Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Lokeren

webdesign Lokeren

Nieuwe website of webshop nodig? Kan je website wel een makeover gebruiken? Green Bananas is jouw professionele partner voor webdesign in Lokeren. Maak een afspraak en samen laten we jouw project rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

Voor ons is elk project uniek, ook het jouwe dus. We nemen dan ook graag de tijd om na te gaan wat jouw doelstellingen en ideeën zijn. Op basis van jouw input bepalen we samen wat de beste aanpak en strategie is om je doelen te bereiken. En daarna gaan we aan de slag voor jouw webdesign.

 • We zorgen voor een uniek, creatief en gebruiksvriendelijk webdesign op maat van jouw project.
 • Een directe en nauwkeurige aanpak staat garant voor het beste resultaat.
 • Door onze hands-on SEO-strategie scoor je hoog in de regio Lokeren en ben je bovendien gemakkelijk vindbaar online.
 • We zijn steeds bereikbaar en zorgen steeds voor een snelle en efficiënte oplossing. Ons team staat altijd klaar voor jou!
 • Eenvoudige CMS-toegang: zo kan je zelf content toevoegen aan je website. We voorzien daarvoor een persoonlijke en duidelijke handleiding.

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Lokeren webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Bij Green Bananas zijn we gespecialiseerd in webdesign. Je kunt dus uiteraard bij ons terecht voor je nieuwe website of webshop. En we geven natuurlijk ook graag je bestaande website een makeover.  Een hippe, praktische en informatieve website nodig? Ons team van ervaren specialisten zet er graag zijn schouders onder.

We kunnen je trouwens met nog wel een paar dingen helpen. Zo verzorgen we ook graag allerlei grafisch ontwerp (logo-ontwerp, een nieuwe huisstijl, visitekaartjes drukwerk op maat, … ) enne … ook van communicatie hebben al heel wat kaas gegeten.  Copywriting of SEO-content nodig? Jup, doen we ook. Net zoals als alles wat te maken heeft met je online en offline marketing: social media marketing, e-mailmarketing, retargeting, Google Ads, …

Jouw nieuw webdesign in Lokeren? Green Bananas zorgt voor een knappe en gebruiksvriendelijke website op maat van jouw doelstellingen. Kiezen voor Green Bananas, dat is kiezen voor resultaat.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Lokeren.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Aalst. Het is dan ook in Aalst en de wijde regio er rond dat we al de meeste klanten hebben. Ken je de Aalsterse fietsspeciaalzaak Van Eyck Sport? Al jarenlang werken we met deze partner samen. In die tijd ontwikkelden we verschillende webdesigns voor de webshop, die wij beheren en mee hebben laten groeien. Het is een project waar we heel trots op zijn. Voor Stad Aalst mochten we de nieuwe carnavalswebsite onder handen nemen. Verder maakten we een cashback-website voor Haier, ontwikkelden we de websites voor Panasonic Batteries en eneloop batteries en nog heel wat andere kleinere en grotere bedrijven. Van startups over eenmanszaken, KMO’s en grote bedrijven, bij Green Bananas zijn we er eigenlijk voor iedereen. Neem een kijkje in het portfolio voor al onze projecten!

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren partner die kan instaan voor webdesign? Lokeren is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Perfect, want Green Bananas komt ook graag naar jou toe! Hopelijk tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.