053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Lokeren

Je website optimaliseren of een nieuwe website laten maken?

Hey! Leuk dat je ons gevonden hebt! Jij bent op zoek naar een nieuw webdesign, toch? Snappen we. De online wereld staat niet stil. Ook je onderneming moet blijven evolueren. Constant. En jij wil natuurlijk niet achter blijven. Stilstaan is achteruitgaan. We spreken niet graag in clichés, maar online is het gewoon waar.

Om niet achter te blijven in deze online tijden kies je dus beter voor een sterke partner in webdesign. Lokeren is de plaats waar je bedrijf of onderneming gevestigd is? Zelfs buiten Lokeren kan je rekenen op Green Bananas! Wil je een hippe, praktische en informatieve website? Ons team staat paraat. Doorheen de jaren zijn we enkel gegroeid, en dus ook ons aanbod van diensten waarmee we jouw bedrijf graag ondersteunen. Zo nemen we ook allerlei grafisch ontwerp, de communicatie, de copy & SEO content op je website, de socialmediamarketing, e-mailmarketing, retargeting en Google Ads voor onze rekening. Wat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien, dat bekijken we graag samen met jou.

Dit zijn onze troeven:

  • We bouwen samen aan jouw puzzel dankzij een nauwkeurige aanpak en stap voor stap.
  • Gebruiksvriendelijkheid: elk project leveren we gebruiksvriendelijk aan. Een project is pas succesvol als er een optimale beleving is.
  • De beste ondersteuning voor onze klanten om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen.
  • Scoren via de ‘webdesign Lokeren’-methode om vindbaar te worden.
  • Eenvoudige CMS-toegang: zo kan je zelf content toevoegen aan je website op basis van de persoonlijke handleiding die je krijgt van ons.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Aan welke projecten hebben we zoal mogen meewerken?

Ons kantoor vind je terug in hartje Aalst. Het is dan ook in Aalst dat we al de meeste klanten hebben. Maar natuurlijk gaan we verder. Ken je de Aalsterse fietsspeciaalzaak Van Eyck Sport? Al jarenlang werken we met deze partner samen. In die tijd ontwikkelden we verschillende webdesigns voor de webshop, die wij beheren en mee hebben laten groeien. Het is een project waar we heel trots op zijn. Ook voor Stad Aalst mochten we de nieuwe carnavalswebsite onder handen nemen. Verder maakten we een cashbackwebsite voor Haier, ontwikkelden we de websites voor Panasonic Batteries en eneloop batteries en boksten we de webshop van De Zoete Ronde in elkaar (een ware concentratieoefening voor alle zoetliefhebbers hier, ahum). Neem een kijkje in het portfolio voor al onze projecten!

Ben je op zoek naar een partner die kan instaan voor webdesign? Lokeren is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Perfect, want Green Bananas komt ook graag naar jou toe! Hopelijk tot binnenkort?

Lokeren webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.