Contacteer ons

WooCommerce webshop laten maken door Green Bananas

Je hebt een product dat je op de markt wil brengen. Een naam heb je misschien ook al. Je bent er klaar voor. Of ja, toch bijna. Want offline heb je het misschien allemaal op een rijtje, maar online is een andere zaak. Wil je een goed vindbare webshop, die je liefst nog ook gemakkelijk zelf kan onderhouden? Dan is WooCommerce van WordPress misschien wel perfect voor jou. Wij bij Green Bananas hebben al tientallen WooCommerce-webshops ontworpen en gecreëerd. Wil je ook een WooCommerce webshop laten maken? Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden, waarna je een offerte op maat ontvangt.

Waarom kiezen voor WooCommerce?

De WooCommerce-plugin is ideaal voor startende, kleinere ondernemingen, maar ook als je al langer actief bent, kan een WooCommerce webshop perfect zijn voor jouw project. Het grote voordeel van WooCommerce van WordPress is dat erg gemakkelijk is om mee te werken. De gebruiksvriendelijkheid gaat gepaard met goede vindbaarheid in Google, uiteraard mits goede SEO-optimalisaties. Wil je je eigen webshop beheren? Dankzij WooCommerce wordt het een fluitje van een cent. WooCommerce is volledig open source, dus zelfs als je ietwat speciale features wenst, kunnen onze developers dit op maat ontwikkelen. Je WooCommerce webshop laten maken door Green Bananas betekent bovendien dat je er een handleiding van je webshop en indien gewenst zelfs een korte opleiding bij krijgt.

Afhankelijk van verschillende factoren kan het aangeraden zijn om voor Magento te kiezen. Wij adviseren jou graag bij de keuze van het systeem dat het beste bij jouw bedrijf past.

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

Wij zijn experts in WordPress en andere marketingdiensten

Wil je niet alleen een WooCommerce webshop laten maken maar ben je ook op zoek naar een partner die instaat voor contentmarketing? Iemand die je kan helpen bij het schrijven en uitsturen van nieuwsbrieven? Of wil je graag een contentkalender en/of advies voor je social media marketing? Naast een WordPress webshop laten maken kan je ook voor deze en andere diensten bij Green Bananas terecht. Bekijk ons portfolio, en je krijgt meteen een idee van de projecten die we mee hebben mogen laten groeien. Geïnteresseerd in een samenwerking? Contacteer ons voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

WordPress webshop laten maken

Op zoek naar een partner voor je WooCommerce-webshop?

Green Bananas ontwikkelt met plezier jouw webshop in WooCommerce. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.