Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Zottegem

webdesign Zottegem

Nieuwe website nodig? Kan je website misschien een makeover gebruiken? Green Bananas is jouw partner voor  webdesign in de regio Zottegem. Maak snel een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • We zorgen voor een uniek en creatief webdesign dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen.
 • Gebruiksvriendelijk boven. Je bezoekers een optimale beleving geven is onze doestelling.
 • Scoor hoog in je eigen regio en verhoog je vindbaarheid met onze bewezen SEO-strategie.
 • Een handje hulp nodig? We zijn steeds bereikbaar en zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing.
 • Zelf teksten, foto’s, … aan jouw website toevoegen. Dat kan eenvoudig: we zorgen voor een duidelijke handleiding en begeleiden je graag waar nodig.
 • Een nauwkeurige aanpak staat centraal wanneer we met jouw webdesignproject aan de slag gaan.

Nieuwe website nodig?

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Zottegem webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Het internet is tegenwoordig overal en wat meer is, we kunnen er met meer en meer toestellen en schermformaten gebruik van maken. Een sterk webdesign wordt daardoor steeds belangrijker. Bij Green Bananas zorgen we voor een design dat er niet alleen goed uit ziet, we maken het ook responsive. Enne, omdat we dan toch bezig zijn … , we overgieten het ook met onze eigen typische Green Bananas saus: je nieuwe webdesign is met andere woorden zeer gebruiksvriendelijk en levert een stevige bijdrage aan je vindbaarheid online. Ben je dus op zoek naar een uniek, creatief en vooral sterk webdesign? Zottegem is de plaats waar jouw bedrijf gevestigd is? Kom dan zeker eens lang bij Green Bananas!
We doen trouwens ook nog wel wat andere dingen. Wat denk je bijvoorbeeld van conceptontwikkeling, SEO-content en copywritinge-mailmarketing, social media marketing, grafisch ontwerp, retargeting, online communicatie, Google Ads, …

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Zottegem.

Op zoek naar webdesign? Je bent gevestigd in de regio Zottegem? Green Bananas kan je helpen. Je kunt ons kantoor en dus ook ons team van ervaren specialisten vinden in het centrum van Aalst. Contacteer ons of kom langs bij ons op kantoor. Dan bekijken we samen hoe wij ook jouw bedrijf kunnen helpen om je doelen te bereiken. Graag een voorsmaakje? Een idee krijgen van welke diensten we nog zoal aanbieden? Neem een kijkje op onze dienstenpagina en bekijk ook alvast even ons portfolio. Je vindt er tal van voorbeelden van ons kunnen. Zo hebben we al samengewerkt met Van Eyck Sport en Heinz Performance, maar ook grotere namen als Haier en Panasonic. Hopelijk kunnen we jouw bedrijf ook aan ons portfolio toevoegen! Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.