Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

WooCommerce-webshop laten maken? Wij zorgen ervoor

Bij Green Bananas kun je terecht als je wil een WooCommerce-webshop laten maken. Ons team weet van wanten als het gaat over webdesign en webshops, en we ontwikkelden al heel wat WooCommerce-webshops. Wees er maar zeker van: onze experts zitten klaar om voor jouw project aan de slag te gaan. Match made in heaven? I do think so!

Je WordPress-webshop laten maken door een team van experts.

Wat vind jij belangrijk aan een webshop?

  • hij moet goed vindbaar zijn
  • je moet hem gemakkelijk zelf kunnen onderhouden
  • hij moet in verschillende talen beschikbaar kunnen zijn

Je zei “ja” op alles? Dan gaan we alvast akkoord. Enneuh: dan is WooCommerce van WordPress misschien wel de perfecte software voor jou.

Wil je een WooCommerce-webshop laten maken? Kom eens langs en we zoeken samen naar een antwoord op deze en een hele hoop andere vragen:

De groene bananen van Green Bananas hebben al voor heel wat uiteenlopende projecten webshops in WooCommerce ontworpen en gebouwd. Kom je langs, dan bespreken we graag de mogelijkheden en bezorgen we je een offerte op maat van jouw project.

In 3 stappen naar een WordPress-webshop.

Stap 1 Ontwerpfase

Van idee tot eerste webdesign-voorstellen.

Op basis van onze bespreking briefen we een webdesigner, die een of meerdere voorstellen doet.

Goedgekeurd design

Van aanpassingen tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Is het niet van de eerste keer boenk erop? No problemo: we werken met verschillende goedkeuringsrondes.

adverteren via 2dehands Admarkt

Van ontwikkeling tot lancering van jouw webshop.

Nu is het aan de webontwikkelaars en marketeers: we bouwen jouw webshop van a tot z.

Wij zijn experten in WordPress, maar daar houdt het niet op.

Je wil een nieuw product of dienst op de markt brengen. Dat heb je al, of het is minstens bijna af. Een naam heb je misschien ook al. Een logo eventueel ook (al kunnen we daar ook voor zorgen indien nodig). Je bent er dus klaar voor. Of ja, toch bijna. Want offline heb je het misschien allemaal op een rijtje, maar hoe zit het met je online plan? Wij helpen je met plezier op weg, dat mag intussen wel duidelijk zijn.

Maar daar stopt het best niet. Je gloednieuwe WooCommerce-webshop mag nog zo mooi en gebruiksvriendelijk zijn, maar hoe komen er bezoekers op terecht?

Wil je niet alleen een WooCommerce-webshop laten maken, maar ben je ook op zoek naar een partner die instaat voor contentmarketing? Iemand die je kan helpen bij het schrijven en uitsturen van nieuwsbrieven? Of wil je graag een contentkalender en/of advies voor je social media marketing? Of wat dacht je van Google Ads of retargetingadvertenties? Of wil je indruk maken met video-marketing? Naast een WordPress-webshop laten maken kun je ook voor deze en andere diensten bij Green Bananas terecht. Bekijk ons portfolio, en je krijgt meteen een idee van de projecten die we mee hebben mogen laten groeien. Geïnteresseerd in een samenwerking? Contacteer ons voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

FAQ voor wie een webshop wil beginnen.

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor de e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Waarvoor staat CMS?

Wie een nieuwe website bouwt, hoort wel al eens van CMS ofwel Content Management Systeem. Deze applicatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk de content van je website kan beheren. Denk maar aan blogberichten toevoegen, nieuwe pagina’s aanmaken en productbeschrijvingen toevoegen. Het team van Green Bananas werkt meestal met Magento of WordPress voor het maken van jouw website of webshop. Ook andere CMS zijn uiteraard mogelijk. Interesse? Geef ons gerust een seintje!

Wat heb je nodig om een webshop te starten?

Naast een doordacht concept heb je ook een domeinnaam, hosting, een webdesign, webshopmodule en meer nodig. Een businessplan is niet verplicht, maar helpt wel mee aan je succesverhaal. Aan een lege webshop heb je natuurlijk niets. Je hebt een leverancier, of meerdere nodig, voor het aanleveren van je producten, een veilig betalingssysteem en eventueel een partner die zorgt voor de verzending van je pakjes. Een team dat gespecialiseerd is in webshops is ook geen slecht idee. Zo kan je altijd rekenen op de hulp van experts. En tot slot heb je een goeie portie goesting en energie nodig!

Mag je zomaar een webshop starten?

Jazeker! Iedereen kan een eigen succesvolle webshop beginnen, al moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je ingeschreven zijn bij de KBO (Kruispuntbank van Ondernemingen) én moet je jou aan de GDPR-wetgeving houden. Correct een webshop starten? Green Bananas helpt je graag!

Waarom kiezen voor een WooCommerce-webshop?

De WooCommerce-plugin is ideaal voor startende, kleinere ondernemingen, maar ook als je al langer actief bent, kan een WooCommerce-webshop perfect zijn voor jouw project. Het grote voordeel van WooCommerce van WordPress is dat het erg gemakkelijk is om mee te werken. De gebruiksvriendelijkheid gaat gepaard met goede vindbaarheid in Google, uiteraard mits goede SEO-optimalisatie. Wil je je eigen webshop beheren? Dankzij WooCommerce wordt het een fluitje van een cent. WooCommerce is volledig open source, dus zelfs als je ietwat speciale features wenst, kunnen onze developers dit op maat ontwikkelen. Je WooCommerce-webshop laten maken door Green Bananas betekent bovendien dat je er een handleiding van je webshop en indien gewenst zelfs een korte opleiding bij krijgt, zodat je webshop zo weinig mogelijk geheimen voor je heeft.

Afhankelijk van verschillende factoren kan het aangeraden zijn om voor Magento te kiezen. Wij adviseren jou graag bij de keuze van het systeem dat het beste bij jouw bedrijf past.

Wanneer starten we jouw webwinkel in WooCommerce?

Online verkopen, dat vraagt een andere aanpak dan offline. Wil je succes oogsten? Dan kun je je project gerust aan ons toevertrouwen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we luisteren graag naar je wensen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.