voor een volledig nieuw design van een website naar jouw smaak, een nieuwe webshop en bijhorend webshopbeheer, e-mailmarketing, social media marketing, copywriting en SEO-content, Google Ads, retargeting en communicatie.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Genk.

Green Bananas kan je terugvinden in het centrum van Aalst. En daar hebben we ondertussen al onze stempel gedrukt. We mochten onder meer werken voor de Stad Aalst en ontwierpen de carnavalssite en de site voor het nieuwe mobiliteitsplan. Ook fietsspeciaalzaak Van Eyck Sport kreeg een nieuw webdesign en bijhorende webshop. Verder mocht Green Bananas de website van Panasonic Batteries Europe ontwikkelen. Verder passeerden ook twee kuisbedrijven, een autorijschool, een fitness, een muziekwinkel, een Italiaans restaurant, een fotograaf, een hogeschool, een verhuisfirma en veel meer. In ons portfolio vind je alle klanten terug!

Op zoek naar iemand die kan instaan voor een nieuw webdesign? Genk is de stad waar je gevestigd bent? Ideaal, want Green Bananas komt graag naar je toe! Copywriting & SEO content, grafisch ontwerp, webdesign, webshopbeheer, social media marketing: we zorgen ervoor! Bovendien kan je ook langskomen voor je online advertenties want we zijn Google Partner certified! Hopelijk tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.