Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Lokeren

webdesign Lokeren

Wil je jouw website optimaliseren of een nieuwe website laten maken? Green Bananas verzorgt jouw webdesign in Lokeren. Maak een afspraak en samen laten we jouw project rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • We bouwen samen aan jouw puzzel dankzij een nauwkeurige aanpak en stap voor stap.
 • Gebruiksvriendelijkheid: elk project leveren we gebruiksvriendelijk aan. Een project is pas succesvol als er een optimale beleving is.
 • De beste ondersteuning voor onze klanten om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen.
 • Hoog scoren in de regio Lokeren via onze hands-on SEO-strategie.
 • Eenvoudige CMS-toegang: zo kan je zelf content toevoegen aan je website op basis van de persoonlijke handleiding die je krijgt van ons.

Een website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Lokeren webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Hey! Leuk dat je ons gevonden hebt! Jij bent op zoek naar een nieuw webdesign, toch? Snappen we. De online wereld staat niet stil. Ook je onderneming moet blijven evolueren. Constant. En jij wil natuurlijk niet achter blijven. Stilstaan is achteruitgaan. We spreken niet graag in clichés, maar online is het gewoon waar.

Om niet achter te blijven in deze online tijden kies je dus beter voor een sterke partner in webdesign. Lokeren is de plaats waar je bedrijf of onderneming gevestigd is? Zelfs buiten Lokeren kan je rekenen op Green Bananas! Wil je een hippe, praktische en informatieve website? Ons team staat paraat. Doorheen de jaren zijn we enkel gegroeid, en dus ook ons aanbod van diensten waarmee we jouw bedrijf graag ondersteunen. Zo nemen we ook allerlei grafisch ontwerp, de communicatie, de copywriting en SEO-content op je website, de social media marketing, e-mailmarketing, retargeting en Google Ads voor onze rekening. Wat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien, dat bekijken we graag samen met jou.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Lokeren.

Ons kantoor vind je terug in hartje Aalst. Het is dan ook in Aalst dat we al de meeste klanten hebben. Maar natuurlijk gaan we verder. Ken je de Aalsterse fietsspeciaalzaak Van Eyck Sport? Al jarenlang werken we met deze partner samen. In die tijd ontwikkelden we verschillende webdesigns voor de webshop, die wij beheren en mee hebben laten groeien. Het is een project waar we heel trots op zijn. Ook voor Stad Aalst mochten we de nieuwe carnavalswebsite onder handen nemen. Verder maakten we een cashbackwebsite voor Haier, ontwikkelden we de websites voor Panasonic Batteries en eneloop batteries en boksten we de webshop van De Zoete Ronde in elkaar (een ware concentratieoefening voor alle zoetliefhebbers hier, ahum). Neem een kijkje in het portfolio voor al onze projecten!

Ben je op zoek naar een partner die kan instaan voor webdesign? Lokeren is de plaats waar je bedrijf gevestigd is? Perfect, want Green Bananas komt ook graag naar jou toe! Hopelijk tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.