053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Lokeren

Wil je een nieuwe website laten maken of je website optimaliseren?

De online wereld staat niet stil en ook je onderneming moet blijven evolueren. Om niet achter te blijven in deze online tijden kies je dus beter voor een partner in webdesign. Lokeren is de plaats waar je bedrijf of onderneming gevestigd is? Zelfs buiten Lokeren kan je rekenen op Green Bananas! Zorg voor een hippe, praktische en informatieve website dankzij webdesign. Maar we verzorgen ook graag het grafisch ontwerp, de communicatie, voorzien graag copy & SEO content op je website, nemen eveneens de social media marketing voor onze rekening, ook e-mailmarketing, retargeting en AdWords behoren tot onze taken.

Onze troeven

  • We bouwen samen aan jouw puzzel dankzij een nauwkeurige aanpak en stap voor stap.
  • Scoren via de ‘webdesign Lokeren’-methode om vindbaar te worden.
  • De beste ondersteuning voor onze klanten om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen
  • Gebruiksvriendelijkheid: elk project leveren we gebruiksvriendelijk aan want een project is pas succesvol als er een optimale beleving is.
  • Eenvoudige CMS toegang: zo kan je zelf content toevoegen aan je website op basis van de persoonlijke handleiding die je krijgt van ons.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Green Bananas en de klanten

Je vindt het kantoor van Green Bananas terug in hartje Aalst. Daarrond, maar ook daarbuiten zijn verschillende projecten van onze hand. Onder andere voor fietsspeciaalzaak Van Eyck Sport ontwikkelden we een nieuw webdesign met webshop. Voor stad Aalst mochten we de nieuwe carnavalswebsite onder handen nemen. Verder maakten we twee kuisbedrijven, verhuisfirma Neetens, het Italiaans restaurant Osteria Michele, Hogeschool Gent al gelukkig met onze verschillende diensten. Neem een kijkje in het portfolio voor al onze projecten!

Ben je op zoek naar een partner die kan instaan voor webdesign? Lokeren is de plaats waar je gevestigd bent? Perfect, want Green Bananas komt ook graag naar je toe! Grafisch design, copy & SEO content, webshopbeheer, social media marketing: we maken het in orde! Je kan ook langskomen voor je online advertenties want we zijn Google Partner certified! Hopelijk tot binnenkort?

Lokeren webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.