Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

In welke regio’s zijn we zoal actief?

Eender waar in Vlaanderen of Nederland je gevestigd bent, Green Bananas staat je graag bij – als marketingbureau en webdesignbureau in de eerste plaats, en als Google Partner voor al jouw online advertenties. Ons team gaat graag aan de slag om je website optimaal te laten scoren in Google. Want dat vinden wij zelf een erg belangrijke pijler van een online project: ervoor zorgen dat jij bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnt.

Wat betekent het om Google Partner te zijn?

Net om die reden zijn we trotse Google Partner. Onze marketeers volgen exclusieve trainingen, zodat we altijd up-to-date blijven met de laatste veranderingen en campagnes van onze klanten proactief kunnen klaarmaken voor aankomende veranderingen. We hebben ook rechtstreeks contact met mensen van Google. Dankzij regelmatig overleg, waarbij we de campagnes van onze klanten samen met een interne expert overlopen, zorgen we ervoor dat je bedrijf online succes blijft oogsten. Ook technische support maakt deel uit van het partnerschap – want ook dat plaatje moet natuurlijk kloppen en blijven kloppen. Daarmee helpen de Google-supportmedewerkers zodra het nodig is.

Google Partner kaart

Onze regio’s in Vlaanderen, België

 

… en ook voor projecten gelijk waar in Nederland zetten we graag ons beste banaantje voor!

Green Bananas, jouw nieuwe Google Partner?

Interesse in onze andere diensten?

Wat spoken we zoal uit, dag in, dag uit? Wel, ’t een en ’t ander! Met onze vingers zitten we zelden te draaien. Of ’t moet zijn dat dat helpt voor het creatieve proces. Tot onze bezigheden behoren: webdesign, webshopbeheer, grafisch ontwerp, communicatie, conceptontwikkeling, copywriting, SEO-optimalisatie, social media marketing, e-mailmarketing, retargeting, kassakoppeling, koppeling Vendit-Magento of koppeling Vendit-WooCommerce, …?

Alles van een website laten maken tot een webshop starten, drukwerk op maat en off- & online marketing van je project, daarvoor kun je terecht bij marketingbureau & Google Partner Green Bananas.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.