053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webshopcreatie Wetteren

webshopcreatie wetteren

Webshopcreatie Wetteren

Green Bananas is een energiek en jong online marketingbureau dat actief is sinds 2011. Als je op zoek bent naar een partner voor webshopcreatie Wetteren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan in voor de volledige ontwikkeling van je website of webshop. Heb je al een website of webshop, maar wil je hem gewoon in een nieuw jasje steken? Ook dat kunnen we voor jou doen. E-mailmarketing, internet marketing, zoekmachinemarketing en mediacampagnes staan op ons curriculum. Wil je aanwezig zijn op sociale media, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen of behaal je niet de gewenste resultaten? Ook dan zetten we graag onze expertise en ervaring in om jou te helpen.

Wat zijn onze troeven?

Samenwerken met Green Bananas, dat betekent …

  • We starten vanaf nul aan een project en bekijken samen met jou welke aanpak de beste is voor je bedrijf.
  • Vaste contactpersoon die het volledige project beheert en klaar staat om alle mogelijke vragen te beantwoorden.
  • Overleg met de klant en een directe aanpak om tot de beste resultaten te komen.
  • 24/24 bereikbaar voor vragen over webdesign. Wetteren behoort ook tot ons doelpubliek en we komen met plezier bij je langs voor een verkennend gesprek.
  • Uitstekende resultaten
 dankzij de ‘Webdesign Wetteren‘-aanpak.
  • CMS toegang: mogelijkheid om zelf content aan te passen via een gebruiksvriendelijk systeem.

Webshopcreatie Wetteren

Naast webdesign is internet marketing onze andere passie. Dankzij een professionele website of webshop kan je je omzet laten groeien. Kom langs bij Green Bananas voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingsprojecten. Wil je een converterende nieuwsbrief uitsturen naar je bestaande klanten? Die ontwerpen en schrijven we graag in jouw plaats of we geven je advies hoe het aan te pakken. Verder staan we graag in voor het grafische werk voor jouw project: een logo op maat, een unieke huisstijl, leuke folders …

Voor Panasonic Batteries Europe, Stad Aalst, Cimorné, Van Eyck Sport en nog vele anderen maakten we al een website. Daarnaast ontwikkelden we ook de webshop, de internet marketing, de branding en het design van meubelwebshop Meubelklik en de officiële website van de ijsjeszaak Gelato Piccoli en Osteria Michele. Ontdek alle projecten via ons portfolio.

Wens je meer info over onze diensten, waaronder webshopcreatie? Wetteren is je thuisbasis? Contacteer ons of kom langs in ons kantoor in Aalst en we bekijken samen wat je juist zoekt.

Deel
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.