Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Geraardsbergen

Wil je een nieuwe professionele website of webshop? Zoek je nog een partner voor je webdesign? In Geraardsbergen en omgeving? Green Bananas zorgt ervoor! Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen laten rijpen.

Meer naamsbekendheid met een professionele website.

  • Bij ons geen website van dertien in een dozijn. Ieder project krijgt een uniek webdesign en een creatieve invulling.
  • Straffe content nodig voor je website? Onze copywriters helpen je met veel plezier.
  • Zorg je daar liever zelf voor? Geen probleem. Met jouw persoonlijke handleiding en onze begeleiding voeg je zelf content toe aan je website.
  • Dankzij onze bewezen SEO-strategie scoor je hoog in je eigen regio en ben je vlot vindbaar online.
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail staan centraal wanneer we met jouw project aan de slag gaan. Net zoals gebruiksvriendelijkheid trouwens.
  • Samen met jou en jouw medewerkers gaan we op zoek naar de beste aanpak om jouw doel te bereiken.
  • We helpen je graag: je kan altijd bij ons terecht met al jouw vragen. Ons team van webdesign enthousiastelingen staat steeds voor je klaar.

Een website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Berlare webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

Onze developers en SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Zoveel meer dan webdesign!

Bij Green Bananas in Aalst zijn we gespecialiseerd in responsive webdesign. Samen met onze klanten zorgen we voor de webshop die jouw doelstellingen op de best mogelijke manier ondersteunt. We kunnen ook instaan voor online marketing, social media marketing en e-mailmarketing en al je online en offline marketingprojecten. Grafisch ontwerp, logo-ontwerp, een nieuwe huisstijl, SEO, copywriting, Google Ads, retargeting en communicatie, … Bij ons ben je aan het juiste adres! Oh ja… We zorgen natuurlijk ook voor de nodige foto’s voor je website en andere kanalen als je dat wil.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Geraardsbergen.

Van start-ups tot gevestigde waarden en internationale topspelers, bij Green Bananas kunnen al onze klanten rekenen op dezelfde service en aanpak op maat. We mochten zo al samenwerken met Stad Aalst, Van Eyck Sport, Haier, Advanced Power Solutions (van de Panasonic- en eneloop-batterijen) en nog veel meer. Neem zeker eens een kijkje in ons portfolio voor een volledig overzicht!

We kunnen dus zeker ook jouw bedrijf helpen met creatief en doeltreffend webdesign. In Geraardsbergen en elders. Maak een afspraak of kom eens langs in ons kantoor in Aalst om kennis te maken met Green Bananas en ons uitgebreide dienstenpakket. Van grafisch ontwerp over webdesign, content writing, al je online en offline marketing en communicatie, onze teams zetten graag hun beste beentje voor om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.