053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Temse

Op zoek naar een nieuw webdesign en actief in regio Temse?

Wil je een nieuwe professionele website of webshop? Is je bedrijf gevestigd in de regio Temse? Webdesign staat centraal bij marketingbureau Green Bananas. We zijn gespecialiseerd in design en ontwikkeling van websites. Daarnaast houden we ons ook bezig met e-mailmarketing, internet marketing, webshopbeheer, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten.

Hoe we werken

  • Nauwkeurige en directe aanpak om zo tot het beste resultaat te komen.
  • Lokaal scoren in Temse, dat doe je met onze ‘Webdesign Temse‘ strategie.
  • 24/24 bereikbaar en een goede ondersteuning. Bij vragen: contacteer ons of passeer in ons kantoor in Aalst: ons team staat altijd tot je dienst!
  • We starten vanaf nul aan een project en bekijken samen met jou welke aanpak de beste is voor je bedrijf.
  • Wil je zelf content aanpassen en toevoegen? We zorgen voor CMS toegang en een duidelijke handleiding zodat je zelf aan de slag kan.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Thuis in alle regio’s en in verschillende domeinen

In Aalst, de thuisbasis van het Green Bananas-team, hebben we een stevige reputatie opgebouwd. We werkten onder meer al samen met Van Eyck Sport en stad Aalst, maar ook met Haier en Panasonic Batteries Europe. Daarnaast verzorgden we het webdesign van verschillende lokale en nationale bedrijven en verenigingen. Een greep van de projecten vind je onder portfolio.

Als je op zoek bent naar webdesign, Temse je uitvalsbasis is en je wil samenwerken met een betrouwbare partner, nodigen we je graag uit of komen we met plezier langs om samen te bekijken hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven. Naast webdesign kan je op ons rekenen voor webshopbeheer, allerlei grafisch ontwerp, communicatie, conceptontwikkeling, copy & SEO content, social media marketing, e-mailmarketing, AdWords en retargeting. Bovendien zijn we gecertificeerd Google Partner, wat betekent dat je op ons kan rekenen voor ondersteuning bij al jouw online advertenties.

Temse webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.