Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Whise koppeling nodig voor jouw website?

Heb jij een immo-website? Gebruik je dan ook Whise voor het beheer van je panden en de opvolging van je klantencontacten? Dankzij de Whise koppeling van Green Bananas zijn aanpassingen in Whise voortaan ook automatisch zichtbaar op je website. Interessant? Lees verder!

Whise koppeling: minder workload, optimaal rendement.

Hoe zit dat bij jullie als een pand verkocht is? Zetten jullie de informatie in Whise om dan nadien jullie website manueel aan te passen? Met de Whise koppeling van Green Bananas is dat niet langer nodig. Een prijsaanpassing, een aanpassing aan de omschrijving, extra foto’s, verkocht, verhuurd, … Alle informatie in Whise die relevant is voor je klanten, wordt automatisch ook weergegeven op je website en dat werkt dus voor WordPress, Drupal, … Eigenlijk zo goed als alle websites!

Enne … Jij beslist uiteraard zelf over welke informatie het gaat. Alle instellingen op vlak van synchronisatie zijn eenvoudig aanpasbaar.

En zo bespaar je tijd … en geld. Zonder dat er iets verandert voor je eindklant.

Een Whise koppeling laten ontwikkelen.

Stap 1 Ontwerpfase

Tijd voor een kennismaking. Koffie voor jou?

In een gesprek gaan we na wat je precies verwacht van jouw Whise koppeling en leggen we een plan van aanpak vast.

Goedgekeurd design

We ontwikkelen je koppeling op maat van jouw behoeften.

Onze ontwikkelaars gaan aan de slag met het plan van aanpak. Na verschillende tussenstappen en testrondes is je koppeling een feit.

marketingbureau webdesign

We monitoren stabiliteit en performance van je koppeling.

Doet je Whise koppeling wat je ervan verwacht? Zijn de stabiliteit en performance zoals het hoort? Zijn er misschien bijsturingen nodig?

Stabiliteit en performance: onze prioriteit nummer 1!

Het zal wel zijn! Stel je maar voor dat je een aanpassing doet in Whise en dat die niet automatisch doorstroomt naar je website. Of dat je aanpassing pas na een half uur of langer zichtbaar is op je website.

Bij Green Bananas willen we dat de automatische doorstroming van je data vlekkeloos verloopt. De stabiliteit en performance van je koppeling zijn onze grootste prioriteit, niet alleen tijdens de ontwikkeling maar ook nog lang daarna. Onze experts monitoren de kwaliteit van je Whise koppeling voortdurend zodat we dezelfde stabiliteit en snelheid kunnen blijven garanderen, ook op de lange termijn.

Enne, we bouwen natuurlijk ook de nodige controles en meldingen in. Zo word je voortdurend op de hoogte gehouden van wat er gebeurt met je datastroom. En als er dan toch eens iets fout gaat, dan weet je dat dus onmiddellijk en kun je dus ook snel in actie schieten als het nodig is.

Green Bananas: jouw online verhaal van A tot Z!

Je Whise koppeling realiseren is maar één van de zaken die we voor onze rekening kunnen nemen. Als team van website-ontwikkelaars en -beheerders kun je ook bij ons terecht voor een volledig nieuwe website of webshop. We hebben daarbij trouwens zo onze eigen prioriteiten:

  • Jouw website = jouw doelstellingen
  • Hoge online vindbaarheid
  • Conversie optimalisatie
  • Aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk webdesign

Ben je nog op zoek naar sprekende content voor je nieuwe website? Onze copywriters helpen je graag.

We zijn bovendien een marketing- en communicatiebureau en dus zetten we ook graag onze schouders onder al je online marketing en communicatie: zoekmachinemarketing, social media marketing, e-mailmarketing, Google Ads, … Jup. Doen we allemaal. En er zijn zo nog wel een paar dingen. Neem zeker eens een kijkje op onze dienstenpagina voor een volledig overzicht. Of neem direct een kijkje in ons portfolio om jezelf alvast een idee te geven van ons kunnen.

Webdesign op maat: daar gaan de Groene Bananen voor

Op zoek naar een partner voor jouw Whise koppeling?

Green Bananas zorgt voor jouw Whise koppeling. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.