Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Kortrijk

webdesign Kortrijk

Wil je als ondernemer uit Kortrijk een nieuw webdesign maar heb je daarbij professionele hulp nodig? Maak een afspraak en we bekijken in detail wat we kunnen doen voor jou.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Een duidelijke handleiding en CMS-toegang waardoor je zelf content kan toevoegen aan je eigen website.
 • Een directe en nauwkeurige aanpak om jouw project te laten slagen.
 • Lokaal hoog scoren in de regio Kortrijk via onze bewezen SEO-strategie.
 • Een goede ondersteuning: we zijn dagelijks bereikbaar en helpen zo snel mogelijk.

Een professionele website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Kortrijk webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Heb je een website of webshop nodig? Of heb je wel al een website, maar heeft hij nood aan een opfrissingsbeurt? In het digitale landschap van vandaag kan je met je onderneming niet meer achterblijven. Dat begrijpen wij bij Green Bananas volledig en daarom hebben we ons gespecialiseerd in webdesign. Kortrijk is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Geen probleem, want wij komen graag naar je toe! Naast webdesign kan je op ons online marketingbureau ook rekenen voor retargeting, social media marketing, Google Ads, SEO, copywriting en e-mailmarketing. Starten doen we het liefst met een goed gesprek: dat kan bij ons, maar ook op verplaatsing bij jou.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Kortrijk.

In de ruime regio van Aalst hebben we ondertussen onze stempel gedrukt door verschillende bedrijven en instanties te voorzien van een nieuwe website of webshop, voor onder meer nieuwswebsite Aalstnieuws.be, Stad Aalst en rijschool Vlaanderen. Maar we gaan ook verder. Zo mochten we bijvoorbeeld voor Panasonic Batteries Europe een nieuwe website maken. Bekijk ons volledige portfolio om onze andere projecten te ontdekken. Als gecertificeerd Google Partner kunnen we jou bovendien helpen met al jouw online advertenties. Ontdek onze online marketing diensten en zie wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Dus … Ben je op zoek naar een partner voor webdesign? Kortrijk is de plaats waar je onderneming gevestigd is? Maak een afspraak en we bekijken in detail wat we kunnen doen voor jou. Tot binnenkort!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.