Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wat kunnen we voor jouw project betekenen?

Green Bananas, marketingbureau – aangenaam! Wie ben jij? Wat doe je precies? Wat wil je met jouw project bereiken? Als marketingbureau vol design loving marketeers met een passie voor resultaat en conversie luisteren we graag naar jouw verhaal, jouw doelen en jouw wensen. Spreken we eens af?

Dit hebben we allemaal
te bieden

Design

Communicatie

Online adverteren

Ontwikkeling

Marketing

En nog andere toffe dingen!

Dit zijn onze klanten

We werken voor grote en kleine bedrijven in België en Nederland. 

Onze klanten doen van alles. De ene baat een restaurant uit, de ander een schoonheidssalon. We hebben al websites en webshops, altijd met een professioneel webdesign, mogen ontwikkelen voor dokters, kinesisten, kappers, aannemers, fietsenwinkels, boekhouders, beenhouwers, groenten- en fruitwinkels, schrijnwerkers, elektriciens, bierbrouwers, slaapwinkels, consultants, apothekers, meubelmakers, stukadoors, yogadocenten, fitnesscentra, horeca en nog veel meer. We gaan altijd voor gebruiksvriendelijkheid en originaliteit – tot op de 404-page als je dat wilt. Ons team schaarde zich al achter de onlinemarketing van nationale en internationale bedrijven. Jonge ondernemers die een webshop willen starten, ervaren webshopeigenaars die het over een andere boeg willen gooien en een team van toffe website-ontwikkelaars zoeken, startende of ervaren zelfstandigen die visitekaartjes of ander drukwerk op maat nodig hebben en willen samenwerken met een drukkerij in Aalst, wat hulp met hun internetmarketing kunnen gebruiken of online willen adverteren. Als communicatiebureau, marketingbureau én webdesignbureau met een heleboel bijkomende passies kunnen we het hele pakket verzorgen, waar je ook actief bent.

Logo Van Eyck Sport
Logo Start2Tender
Logo Panasonic
Logo De zoete ronde
Logo Healthy bite
Logo Heldin

Een strategie op maat

Usability en creativiteit staan voorop bij onze designs. We kennen de meerwaarde van goeie calls to action als geen ander. We analyseren ook jouw websitecijfers via Google Analytics en stellen concrete actiepunten op om jou op weg te helpen. Actiepunten? Jazeker. We helpen je met je marketingstrategie of sturen een website-ontwikkelaar naar je toe om je webshop een lenteschoonmaak te geven. Ook in de winter!

En, hoe kunnen we jou helpen?

Je merkt het, ons team kan wat van alles. Kunnen we je van dienst zijn als marketingbureau? Schrijf of bel ons en we spreken eens af. Ons kantoor is in Aalst, maar we kunnen ook naar jou komen, uiteraard, gelijk waar in Vlaanderen en Nederland.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.