Contacteer ons

Webshop laten maken? Kunnen we voor zorgen.

Wij maken websites en webshops. Voor groot en klein, maar altijd chic, gebruiksvriendelijk en vindbaar. We maakten al héél veel webshops. Wil jij ook jouw webshop laten maken door ons? Schrijf, bel of fax* ons!

Wij kunnen je webshop ontwikkelen.

 • Hoe trek je de aandacht van je doelgroep?
 • Hoe moet je webshop eruitzien?
 • Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep ook effectief koopt?
 • Kies je voor WooCommerce, Magento of nog een ander beheersysteem?
 • Welke integraties zijn noodzakelijk om alles vlot te laten lopen?
 • Hoe krijg je bezoekers via Google Ads?
 • Wat is GDPR en hoe zorg je dat je webshop juridisch in orde is?
 • Hoe zit het met nieuwsbrieven? Werkt dat nog?
 • Wat voor foto’s heb je nodig?
 • Moet je webshop beschikbaar zijn in verschillende talen?
 • Wil je je webshop zelf beheren of wil je dat uitbesteden?

Oh ja, wil je een webshop laten maken, dan komen er heel wat vragen op je af. Wij helpen je maar al te graag om de juiste antwoorden te vinden. En daarna gaat ons team aan de slag: onze webdesigners, ontwikkelaars en copywriters doen het nodige om jouw webshop te lanceren volgens de regels van de kunst, en uiteraard rekening houdend met het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Je webshop laten bouwen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

professionele webshop laten bouwen

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Green Bananas, jouw partner voor alles wat met (online) marketing te maken heeft

Voor alles wat met internetmarketing te maken heeft, ben je aan het juiste adres bij Green Bananas. We kunnen dus niet enkel je professionele webshop maken. Nee, daar stopt het best niet. Om je vindbaarheid te verhogen, kunnen we bijvoorbeeld voortdurende SEO-optimalisaties voor onze rekening nemen. Nog een mogelijkheid: Google Ads of Google Shopping opzetten, social media marketing verzorgen of adverteren op 2dehands Admarkt of elders.

Ook als je op zoek bent naar een (nieuw) logo, visitekaartjes, flyers, stickers en ander drukwerk kunnen we je van dienst zijn. Blader maar eens door ons portfolio om te ontdekken hoe we onze klanten al blij hebben kunnen maken – of maak meteen een afspraak om samen de opties te bespreken.

Je webshop laten bouwen? Misschien heb je nog wel wat vragen …

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Voor deze klanten mochten we ook een professionele webshop maken.

Wij leveren enkel maatwerk af. Jouw project is uniek, dus je webshop toch ook? We starten met een uniek webdesign, dat tot in de details is afgewerkt door een van onze ervaren webdesigners. Die zorgt ervoor dat het visuele plaatje klopt, en dat je shop ook gebruiksvriendelijk is. Wil je nog iets anders? Geen probleem, we sturen bij tot het perfect is. Ook onze copywriters doen hun ding: ze schrijven teksten, titeltjes, productomschrijvingen … Met de juiste woorden zorgen ze ervoor dat jouw klant blijft hangen, en hopelijk zelfs een bestelling plaatst. En daarna gaan onze ontwikkelaars aan de slag om al dat fraais ook effectief te laten werken: ze ontwikkelen en coderen in talen die je wellicht niet spreekt. Zodra alles goed werkt, gaat je webshop live.

Wil je ook een professionele webshop laten maken? Laat het ons weten. We zetten ons maar al te graag in om jouw nieuwe, gebruiksvriendelijke, mooie webshop vlotjes te laten draaien.

Wanneer starten we jouw webshop?

Online verkopen, dat vraagt een andere aanpak dan offline. Wil je succes oogsten? Dan kun je je project gerust aan ons toevertrouwen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we luisteren graag naar je wensen.

* Oké, nee, een faxtoestel hebben we dus niet, maar je kunt ons wel bellen, mailen of gewoon eens binnenspringen en passant in De Ridderstraat 36 in Aalst.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.