Stagiair: Anke Bruyneel

Stagiaire Anke

Anke Bruyneel

Copywriter

Studierichting: Graduaat communicatiesupport – Arteveldehogeschool

Interesses: Lezen, reizen, gamen en series kijken

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Ik heb vooral veel geschreven tijdens mijn stage. Ik heb blogposts en SEO-teksten leren schrijven. Ook heb ik leren werken met verschillende CMS-systemen. Hiernaast heb ik ook geleerd hoe je een keywordanalyse maakt. Er zat echt veel variatie in mijn takenpakket, dat vond ik echt tof.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Tijdens mijn zoektocht naar een stageplaats kwam ik toevallig terecht bij Green Bananas. Hun naam sprong me meteen in het oog! Toen ik hun website eens ging verkennen zag het er mij ook echt een tof bedrijf uit. Ik heb niet geaarzeld en heb meteen een mailtje gestuurd! Tijdens mijn eerste gesprek werd mijn goede gevoel bevestigd. Ik was dan ook zeer blij toen ik te horen kreeg dat ik mijn stage bij hen mocht doen!

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Hoeveel ik bijgeleerd heb! Aangezien dit mijn laatste stage was voor ik afstudeerde wou ik echt zo veel mogelijk bijleren als ik kon. Dankzij Green Bananas is dit gelukt! Naar het einde toe kreeg ik ook wat meer verantwoordelijkheid. Ik heb het gevoel dat ik veel zekerder ben geworden in mijn werk dankzij hun ondersteuning.

Ook de sfeer op de werkvloer was steeds zeer tof. Iedereen was heel vriendelijk en ik vond het steeds leuk om naar kantoor te gaan. Mijn hele stage was eigenlijk gewoon een topervaring!

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Deze stage heeft voor mij bevestigd dat ik echt wel van schrijven hou. Nu ik binnenkort afstudeer, wil ik eerst een beetje genieten en reizen. Daarna zoek ik een job, hopelijk als copywriter. Ik weet nog niet 100% wat ik in de toekomst zoal ga doen, maar ik kijk er wel naar uit om verder te blijven groeien.

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!