Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Genk: wij zorgen ervoor

webdesign Genk

Schitteren met een uniek webdesign? Genk veroveren met jouw project? Green Bananas zorgt graag voor jouw webdesign in regio Genk en daarbuiten. Laat ons je doelen weten, dan gaan we samen van start met het rijpingsproces.

Online naamsbekendheid vergroten met je website.

Je stem laten horen in het wereldwijde web? Met de juiste aanpak komen de juiste bezoekers vlotjes terecht op jouw website of webshop. En voor die juiste aanpak zorgen wij!

 • Stap voor stap werken we naar het einddoel toe door nauw samen te werken en een open communicatie.
 • Bovendien zorgen we voor de juiste ondersteuning. Zo zijn we steeds bereikbaar voor al je vragen en geven we je een handleiding op maat van jouw website. Zelf content toevoegen of aanpassen? Dat kan!
 • We streven er dan ook naar om elk project heel gebruiksvriendelijk aan te leveren, want een optimale beleving is van belang voor het succes van jouw project.
 • Je online vindbaarheid verhogen? Onze SEO-specialisten staan voor je klaar met de juiste aanpak. Wil je ook lokaal hoog scoren in de zoekresultaten? Webdesign Genk door Green Bananas is je antwoord!

Een webdesign in 3 stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Genk webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign Genk en veel meer!

Je kan op ons een beroep doen voor een volledig nieuw design van een website naar jouw smaak, een nieuwe webshop en bijhorende marketingstrategieën:

 • Webshopbeheer: wij houden jouw shop draaiende
 • E-mailmarketing: versterk je klantenrelaties en reactiveer bestaande klanten
 • Social media marketing: wij gaan op zoek naar de mogelijkheden en maken een concreet plan op
 • Copywriting: actieve, aantrekkelijke en doelgerichte boodschappen schrijven is toevallig de passie van onze copywriter
 • SEO-content: verbeter je online vindbaarheid
 • Google Ads: adverteren op Google met de juiste calls to action en beelden
 • Affiliate marketing: samenwerken met relevante partners voor meer naamsbekendheid, traffic en vertrouwen
 • Retargeting: spreek ‘oude’ klanten opnieuw aan en bouw een band op
 • Communicatie: met de juiste communicatie kom je al ver

Het is dan ook van groot belang om continu van je te laten horen, ook online. Zoek je een nieuwe partner voor je webdesign? Genk is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Dan zit je goed bij Green Bananas!

Referenties uit regio Genk.

Green Bananas heeft zijn stempel al gedrukt in regio Aalst, dat is een feit. We hebben al voor diverse klanten mogen werken, waaronder Stad Aalst voor wie we de carnavalssite en de site voor het nieuwe mobiliteitsplan hebben ontworpen. Ook hebben we het webdesign en de bijbehorende webshop ontwikkeld voor Van Eyck Sport, een fietsspeciaalzaak. En daarbuiten? Jazeker, ook in o.a. Genk zijn wij actief. Laat je alvast inspireren door enkele van onze projecten:

meer inspiratie nodig? In ons portfolio zijn al onze klanten te vinden.

Op zoek naar iemand die kan instaan voor een nieuw webdesign? Genk is de stad waar je gevestigd bent? Ideaal, want Green Bananas komt graag naar je toe! Bovendien kan je ook langskomen voor je online advertenties. Wij zijn namelijk ‘Google Partner certified’! Hopelijk tot binnenkort?

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign in Genk?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.