Stagiair: Lauri De Wael

Welkom Lauri

Lauri De Wael

Grafisch vormgeefster

Studierichting: Crossmedia-ontwerp, AP Hogeschool Antwerpen

Interesses: Reizen, fotografie, muziek, tekenen

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Tijdens mijn stage kreeg ik verschillende opdrachten, waarbij ik zowel digitale als drukklare elementen mocht maken. Zo heb ik verschillende logo’s, visitekaartjes, animaties, video editing, borden & stickers en zoveel meer ontworpen.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Tijdens het zoeken naar een stageplaats kwam ik Green Bananas tegen. Bij mijn zoektocht zocht ik naar een bedrijf met een groot aanbod aan diverse diensten, van drukklare elementen tot digitale elementen. Nadat ik de website en ervaringen van andere stagiairs had bekeken en gelezen, wou ik toch mijn kans wagen om hier een stageplaats te bemachtigen. Daarnaast sprak hun website en portfolio mij direct aan door de stijl die ze hanteren.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Ik begon mijn stage van thuis uit door corona. Maar na ongeveer 6 weken mocht ik enkele dagen per week naar kantoor komen. Voor mij maakte dat mijn stage toch compleet. Ik voelde mij direct thuis en werd geaccepteerd en gerespecteerd door de collega’s. Er hangt een zeer leuke en warme sfeer in het bedrijf, waar volgens mij iedereen zich in thuis zou voelen.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Waar ik in september zal eindigen, weet ik nog niet. Ik zou graag in een grafisch bedrijf starten. Mocht dat niet lukken, dan heb ik nog altijd mijn tweede optie om als leerkracht te gaan werken en hier mijn skills te delen met de leerlingen.

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!