053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Ternat

De professionals van Green Bananas zorgen voor jouw webdesign!

Vandaag de dag is een bedrijf zonder website een uitzondering op de regel. Het is belangrijk om als bedrijf in de eigen sector mee te evolueren, maar daarnaast is het even belangrijk om de trends op vlak van online communicatie te volgen. Het belang van een sterke website wordt dus alsmaar groter. Wil jij mee met de laatste nieuwe trends op vlak van webdesign? Ternat is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Dan is Green Bananas er voor jou! Naast webdesign kan je bij ons ook terecht voor conceptontwikkeling, SEO-content, copy, e-mailmarketing, social media marketing, retargeting en AdWords. We zijn ook gecertifieerd Google Partner, wat wil zeggen dat wij ook al jouw online advertenties onder handen nemen!

 

Onze sterktes

  • Nauwkeurigheid en een directe aanpak zorgen voor het beste resultaat.
  • Scoor hoog lokaal en wees vindbaar door de ‘webdesign Ternat’ methode.
  • We zijn er voor jou! We staan steeds klaar met de snelste en efficiëntste oplossing.
  • Samen met jou starten we van nul en bespreken we welke strategie het beste bij jouw bedrijf past.
  • Door jouw persoonlijke CMS-toegang kan je zelf jouw eigen content toevoegen door middel van onze begeleiding en een aangepaste handleiding voor jouw website.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Het werk van Green Bananas

Stad Aalst, Yellow Lemon Tree, Cimorné, De KringwinkelVan Eyck Sport gingen jou voor met hun samenwerking met Green Bananas. Daarnaast kan je ook merken als Panasonic, Haier, Osteria Michele, maar nog veel meer, terugvinden in ons portfolio.

Wil jij mee zijn met alle trends op vlak van webdesign? Ternat is niet ver van onze thuisbasis in Aalst! Contacteer ons of spring gerust eens binnen voor al jouw vragen rond webdesign, maar ook voor al jouw online communicatie.

 

Ternat webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.