Contacteer ons

Webshop laten maken? Wij helpen je graag

Haja, want websites en webshops maken, dat is helemaal ons ding. We hebben er dan ook al héél veel gemaakt. Voor groot en klein, maar altijd chic, gebruiksvriendelijk en vindbaar. Wil jij ook jouw webshop laten maken door ons? Schrijf ons, bel ons of kom gewoon eens langs!

Wij kunnen je webshop ontwikkelen.

Als je een webshop wil laten maken, dan komt daar heel wat bij kijken. Er zijn tal van vragen waarop je een antwoord op nodig hebt:

 • Hoe trek je de aandacht van je doelgroep?
 • Hoe moet je webshop eruitzien?
 • Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep ook effectief koopt?
 • Kies je voor WooCommerce, Magento of een ander beheersysteem?
 • Welke integraties zijn noodzakelijk om alles vlot te laten lopen?
 • Hoe krijg je bezoekers via Google Ads?
 • Wat is GDPR en hoe zorg je dat je webshop juridisch in orde is?
 • Hoe zit het met nieuwsbrieven? Werkt dat nog?
 • Wat voor foto’s heb je nodig?
 • Moet je webshop beschikbaar zijn in verschillende talen?
 • Wil je je webshop zelf beheren of wil je dat uitbesteden?

Wij helpen je maar al te graag om de juiste antwoorden te vinden. En daarna gaat ons team aan het werk: onze webdesigners, ontwikkelaars en copywriters zorgen samen voor een webshop volgens de regels van de kunst. Ze houden daarbij uiteraard ook rekening met het resultaat dat jij voor ogen hebt.

Je webshop laten bouwen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

professionele webshop laten bouwen

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Green Bananas, jouw partner voor alles wat met (online) marketing te maken heeft

Jazeker. We kunnen dus niet alleen je professionele webshop maken. Ook voor alles wat met internetmarketing te maken heeft, ben je aan het juiste adres bij Green Bananas. Met voortdurende SEO-optimalisaties kunnen we je vindbaarheid te verhogen. We kunnen ook Google Ads of Google Shopping opzetten, social media marketing verzorgen of adverteren op 2dehands Admarkt of elders.

En we kunnnen je ook helpen met een (nieuw) logo, visitekaartjes, flyers, stickers en ander drukwerk. Bekijk zeker eens ons portfolio om te ontdekken hoe we onze klanten al blij hebben kunnen maken – of bel ons meteen voor een afspraak om samen te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Je webshop laten bouwen? Misschien heb je nog wel wat vragen …

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Voor deze klanten mochten we ook een professionele webshop maken.

Een webshop van dertien in een dozijn? Niet bij Green Bananas, we werken enkel op maat van jouw project. We starten met een uniek webdesign, dat tot in de details is afgewerkt door een van onze ervaren webdesigners. Die zorgt ervoor dat je shop niet alleen mooi oogt maar ook dat hij ook gebruiksvriendelijk is. Is het resultaat niet helemaal wat je zelf voor ogen had? Geen probleem, we sturen bij tot het perfect is. Ook onze copywriters leveren hun bijdrage: ze schrijven teksten, titeltjes, productomschrijvingen … Met de juiste woorden zorgen ze ervoor dat jouw klant blijft hangen, en hopelijk zelfs een bestelling plaatst. En daarna gaan onze ontwikkelaars aan de slag om al dat fraais ook effectief te laten werken. Zodra alles goed werkt, gaat je webshop live.

Wil je ook een professionele webshop laten maken? Laat het ons weten. We helpen ook jou graag aan een mooie nieuwe, gebruiksvriendelijke webshop die vlotjes draait.

Wanneer starten we jouw webshop?

Online verkopen, dat vraagt een andere aanpak dan offline. Wil je succes oogsten? Dan kun je je project gerust aan ons toevertrouwen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we luisteren graag naar je wensen.

* Oké, nee, een faxtoestel hebben we dus niet, maar je kunt ons wel bellen, mailen of gewoon eens binnenspringen en passant in De Ridderstraat 36 in Aalst.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.