Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Stageportaal

Op zoek naar een leuke stageplaats?
Contacteer ons en spring mee op de bananenboot!

Jawadde dadde! Kom je stage lopen bij Green Bananas, dan kom je voor het echte werk! Je komt terecht in een klein maar hecht team waar je taken geleidelijk aan opgebouwd worden. Na enkele weken draai je volop mee met het vaste team. Het is de ideale manier om zelfstandig te leren werken.

Wij geloven in onze studenten en willen dat je in een rotvaart naar een nieuw niveau snelt. Bij Green Bananas bieden we stagiairs een intense stage aan waar je veel uit leert en die voor de nodige voldoening zorgt. Het motto ‘work hard, play hard’ dragen we hoog in het vaandel. Hard werken wordt afgewisseld met ontspannende middagpauzes, teamevents en de nodige humor tijdens de werkuren.

Ontdek onze stageplaatsen

stageportaal

Wat wordt er van mij verwacht?

Green Bananas is op zoek naar creatieve studenten die gepassioneerd zijn door wat ze doen. Studenten die gebeten zijn om hun talenten, welke dan ook, ten volle te laten ontwikkelen. Green Bananas geeft je de kans om op verschillende vlakken bij te leren, waaronder meedraaien in een team.

In wat voor team kom je terecht?

Bij Green Bananas kom je terecht als een groen banaantje in een jonge, enthousiaste omgeving waar leute en plezier (en ook hard werken 🙂 ) centraal staan. Een lekker potje gamen, darten, kaarten, een ander gezelschapsspel of een fris pintje behoren allemaal tot het pakket!

Welke studierichtingen komen in aanmerking?

Stagiairs die een volwaardige opleiding volgen of afgerond hebben, komen in aanmerking om bij ons stage te lopen. De studierichting sluit het liefst aan bij wat we doen, namelijk webdesign, multimedia, communicatie, marketing of grafisch ontwerp. Aarzel niet om ons te contacteren en wie weet hebben wij wel een plaatsje vrij voor jou!

Hoe lang kun je stage lopen bij ons?

Heel wat stages duren gemiddeld 3 maanden, maar ook voor een kortere periode of een kijkstage kun je bij ons terecht. Die stages zijn iets te kort om jouw potentieel helemaal te ontplooien, maar het is voor jou als stagiair ideaal om een eerste professionele werkervaring op te doen.

Zij gingen jou voor:

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.