Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Webdesign Temse: wij zorgen ervoor

webdesign Temse

Ben je op zoek naar een nieuw webdesign? Temse is de regio waar jij wilt uitblinken met je project? Kom op gesprek bij Green Bananas, wij zorgen graag voor jouw webdesign op maat en meer.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

Bij Green Bananas staan de doelen centraal. Wat wens jij met je project te bereiken? Door samen te overleggen stellen we een concreet actieplan op, aangepast aan je doelgroep en identiteit.

 • Een open en directe no-nonsense aanpak om misverstanden te voorkomen.
 • Zonder de juiste SEO-strategie kom je niet ver met je professioneel webdesign. Vandaar dat wij onze experten inzetten voor het optimaliseren van je online vindbaarheid. Ook lokaal!
 • Wil je zelf content aanpassen en toevoegen? We zorgen voor CMS toegang en een duidelijke handleiding op maat zodat je zelf aan de slag kan.
 • Onze ambitie? Originele en creatieve designs leveren die je differentiëren van je concurrentie.
 • En ook de nodige integratie en koppelingen zijn onze zorg. Onze handgemaakte FAQ-plugin installeren? Dat kan!

Een professionele website nodig?

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Temse webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign Temse en meer!

Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten. Wil je een nieuwe professionele website of webdesign? Temse is de regio waar je bedrijf is gevestigd? Wij kijken ernaar uit om jouw oplossing op maat te zijn. Want naast webdesign houden wij ons ook bezig met:

Websites om fier op te zijn.

Green Bananas mocht al voor tal van mooie namen een webdesign toveren. Als marketingbureau gelegen in Aalst is het een eer om met lokale ondernemers te werken, zoals Van Eyck Sport en stad Aalst. Maar ook daarbuiten staan wij in voor een webdesign op maat. Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Bovendien zijn we een gecertificeerd Google Partner, wat betekent dat je op ons kan rekenen voor ondersteuning bij al jouw online advertenties.

Als je op zoek bent naar webdesign, Temse je uitvalsbasis is en je wil samenwerken met een betrouwbare partner, nodigen we je graag uit of komen we met plezier langs om samen te bekijken hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven.

Webdesign Temse, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.