Contacteer ons

Een website-check laten uitvoeren door experts?

Perfecte timing, want onze specialisten staan al op je te wachten om je website gebruiksvriendelijk te maken dankzij een website-check. Wil je jouw website laten controleren op technische problemen, verouderde content, slechte vindbaarheid en meer? En wil je bovendien weten welke concrete acties je dan moet ondernemen om tot de perfecte website te komen? Eén adres: Green Bananas!

Verhoog je conversies dankzij een website-analyse

Haken klanten snel af wanneer ze jouw website bezoeken? Genereer je de laatste tijd weinig verkeer? Of kunnen je conversies een boost gebruiken? Dan kan een website-check wonderen doen.

  • Wij halen de errors uit je site, zodat je website gebruiksvriendelijk blijft/wordt.
  • Google Analytics is onze vriend als het gaat om inzichten rond het gedrag van je websitegebruikers en de prestaties van je site.
  • We analyseren de laadtijd, structuur, content en eventuele technische problemen. En natuurlijk stellen we oplossingen voor.
  • Het resultaat? Een concreet actieplan vol tips waar jij (samen met ons?) aan kunt werken om tot een succesverhaal te komen.

Met een goed werkende website zorg je voor een aangename ervaring, waardoor klanten sneller en vaker terugkomen. Bovendien kun je de vindbaarheid van je website aanzienlijk verhogen als alles goed in elkaar zit. En met een SEO-analyse trouwens nog meer! Samenwerken? Kom eens langs om alles te bespreken.

Een website-check in drie stappen.

ontwerpfase

Technisch in orde?

Enerzijds kijken we na of er geen errors verschijnen en of je een optimale laadsnelheid hebt. De funderingen moeten in orde zijn 😉

goedgekeurd design

Inhoudelijk in orde?

Anderzijds wordt er nagegaan of de content op je website actueel en relevant is én of er een logische structuur is.

website kinesist

Een hoge vindbaarheid?

En ook je vindbaarheid wordt gecontroleerd d.m.v. een zoekwoordanalyse en actuele SEO-pagina’s.

Of we naast analyseren nog andere dingen doen?

Jazeker! Een website-analyse kun je namelijk alleen maar uitvoeren wanneer je veel van websites weet. Aha! Onze core business is webdesign op maat en alles daarrond. Wil je een nieuwe website of webshop laten maken? Dat kan! En ook voor e-mailmarketing, socialemediamarketing, drukwerk op maat, logo-ontwerp en een volledige conceptontwikkeling kun je bij ons terecht. Geef ons een belletje en we staan voor je klaar.

Een vraag over website-check? Misschien vind je hier het antwoord

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Enkele voorbeelden van websites die we gemaakt hebben

Wil je weten of al jouw elementen en strategieën wel de juiste effecten hebben? Dan kun je net zoals je voorgangers een website-check laten uitvoeren door de specialisten van Green Bananas. Tegelijk kun je ook een SEO-analyse laten doen, wat ervoor zorgt dat de vindbaarheid van je website zal verbeteren. Want wie een goed werkende website heeft én goed scoort op SEO-vlak, profiteert van meer conversies en trouwere klanten. Is dat niet wat we allemaal willen?

Ben je een ondernemer en wil je graag een website-check doen?

Het tofste team uit Aalst staat voor je klaar! Onze computers zijn al opgewarmd, dus geef ons maar een seintje.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.