Contacteer ons

Website fotografie nodig? Wij zorgen voor de juiste beelden

Een website als online uithangbord voor je zaak? Heb je dan ook al aan de nodige beelden gedacht? Je kunt daarvoor de hulp inschakelen van een specialist website-fotografie en dus ook van ons! Als specialist in webdesign weten we immers als geen ander welke beelden werken online.

Foto’s die werken? In een flits!

Bij Green Bananas gaan we voor een plaatje dat klopt, tot in de kleinste details. We hebben hier dan ook een heel team aan specialisten voor je klaar staan. Van grafisch ontwerp over ontwikkeling en copywriting tot website-fotografie, … Jup. Doen we allemaal.

Samenwerking, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en tevredenheid staan bij ons centraal. Webdesign nemen we hier heel serieus. We willen dat alle elementen aanwezig zijn om ook jouw website volop te laten scoren online. We zorgen daarom voor een sprekend webdesign, duidelijk en gebruiksvriendelijk, helemaal in lijn met je eigen huisstijl en de uitstraling die jij aan je bedrijf wilt geven.

En de beelden? Daar zorgen we dus ook graag voor, samen met onze vaste huisfotograaf! Zo zijn we zeker dat ons webdesign en jouw doelen perfect ondersteund worden door de beelden. Wil je ook je sociale media naadloos laten aansluiten bij je website en je verhaal? Dat kan, onze specialist website-fotografie weet ook perfect wat nodig is om je foto’s op sociale media te laten werken!

Hoe gaan we te werk voor website-fotografie?

ontwerpfase

Wat is jouw perspectief?

We gaan na wat precies je doelstellingen zijn. Welk beeld wil je geven van je bedrijf? Jezelf? Je producten of diensten? Waarvoor zullen de foto’s uiteindelijk gebruikt worden? Aan welk type beelden denk je?

goedgekeurd design

We bepalen de sluitertijd

In overleg met onze huisfotograaf werken we een aantal ideeën uit. We maken samen met jou een selectie uit de voorstellen en bekijken of er aanpassingen nodig zijn op basis van jouw feedback.

grafisch design

Shoot!

Nog de laatste praktische details regelen en dan is het zover: onze fotograaf schiet de beelden helemaal op maat van jouw wensen! We zetten de beelden op je website op de plaatsen die vooraf bepaald werden.

Green Bananas: jouw marketingverhaal van A tot Z

Website-fotografie is onlosmakelijk verbonden met webdesign en -ontwikkeling. Een succesvol design staat of valt immers met de juiste beelden. Of het nu gaat over een website of een webshop in WooCommerce of Magento, we zorgen er steevast voor dat je boodschap helder en duidelijk wordt overgebracht.

Wil je graag dat we ook het beheer van je website of webshop voor onze rekening nemen? Dat kan. We zijn er trouwens voor al je online en offline marketinginitiatieven: internet marketing, social media marketing, retargeting, e-mailmarketing, brochure-ontwerp, …

Wil je graag meer informatie over de werkwijze van het team achter Green Bananas? Bekijk ze hier. Heb je misschien een specifieke vraag? Contacteer ons en leg ons jouw vraag of project voor. We bekijken dan samen met jou wat de juiste aanpak is voor jouw project!

Enkele vragen en antwoorden over grafisch ontwerp.

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Website-fotografie voor een plaatje van een website.

Foto’s kunnen een aantrekkelijk webdesign maken of kraken. De beelden op je fonkelnieuwe website zijn dus niet zomaar wat foto’s. Ze zorgen ervoor dat mensen langer op je website blijven, dat ze je dienstenaanbod ontdekken en bovendien je teksten lezen. Er komt dus heel wat kijken bij website-fotografie. Onze huisfotograaf weet dat als geen ander en levert keer op keer de perfecte puzzelstukjes om een project helemaal af te maken.

In het verleden schoten we al raak – Ho, pardon – beelden voor heel wat grote en nog grotere namen. Zo deden we al 360°-fotografie voor de website van Haier Europe maar ook drone-fotografie en interieurfotografie voor Hotel Keizershof in Aalst. Voor Vishandel Wim Boel en Healthy Bite deden we foodfotografie en bij Time-to-Meat mochten we de productfotografie verzorgen. En we hebben ook al ervaring met bedrijfsfotografie, fotoshoots met bekende personen en nog veel meer.

Op zoek naar een partner voor jouw website-fotografie?

Green Bananas zorgt voor jouw website-fotografie. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.