Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een website laten maken? Wij helpen je graag.

Een website voor je zaak of project? Dan kunnen wij je helpen! Sterker nog, ons hele team staat al te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Webdesigners, ontwikkelaars, copywriters, … Allemaal zetten ze hun beste beentje voor om voor jou de perfecte website te bouwen. Helemaal op maat hé! Wil je dus een website laten maken? Reken op Green Bananas.

Professionele website nodig? Wij zorgen ervoor!

Dat zal wel zijn. Websites bouwen is nu eenmaal één van onze specialiteiten. Al doen we dat natuurlijk niet zomaar. Voor we aan het werk gaan, willen we alles weten over wie jij bent, wat je doet en waarvoor je een website nodig hebt. We willen immers dat je nieuwe website perfect past bij jouw project of zaak. En dat ze helpt om je doelen te bereiken want daar gaat het ons allemaal om. Net zoals om nog een paar andere dingen.

 • We gaan voluit voor jouw doelstellingen. Hoe we dat het beste doen, bepalen we samen.
 • Elk verhaal is uniek, ook en vooral het jouwe. Daarom bouwen we voor jou een unieke website, eentje met een origineel en creatief design.
 • Alles voor de beste gebruikerservaring: gebruiksvriendelijkheid, snelheid, de juiste informatie op de juiste plek, … Wij zorgen ervoor. Net als voor het juiste look uiteraard.
 • Conversie-optimalisatie is onze leidraad.
 • Lokaal scoren? Met onze bewezen SEO-strategie is je nieuwe website vlot vindbaar online.
 • Wil je zelf aanpassingen doen aan je nieuwe website? Wij zorgen voor de handleiding en begeleiding. Al kan je het natuurlijk gewoon toevertrouwen aan onze copywriters.

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

professionele website bouwen

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Green Bananas: je nieuwe website van A tot Z en meer

Een website bouwen, dat begint hier al van bij de eerste kennismaking. Bij Green Bananas vertrekken we van jouw verhaal. Op basis daarvan schrijven we een scenario samen met jou, bouwen het decor, zorgen voor de techniek, verfijnen de dialogen, zorgen voor een schitterende première en daarna blijven we voor je werken om van je stuk, pardon website, een langlopend succesverhaal te maken. Straf hé?

En dan hebben we nog niet eens gezegd dat het resultaat er altijd uniek en professioneel uit ziet. We zijn niet voor niets gespecialiseerd in webdesign en webshops in WooCommerce en Magento. Met SEO-optimalisatie zorgen we er bovendien voor dat je spiksplinternieuwe website al snel vlot gevonden wordt online. We geven je succes trouwens graag ook een extra zetje met social media marketing, internetmarketing, e-mailmarketing en GoogleAds. Die succesvolle première en daarna, weet je wel.

Heb ik trouwens al vermeld dat onze copywriters graag zorgen voor sprekende content voor je website? En dat we ook kunnen zorgen voor foto’s voor je website? Je kunt eigenlijk bij ons terecht voor al je online en/of offline marketingprojecten.

Benieuwd hoe het team achter Green Bananas precies te werk gaat? Bekijk onze werkwijze – van onrijpe banaan tot afgewerkt project.

Website laten maken? We beantwoorden alvast enkele vragen

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Jouw website? Vakkennis en ervaring voor een perfect resultaat

Wij bouwen al jarenlang websites maar niet alsof ze voor onszelf zouden zijn. We bouwen steeds unieke en professionele websites op maat van de smaak, wensen en doelstellingen van de klant. We mochten dat trouwens al doen voor heel wat grote en kleine bedrijven. Onder meer voor eneloop, Platteau Outdoor, HiFi.eu, Van Eyck Sport, … mochten we ons kunnen al tonen. Net zoals voor nog een heleboel andere klanten eigenlijk. Neem zeker een kijkje in ons portfolio voor nog heel wat andere voorbeelden van onze verwezenlijkingen.

Wil je zelf ook wel een straffe website laten maken, die mooi oogt en doet wat je ervan verwacht? Vertrouw dan op de vakkennis en ervaring van Green Bananas. Als je geen pap hebt gegeten van webdesign en je je vooral wil blijven focussen op dat waar je wél in uitblinkt, helpen wij jou graag op weg naar een professioneel resultaat.

Wil je ook een nieuwe website laten ontwikkelen?

Je webshop of website laten maken door het tofste team uit Aalst?

Stuur ons dan snel een mail! Samen maken we graag van jouw groene idee een prachtige gele banaan, rijp om het internet te veroveren!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.