053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Groot-Bijgaarden

Professionele hulp nodig voor jouw website? Green Bananas zorgt voor jouw webdesign!

Het wereldwijde web is dé plek bij uitstek waar de kleine bedrijven het nog kunnen opnemen tegen de groten. Maar uiteraard is een sterk webdesign en een slimme online strategie essentieel wanneer je het web wilt betreden. Daar zal Green Bananas jou bijstaan! Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij Green Bananas terecht voor hun webdesign. Groot-Bijgaarden is de plaats waar uw bedrijf gevestigd is? Kom dan zeker even langs! Naast webdesign bieden wij nog heel wat andere diensten aan als SEO-content, copy, e-mailmarketing, social media beheer, retargeting en AdWords.We zijn trouwens ook gecertifieerd Google Partner voor alle online advertenties.

Meer dan webdesign

  • Gebruiksvriendelijk staat op de eerste plaats om een optimale beleving te generen.
  • Een nauwe samenwerking met jou zorgt voor de beste resultaten.
  • We zorgen steeds voor een creatieve en unieke aanvulling van jouw project.
  • Lokaal scoren in Groot-Bijgaarden via de ‘Webdesign Groot-Bijgaarden’ strategie
  • Goede ondersteuning en steeds bereikbaar. Ons team staat altijd klaar voor jou!
  • Wil je aan je website zelf content toevoegen? Dat kan! Via een CMS-toegang en een duidelijke handleiding is dat eenvoudig!

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Waar kan je ons vinden?

De thuisbasis van Green Bananas is gevestigd in het hartje van Aalst. Hier hebben we dan ook onze vaste waarde gekregen. Onze samenwerking met Cimorné, Van Eyck Sport, Yellow Lemon Tree waren alvast geslaagd. We verleggen onze grenzen uiteraard ook buiten de omgeving van de stad Aalst. Zo kan je Panasonic, Haier en Osteria Michele ook in ons portfolio terugvinden, neem zeker een kijken om een indruk te krijgen van ons werk.

Ben je actief in de regio van Groot-Bijgaarden? Webdesign, webshopbeheer en online communicaitie zijn onze specialiteiten! Contacteer ons of kom zeker even langs bij ons op kantoor met al jouw vragen. Green Bananas is er voor jou!

Groot-Bijgaarden webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.