Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Temse

webdesign Temse

Ben je op zoek naar een nieuw webdesign en ben je actief in de regio Temse? Green Bananas is gespecialiseerd in webdesign en -ontwikkeling. Maak je afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Nauwkeurige en directe aanpak om zo tot het beste resultaat te komen.
 • Lokaal hoog scoren in Temse én een hoge vindbaarheid, dat doe je met onze SEO-strategie.
 • 24/24 bereikbaar en een goede ondersteuning. Bij vragen: contacteer ons of passeer in ons kantoor in Aalst: ons team staat altijd tot je dienst!
 • We starten vanaf nul aan een project en bekijken samen met jou welke aanpak de beste is voor je bedrijf.
 • Wil je zelf content aanpassen en toevoegen? We zorgen voor CMS toegang en een duidelijke handleiding zodat je zelf aan de slag kan.

Een professionele website nodig?

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Temse webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Wil je een nieuwe professionele website of webshop? Is je bedrijf gevestigd in de regio Temse? Webdesign staat centraal bij marketingbureau Green Bananas. We zijn gespecialiseerd in design en ontwikkeling van websites. Daarnaast houden we ons ook bezig met e-mailmarketing, online marketing, webshopbeheer, SEO-optimalisatie en mediacampagnes. Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Temse.

In Aalst, de thuisbasis van het Green Bananas-team, hebben we een stevige reputatie opgebouwd. We werkten onder meer al samen met Van Eyck Sport en stad Aalst, maar ook met Haier en Panasonic Batteries Europe. Daarnaast verzorgden we het webdesign van verschillende lokale en nationale bedrijven en verenigingen. Een greep van de projecten vind je onder portfolio.

Als je op zoek bent naar webdesign, Temse je uitvalsbasis is en je wil samenwerken met een betrouwbare partner, nodigen we je graag uit of komen we met plezier langs om samen te bekijken hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven. Naast webdesign kan je op ons rekenen voor webshopbeheer, allerlei grafisch ontwerp, communicatie, conceptontwikkeling, copy & SEO content, social media marketing, e-mailmarketing, Google Ads en retargeting. Bovendien zijn we gecertificeerd Google Partner, wat betekent dat je op ons kan rekenen voor ondersteuning bij al jouw online advertenties.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.