Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign in Mechelen? Wij zorgen ervoor

webdesign Mechelen

Op zoek naar inspirerend en professioneel webdesign? Mechelen is je thuisregio? Green Bananas kan je helpen! Graag zelfs! Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Ga voor professioneel webdesign en scoor lokaal.

Jazeker! Want dat is nu toevallig een van onze specialiteiten. Bij Green Bananas zorgen we voor een uniek en professioneel webdesign, voegen een beetje Green Bananas magie toe en de rest volgt vanzelf. We zijn natuurlijk niet echt tovenaars maar met onze unieke aanpak en onze meer dan 10 jaar ervaring, is scoren in elk geval een zekerheid.

Onze aanpak?

 • Maatwerk voor een perfect fit!
  Bij Green Bananas draait alles om jou. Elk nieuw project start dan ook met een gesprek. Samen met jou gaan we na welke aanpak de beste is voor jou en je bedrijf.
 • Wij geven jouw project vleugels online.
  Met onze bewezen SEO-strategie kun je rekenen op een hoge vindbaarheid online. Ook en vooral in je eigen regio.
 • Professioneel tot in de puntjes.
  Green Bananas staat voor een nauwkeurige en directe aanpak. We willen dat het hele plaatje klopt. Zo krijgt jouw bedrijf de uitstraling die het verdient.
 • We zijn er voor jou.
  Je doelstellingen halen? Daar zorgen we samen voor. We zijn er dan ook 24u per dag om jou te ondersteunen en te begeleiden. Een vraag? Contacteer ons of kom gewoon langs in ons kantoor in Aalst.
 • Zelf ook content aanpassen op je website?
  Dat kan! We geven je CMS toegang en voorzien een duidelijke handleiding. Enne… We staan uiteraard ook dan nog altijd klaar om te helpen natuurlijk.

Een website laten ontwikkelen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Mechelen webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Ben je op zoek naar webdesign? Mechelen is je uitvalsbasis? En je wilt daarvoor samenwerken met een professionele en ervaren partner? Bij Green Bananas bouwen we al meer dan tien jaar gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites en webshops. Webdesign staat hier dan ook centraal. Geef ons een belletje of stuur gewoon een mailtje voor een afspraak. We komen met plezier bij je langs of nodigen je uit bij ons op kantoor in Aalst en dan bekijken we samen hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

Wist je trouwens dat we ook een marketing- en communicatiebureau zijn? Je kunt dus ook bij ons terecht voor e-mailmarketing, online marketing, social media marketing, Google Ads en nog veel meer … Grafisch ontwerp nodig? Een nieuw professioneel logo misschien? Of een nieuwe huisstijl? Jup. Doen we allemaal. Op zoek naar inspirerende content voor je website? Onze copywriters doen het graag.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Mechelen.

Ben je op zoek naar webdesign? Mechelen is waar je gevestigd bent? En je wilt graag een voorsmaakje van ons kunnen? We gingen in het verleden al aan de slag voor bijvoorbeeld Kangoeroes Basket Mechelen en we mochten ook al samenwerken met een aantal grote namen zoals Haier en Panasonic Batteries Europe. Het is echter vooral in Aalst, onze eigen thuisbasis, dat we onze strepen al verdiend hebben. Stad Aalst, Van Eyck Sport, Aalst Meeting Center, Fietsbeurs Vlaanderen, The Clean Way, … Allemaal deden ze al een beroep op onze diensten. En het lijstje is nog een stuk langer eigenlijk. Neem zeker een kijkje in ons portfolio voor het volledige verhaal.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.