Contacteer ons

  WooCommerce-webshop laten maken? Wij zorgen ervoor

  Ben je, net als tientallen klanten die jou voorgegaan zijn, op zoek naar een partner die van wanten weet als het gaat over webdesign en webshops? Wil je een WooCommerce-webshop laten maken? Klop eens aan bij Green Bananas.

  Jouw WordPress-webshop laten maken door professionals.

  Je wil een product op de markt brengen. Dat heb je al, of het is minstens bijna af. Een naam heb je misschien ook al. Een logo eventueel ook. Je bent er dus klaar voor. Of ja, toch bijna. Want offline heb je het misschien allemaal op een rijtje, maar hoe zit het met je online plan? Wil je een goed vindbare webshop, die je liefst nog ook gemakkelijk zelf kan onderhouden? Dan is WooCommerce van WordPress misschien wel perfect voor jou. Wij bij Green Bananas hebben al tientallen webshops in WooCommerce ontworpen en gecreëerd.

  Wil je ook een WooCommerce-webshop laten maken? Kom eens langs en we zoeken samen naar een antwoord op deze en een hele hoop andere vragen:

  • Wat voor producten zul je precies verkopen?
  • Wat moet je webdesign uitstralen?
  • Is het noodzakelijk om je kassa te koppelen met je webshop?
  • Wil je zelf je webshop beheren of besteed je het liever uit?
  • Wil je een logo laten ontwerpen of opfrissen?
  • Zul je zelf de teksten typen of reken je op een copywriter?
  • Hoe maak je van bezoekers klanten?
  • Hoe zorg je ervoor dat je website GDPR-proof is?
  • Wil je hoger scoren in de zoekresultaten met SEO?
  • Hoe vinden surfers je webshop?

  Kom je langs, dan bespreken we graag de mogelijkheden en bezorgen we je een offerte op maat van jouw project.

  In 3 stappen naar een WordPress-webshop.

  ontwerpfase

  Van idee tot eerste webdesign-voorstellen.

  Op basis van onze bespreking briefen we een webdesigner, die een of meerdere voorstellen doet.

  goedgekeurd design

  Van aanpassingen tot finaal goedgekeurd ontwerp.

  Is het niet van de eerste keer boenk erop? No problemo: we werken met verschillende goedkeuringsrondes.

  adverteren via 2dehands Admarkt

  Van ontwikkeling tot lancering van jouw webshop.

  Nu is het aan de webontwikkelaars en marketeers: we bouwen jouw webshop van a tot z.

  Wij zijn experten in WordPress, maar daar houdt het niet op.

  Wil je niet alleen een WooCommerce-webshop laten maken, maar ben je ook op zoek naar een partner die instaat voor contentmarketing? Iemand die je kan helpen bij het schrijven en uitsturen van nieuwsbrieven? Of wil je graag een contentkalender en/of advies voor je social media marketing? Of wat dacht je van Google Ads of retargetingadvertenties? Naast een WordPress-webshop laten maken kun je ook voor deze en andere diensten bij Green Bananas terecht. Bekijk ons portfolio, en je krijgt meteen een idee van de projecten die we mee hebben mogen laten groeien. Geïnteresseerd in een samenwerking? Contacteer ons voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

  FAQ voor wie een webshop wil beginnen.

  Wat is responsive design?

  Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

  Hoeveel kost een professionele website?

  Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

  Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

  Wat is Magento?

  Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

  Wat is WooCommerce?

  WooCommerce is dan weer een plugin voor e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

  Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

  Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

  Waarom kiezen voor een WooCommerce-webshop?

  De WooCommerce-plugin is ideaal voor startende, kleinere ondernemingen, maar ook als je al langer actief bent, kan een WooCommerce-webshop perfect zijn voor jouw project. Het grote voordeel van WooCommerce van WordPress is dat het erg gemakkelijk is om mee te werken. De gebruiksvriendelijkheid gaat gepaard met goede vindbaarheid in Google, uiteraard mits goede SEO-optimalisatie. Wil je je eigen webshop beheren? Dankzij WooCommerce wordt het een fluitje van een cent. WooCommerce is volledig open source, dus zelfs als je ietwat speciale features wenst, kunnen onze developers dit op maat ontwikkelen. Je WooCommerce-webshop laten maken door Green Bananas betekent bovendien dat je er een handleiding van je webshop en indien gewenst zelfs een korte opleiding bij krijgt, zodat je webshop zo weinig mogelijk geheimen voor je heeft.

  Afhankelijk van verschillende factoren kan het aangeraden zijn om voor Magento te kiezen. Wij adviseren jou graag bij de keuze van het systeem dat het beste bij jouw bedrijf past.

  Wanneer starten we jouw webwinkel in WooCommerce?

  Online verkopen, dat vraagt een andere aanpak dan offline. Wil je succes oogsten? Dan kun je je project gerust aan ons toevertrouwen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we luisteren graag naar je wensen.

  Privacy Preferences
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.