B-secret

Zie je die sinaasappels liever op je bord dan op je billen? Krijg je dat koppige kilootje er maar niet af? Of had je je sporttraining graag een duwtje in de rug gegeven?

Psst … Mogen we je iets verklappen? B-Secret vertrouwde ons haar stoutste geheimen toe. Voor dit Gentse afslankingscentrum maakten wij een strakke website in een volledig nieuwe huisstijl – vergezeld van het nodige drukwerk. Bovendien werkten we een straffe strategie uit om het geheel te lanceren.

Geen cellulitis, maar strak en gezond

Een nieuwe start! Nee, we hebben het niet over een goed voornemen met een strak lichaam op het oog. We hebben het over een gloednieuwe huisstijl.

Voor B-secret maakten we een volledig nieuw thema, met bijbehorend logo, visitekaartjes, raambestickering, folders en ander drukwerk. Ook gingen we aan de slag met een bijpassend webdesign: zonder cellulitis, maar strak, gezond en hip.

drukwerk b-secret
B-Secret project

Stil, maar niet voor Google

“Let us be your body secret”. De baseline mag dan wel strikte geheimhouding zweren, maar dat mysterieuze aura moet wel aan de man geraken. Daarom werkten wij een SEA-plan uit om het hippe afslankingscentrum te lanceren.

Een gezond lichaam wil je voor altijd – dus zetten we ook onze langetermijnbril op. Met een uitgekiende SEO-strategie maakten we B-secret magnetisch voor de juiste doelgroep. Het resultaat? Een conversieratio om trots op te zijn.

En jij?

Wil jij jouw project in een gebruiksvriendelijke, strakke website gieten? Had je graag je bedrijf op de kaart gezet met een advertentiecampagne? Of heb je nood aan een sterk staaltje content waarmee je jouw publiek omtovert in trouwe klanten? Kom langs bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.