Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een website laten maken? Wij kunnen je helpen

Wil je een website laten maken voor een nieuw project of zaak? Dan halen we daarvoor alles uit de kast bij Green Bananas. Webdesigners, ontwikkelaars, copywriters… Allemaal dragen ze graag hun steentje bij aan jouw nieuwe website. Ja echt, ons héle team  gaat aan de slag voor jou.

Professionele website nodig? Wij zorgen ervoor!

 • Onze missie: jouw doel bereiken. Hoe we dat het beste doen, bepalen we samen.
 • Een website van dertien in een dozijn? Niet echt ons ding. Wij maken het liefst originele, creatieve designs klaar voor het wereldwijde web.
 • Gebruiksvriendelijk webdesign staat voorop. Maar het moet er wel goed uitzien!
 • Conversie-optimalisatie is onze leidraad.
 • Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal. Hoge vindbaarheid is ons streefdoel.
 • Wil je zelf aanpassingen doen aan je nieuwe website? Wij zorgen voor de handleiding en begeleiding. Al kan je het natuurlijk gewoon toevertrouwen aan onze copywriters.
 • In ons kantoor in Aalst vind je twee handenvol webdesign-enthousiastelingen, elk met hun eigen specialiteiten. Zij bundelen hun krachten om jouw doel te bereiken.

Een website laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

professionele website bouwen

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Green Bananas: je nieuwe website en meer

We specialiseren ons in webdesign en webshops WooCommerce en Magentoe-mailmarketinginternetmarketingwebshopbeheer, marketing scan en GoogleAds. We beginnen altijd met een koffie. Allez, een afspraak toch. Een nieuwe website begint nu eenmaal met praten. Ha ja, hoe kunnen we anders besluiten wat het moet worden? We kiezen dus samen de richting die je uit wil. En dat vertalen we dan in een uniek & professioneel resultaat.

Zoek je trouwens een vertaalbureau voor de vertaling van je website of andere zaken? Wij kennen er één: Green Bananas. We zetten ook graag onze tanden in jouw social media marketing, zorgen voor foto’s voor je website en autobestickering of bestickering van je ramen. Heb je visitekaartjes, brochures, flyers of een hele catalogus nodig? Dat doen we ook allemaal! Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten.
Benieuwd hoe het team achter Green Bananas precies te werk gaat? Bekijk onze werkwijze – van onrijpe banaan tot afgewerkt project.

Wil je alvast even bekijken wat we al verwezenlijkt hebben? Dat kan. Blader gerust eens door ons portfolio. We zijn trots dat we de websites van onder andere IntdialectPanasonic Batteries EuropeAalst CarnavalVan Eyck Sport en Time To Meat mochten ontwikkelen. Wil je zelf ook een website laten maken en je aansluiten bij deze groep toppers? Contacteer Green Bananas, zodat we met jou en je project kennis kunnen maken. Daarna gaan me met plezier samen met jou werken aan de puzzel en bouwen aan het succes van jouw website! Als de koffie en ons verhaal voor jou smaken naar meer tenminste.

Website bouwen? We beantwoorden alvast enkele vragen

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Jouw website in 1, 2, 3?

Nee. Toch niet. Het duurt iets langer. We gaan immers altijd voor een topresultaat, helemaal naar jouw smaak en wensen. Echt, bij Green Bananas werken we altijd op maat en maatwerk vraagt tijd. We tellen dus minstens een paar keer tot 10 als we een website ontwikkelen. Wil je een straffe website laten maken, die mooi oogt en doet wat je ervan verwacht? Dan kan kiezen voor een specialist met bewezen vakkennis je heel veel tijd, geld en frustraties besparen. Als je geen pap hebt gegeten van webdesign en je je vooral wil blijven focussen op dat waar je wél in uitblinkt, helpen wij jou graag op weg naar een professioneel resultaat.

Zowel voor grote bedrijven als voor kleine zelfstandigen zetten we ons met passie en plezier in. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om voor elke onderneming, voor elk project een bijpassende, gebruiksvriendelijke website te maken.

Wil je ook een nieuwe website laten ontwikkelen?

Je webshop of website laten maken door het tofste team uit Aalst?

Stuur ons dan snel een mail! Samen maken we graag van jouw groene idee een prachtige gele banaan, rijp om het internet te veroveren!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.