Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een website-check laten uitvoeren door experts?

Perfecte timing, want onze specialisten staan al op je te wachten om je website gebruiksvriendelijk te maken dankzij een website-check. Wil je jouw website laten controleren op technische problemen, verouderde content, slechte vindbaarheid en meer? En wil je bovendien weten welke concrete acties je dan moet ondernemen om tot de perfecte website te komen? Eén adres: Green Bananas!

Verhoog je conversies dankzij een website-analyse

Haken klanten snel af wanneer ze jouw website bezoeken? Genereer je de laatste tijd weinig verkeer? Of kunnen je conversies een boost gebruiken? Dan kan een website-check wonderen doen.

  • Wij halen de errors uit je site, zodat je website gebruiksvriendelijk blijft/wordt.
  • Google Analytics is onze vriend als het gaat om inzichten rond het gedrag van je websitegebruikers en de prestaties van je site.
  • We analyseren de laadtijd, structuur, content en eventuele technische problemen. En natuurlijk stellen we oplossingen voor.
  • Het resultaat? Een concreet actieplan vol tips waar jij (samen met ons?) aan kunt werken om tot een succesverhaal te komen.

Met een goed werkende website zorg je voor een aangename ervaring, waardoor klanten sneller en vaker terugkomen. Bovendien kun je de vindbaarheid van je website aanzienlijk verhogen als alles goed in elkaar zit. En met een SEO-analyse trouwens nog meer! Samenwerken? Kom eens langs om alles te bespreken.

Een website-check in drie stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Technisch in orde?

Enerzijds kijken we na of er geen errors verschijnen en of je een optimale laadsnelheid hebt. De funderingen moeten in orde zijn 😉

Goedgekeurd design

Inhoudelijk in orde?

Anderzijds wordt er nagegaan of de content op je website actueel en relevant is én of er een logische structuur is.

website kinesist

Een hoge vindbaarheid?

En ook je vindbaarheid wordt gecontroleerd d.m.v. een zoekwoordanalyse en actuele SEO-pagina’s.

Of we naast analyseren nog andere dingen doen?

Jazeker! Een website-analyse kun je namelijk alleen maar uitvoeren wanneer je veel van websites weet. Aha! Onze core business is webdesign op maat en alles daarrond. Wil je een nieuwe website of webshop laten maken? Dat kan! En ook voor e-mailmarketing, socialmediamarketing, drukwerk op maat, logo-ontwerp en een volledige conceptontwikkeling kun je bij ons terecht. Geef ons een belletje en we staan voor je klaar.

Een vraag over website-check? Misschien vind je hier het antwoord

Wat is een website-check?

Via een website-analyse weet jij precies waar de sterktes en zwaktes van je website liggen. Denk maar aan technische problemen, een trage laadtijd, niet relevante inhoud, een onlogische structuur… Laat je een check uitvoeren door Green Bananas? Dan krijg je er ook nog eens doelgerichte actiepunten bij waar je aan kan werken (samen met ons) om jouw website nog gebruiksvriendelijker te maken.

Heb ik een website-check nodig?

Jij ziet het misschien niet, maar je klanten en/of Google wel. En wat is er nu vervelender dan een website die niet goed werkt of waar je niet snel vindt wat je zoekt? Bovendien kan een website-check ook je online vindbaarheid verhogen, wat in deze tijden o-zo belangrijk is. Heb je nog geen analyse laten doen? Of merk je dat er klachten zijn over je website? Dan kan een website-check zeker handig zijn!

Hoe analyseren jullie mijn website?

Wij nemen jouw website helemaal ondersteboven en zoeken tot in de verste hoeken naar mogelijke problemen. We kijken vooral naar:
  • De laadtijd van je pagina’s
  • Technische problemen, zoals een 404-pagina
  • De structuur van je site én of je makkelijk en snel vindt wat je zoekt
  • Of de inhoud relevant en actueel is
  • Hoe je scoort op vlak van SEO
Om dan uiteindelijk een concreet voorstel te doen rond HOE je aan je zwaktes kan werken en hoe je jouw sterktes nog sterker kan maken. Samen gaan we dan aan de slag richting een gebruiksvriendelijke website met een wauw-effect.

Enkele voorbeelden van websites die we gemaakt hebben

Wil je weten of al jouw elementen en strategieën wel de juiste effecten hebben? Dan kun je net zoals je voorgangers een website-check laten uitvoeren door de specialisten van Green Bananas. Tegelijk kun je ook een SEO-analyse laten doen, wat ervoor zorgt dat de vindbaarheid van je website zal verbeteren. Want wie een goed werkende website heeft én goed scoort op SEO-vlak, profiteert van meer conversies en trouwere klanten. Is dat niet wat we allemaal willen?

Ben je een ondernemer en wil je graag een website-check doen?

Het tofste team uit Aalst staat voor je klaar! Onze computers zijn al opgewarmd, dus geef ons maar een seintje.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.