Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Zottegem

webdesign Zottegem

Op zoek naar webdesign in de regio Zottegem? Green Bananas is er voor jou! Maak een afspraak en samen bekijken we hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • We zijn steeds bereikbaar en zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing.
 • Scoor lokaal en verhoog je vindbaarheid met onze bewezen SEO-strategie.
 • Gebruiksvriendelijk staat op de eerste plaats om een optimale beleving te generen.
 • Zelf content aan jouw website toevoegen is kinderspel met onze begeleiding en een duidelijke handleiding voor jouw website.
 • We zorgen steeds voor een creatieve aanvulling van jouw project en samen zoeken we naar de beste oplossing.

Nieuwe website nodig?

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Zottegem webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder computers en smartphones. We willen altijd en overal kunnen communiceren en informatie opzoeken. Een sterk webdesign wordt dus steeds belangrijker wanneer je wil dat mensen jouw bedrijf snel en eenvoudig kunnen vinden. Bij Green Bananas zorgen wij ervoor dat jij een sterke positie krijgt op het web met een sterk webdesign! Zottegem is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Kom dan zeker eens lang bij Green Bananas! Naast webdesign doen we ook aan conceptontwikkeling, SEO-content en copywritinge-mailmarketing, social media marketing, grafisch ontwerp, retargeting, online communicatie, Google Ads en nog zoveel meer.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Zottegem.

Als je opzoek bent naar webdesign, Zottegem jouw thuisbasis is en je bent op zoek naar een betrouwbare partner, dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres. Je kan ons vinden in het hartje van Aalst. Contacteer ons of kom langs bij ons op kantoor, samen bekijken we wat jouw doel is en hoe we op een efficiënte manier jouw doel kunnen bereiken. Benieuwd wat we kunnen doen voor jouw bedrijf? Naast webdesign hebben we nog heel wat andere diensten aan te bieden, neem alvast een kijkje in ons portfolio! Zo hebben we al samengewerkt met Van Eyck Sport en Heinz Performance, maar ook grotere namen als Haier en Panasonic. Hopelijk kunnen we jouw bedrijf ook aan ons portfolio toevoegen! Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.