Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Groot-Bijgaarden

webdesign Groot-Bijgaarden

Ben je op zoek naar een Professionele partner voor jouw webdesign in Groot-Bijgaarden? Green Bananas zorgt ervoor. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal hoog en ben je zeker van een hoge vindbaarheid.
 • Samen met jou bekijken we wat de beste aanpak is om jouw doelstellingen te bereiken.
 • Ieder project krijgt van ons een creatieve en unieke aanvulling.
 • Een nauwkeurige aanpak staat centraal wanneer we met jouw webdesignproject aan de slag gaan.
 • We staan steeds voor je klaar en je kan altijd bij ons terecht met al jouw vragen in ons kantoor in Aalst, vol met webdesign enthousiastelingen.
 • Wil je zelf content toevoegen aan jouw website? Dat kan. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding en we voorzien uiteraard ook de nodige begeleiding.</li

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Groot-Bijgaarden webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Op het wereldwijde web zijn alle bedrijven gelijk. Ook als klein bedrijf kun je dus goed scoren online. Tenminste toch met de juiste aanpak. En daar kunnen wij je dus bij helpen. Wij zorgen voor een uniek en creatief webdesign en een slimme online strategie wanneer je het web wilt betreden. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij Green Bananas terecht voor hun webdesign. Groot-Bijgaarden is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Kom dan zeker eens praten! We zetten de koffie alvast klaar! Wist je trouwens dat wij naast webdesign nog heel wat andere diensten aanbieden? Zo kunnen we je helpen met SEO-content en copywriting, e-mailmarketing, social media marketing, retargeting en Google Ads. We zijn ook gecertifieerd Google Partner voor alle online advertenties.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Groot-Bijgaarden.

In onze thuisbasis in Aalst zijn we met Green Bananas al jaren een vaste waarde. Onze samenwerking met Stad Aalst, Cimorné, Van Eyck Sport, Yellow Lemon Tree waren alvast geslaagd. We zijn natuurlijk niet alleen in Aalst actief, we mochten onze kunsten ook al tonen voor heel wat bedrijven buiten de stad. Zo kan je Panasonic, Haier en Osteria Michele ook in ons portfolio terugvinden. Neem zeker een kijkje. Het is de perfecte manier om alvast een voorsmaakje te krijgen van ons werk.

Ben je actief in de regio van Groot-Bijgaarden? Webdesign, webshopbeheer en online communicaitie zijn onze specialiteiten! Contacteer ons of kom zeker even langs bij ons op kantoor met al jouw vragen. Green Bananas is er voor jou!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.