Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Hoe gaan wij te werk?

Ha, tof, je bent hier al geraakt! Je weet intussen ongeveer welke diensten we te bieden hebben. Misschien heb je ook al ons portfolio even gecheckt? Maar hoe pakken die groene bananen de zaken nu aan? We proberen het even duidelijk te maken.

Onze werkwijze
Stap 1

Afspraak

Alles begint bij koffie. Of toch bij een afspraak. Heb je een idee of al een concreet plan en kun je misschien wel onze hulp gebruiken? Bel of mail ons om een afspraak te maken. Ons team start maar al te graag met alles wat te maken heeft met:

 • Webdesign & webshopbeheer
 • Marketing- & communicatieadvies
 • Grafisch ontwerp & conceptontwikkeling
 • Copywriting en SEO-content
 • Socialmediamarketing & e-mailmarketing
 • Google Ads & retargeting

Briefing

Tijdens een uitgebreide, eerste meeting overlopen we samen al je wensen en noden in detail. Onze accountmanager vat alles samen in een uitgebreid briefingsdocument voor het team. Op die manier weet elke schakel van het team wat van hem of haar verwacht wordt.

Interne brainstorm

Een interne brainstorm met de verschillende teams van Green Bananas is de volgende stap. Tijdens een teamoverleg bespreken we uitgebreid de briefing en kan iedereen zijn of haar mening over het project geven. Op basis hiervan:

 • levert de grafisch designer een (of meerdere) voorstellen aan.
 • bekijken de developers de interacties, speciale effecten of andere mogelijkheden.
 • levert het contentteam vlotte & vindbare teksten aan.

Het rijpingsproces van jouw project is nu echt gestart!

Ontwikkeling van het project

Zodra je je ‘go’ geeft op het design, is het tijd om het project te ontwikkelen. De developers starten met de ontwikkeling van de website en/of webshop, het grafische team voorziet de lay-out, huisstijl en logo’s en het contentteam levert de geschreven teksten aan.

Het project wordt stilaan rijp en krijgt vorm. Dit alles wordt bewaakt door onze accountmanager, zodat alle verwachtingen van de klant ingelost worden.

Stap 3

Opvolging van het project

Na de ontwikkeling van het project bespreken we het geleverde werk uitvoerig met jou, de klant. Indien nodig passen we zaken aan of zorgen we voor finetuning. Hoe volgen wij een project op?

 • via mail en telefoon
 • geregelde statusmeetings, afhankelijk van de grootte van het project

Tijdens het hele proces kun je bijsturen en zorgen we mits terugkoppeling naar de teamleden voor een hoge betrokkenheid én het perfecte eindresultaat – op alle vlakken.

Stap 4
Stap 5

Aha, het eindresultaat!

Na eventuele aanpassingen en toevoegingen kun je het eindresultaat  van jouw project bewonderen. Jouw project heeft het volledige rijpingsproces doorlopen en is nu klaar om geplukt te worden.

En daarna?

Een rijp project en een tevreden klant zijn het resultaat van een aangename samenwerking. Leads en sales komen binnen en ook ons team kan tevreden terugblikken. Indien je dat wenst, staan wij graag in voor de opvolging van je project om een zo goed mogelijke return-on-investment in de on- of offline wereld te bekomen.

Stap 6

Meer weten of een afspraak maken?

Wat denk je ervan? Zin om eens af te spreken voor een goeie babbel over jouw idee of plan?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.