Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Website fotografie nodig? Wij zorgen voor de juiste beelden

Een website als online uithangbord voor je zaak? Heb je dan ook al aan de nodige beelden gedacht? Je kunt daarvoor de hulp inschakelen van een specialist website-fotografie en dus ook van ons! Als specialist in webdesign weten we immers als geen ander welke beelden werken online.

Foto’s die werken? In een flits!

Bij Green Bananas gaan we voor een plaatje dat klopt, tot in de kleinste details. We hebben hier dan ook een heel team aan specialisten voor je klaar staan. Van grafisch ontwerp over ontwikkeling en copywriting tot website-fotografie, … Jup. Doen we allemaal.

Samenwerking, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en tevredenheid staan bij ons centraal. Webdesign nemen we hier heel serieus. We willen dat alle elementen aanwezig zijn om ook jouw website volop te laten scoren online. We zorgen daarom voor een sprekend webdesign, duidelijk en gebruiksvriendelijk, helemaal in lijn met je eigen huisstijl en de uitstraling die jij aan je bedrijf wilt geven.

En de beelden? Daar zorgen we dus ook graag voor, samen met onze vaste huisfotograaf! Zo zijn we zeker dat ons webdesign en jouw doelen perfect ondersteund worden door de beelden. Wil je ook je sociale media naadloos laten aansluiten bij je website en je verhaal? Dat kan, onze specialist website-fotografie weet ook perfect wat nodig is om je foto’s op sociale media te laten werken!

Hoe gaan we te werk voor website-fotografie?

Stap 1 Ontwerpfase

Wat is jouw perspectief?

We gaan na wat precies je doelstellingen zijn. Welk beeld wil je geven van je bedrijf? Jezelf? Je producten of diensten? Waarvoor zullen de foto’s uiteindelijk gebruikt worden? Aan welk type beelden denk je?

Goedgekeurd design

We bepalen de sluitertijd

In overleg met onze huisfotograaf werken we een aantal ideeën uit. We maken samen met jou een selectie uit de voorstellen en bekijken of er aanpassingen nodig zijn op basis van jouw feedback.

grafisch design

Shoot!

Nog de laatste praktische details regelen en dan is het zover: onze fotograaf schiet de beelden helemaal op maat van jouw wensen! We zetten de beelden op je website op de plaatsen die vooraf bepaald werden.

Green Bananas: jouw marketingverhaal van A tot Z

Website-fotografie is onlosmakelijk verbonden met webdesign en -ontwikkeling. Een succesvol design staat of valt immers met de juiste beelden. Of het nu gaat over een website of een webshop in WooCommerce of Magento, we zorgen er steevast voor dat je boodschap helder en duidelijk wordt overgebracht.

Wil je graag dat we ook het beheer van je website of webshop voor onze rekening nemen? Dat kan. We zijn er trouwens voor al je online en offline marketinginitiatieven: internet marketing, social media marketing, retargeting, e-mailmarketing, brochure-ontwerp, video-marketing, flyer-ontwerp en nog veel meer…

Wil je graag meer informatie over de werkwijze van het team achter Green Bananas? Bekijk ze hier. Heb je misschien een specifieke vraag? Contacteer ons en leg ons jouw vraag of project voor. We bekijken dan samen met jou wat de juiste aanpak is voor jouw project!

Enkele vragen en antwoorden over grafisch ontwerp.

Kan ik een web only fotoshoot aanvragen bij Green Bananas?

Jazeker! Voor het opfleuren van jouw website nemen wij graag prachtige foto’s van je team, je producten, je kantoor… Geef ons een seintje, dan laten wij weten wanneer onze fotograaf langskomt voor het nemen van de foto’s. Indien gewenst plaatsen wij de foto’s met plezier zelf op jouw website!

Hoeveel kost een fotoshoot voor je bedrijf?

Bij Green Bananas kan je terecht voor allerlei soorten fotografie. Foodfotografie, drone-fotografie, gebouw-fotografie… noem maar op! Voor elk doel zal er logischerwijs een ander budget nodig zijn. Wil je een web only fotoshoot? Onze collega’s komen graag eens langs! Voor een professionele fotoshoot werken we met allerlei tools die je beelden nog spectaculairder maken. Vraag je gratis offerte aan om jouw kostprijs op maat te ontdekken.

Hoe gaat dat zo te werk, een professionele shoot?

Blij dat je die vraag stelt! Eigenlijk is dat niet zo ingewikkeld als het lijkt. Jij contacteert ons, wij maken een afspraak et voilà. Onze fotograaf komt bij je langs en doet het nodige. Na de afgesproken termijn bezorgen we jou de foto’s. Achteraf nog onze hulp nodig bij het plaatsen van de foto’s op je website? Wij doen graag het nodige knip-en-plakwerk voor je!

Website-fotografie voor een plaatje van een website.

Foto’s kunnen een aantrekkelijk webdesign maken of kraken. De beelden op je fonkelnieuwe website zijn dus niet zomaar wat foto’s. Ze zorgen ervoor dat mensen langer op je website blijven, dat ze je dienstenaanbod ontdekken en bovendien je teksten lezen. Er komt dus heel wat kijken bij website-fotografie. Onze huisfotograaf weet dat als geen ander en levert keer op keer de perfecte puzzelstukjes om een project helemaal af te maken.

In het verleden schoten we al raak – Ho, pardon – beelden voor heel wat grote en nog grotere namen. Zo deden we al 360°-fotografie voor de website van Haier Europe maar ook drone-fotografie en interieurfotografie voor Hotel Keizershof in Aalst. Voor Vishandel Wim Boel en Healthy Bite deden we foodfotografie en bij Time-to-Meat mochten we de productfotografie verzorgen. En we hebben ook al ervaring met bedrijfsfotografie, fotoshoots met bekende personen en nog veel meer.

Op zoek naar een partner voor jouw website-fotografie?

Green Bananas zorgt voor jouw website-fotografie. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.