Stagiair: Jordy Cools

Jordy

Jordy Cools

Content marketing

Studierichting: Marketing, HoGent

Interesses: film, gaming, concerten, basketbal

Wat houdt een stage bij Green Bananas in?

Binnen Green Bananas mocht ik het online marketing team bijstaan. Hier leerde ik de knopen van content marketing, door onder meer het schrijven van SEO-teksten, blogposts, prijsvergelijkingen, … voor verschillende klanten. Ook programma’s als Google AdWords en Analytics leerde ik al gauw beter kennen. Stage lopen bij Green Bananas is op geen enkel moment eentonig of vervelend. Er wordt gezorgd voor voldoende variatie en er wordt regelmatig gevraagd of alles naar verwachting is. Bij veel bedrijven worden stagiairs aan hun lot overgelaten en moeten ze alles op hun eentje uitzoeken. Bij Green Bananas is dit zeker niet het geval. Hier wordt alles duidelijk uitgelegd en wordt er hulp aangeboden waar nodig. Ook hangt er een losse sfeer in Green Bananas, waardoor ik mij meteen welkom voelde. Kortom, Green Bananas is een echte aanrader voor iedereen die wil bijleren en bijdragen aan een sterk en gedreven team!

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

In 2015 had ik het plezier om Yves en Jeroen te vertegenwoordigen voor de 4e editie van de Ondernemersaward. Hierdoor had ik vrijwel meteen Green Bananas in gedachte tijdens mijn zoektocht naar een stageplaats. Tijdens het sollicitatiegesprek werd mijn keuze alleen maar bevestigd. Mijn eerste indruk van Green Bananas strookte volledig met mijn verwachtingen. Green Bananas is namelijk een jong en dynamisch bedrijf, waar ieder individu de kans krijgt om zijn talenten te ontwikkelen. Er wordt veel belang gehecht aan samenwerking en hierdoor kan er kort op elkaar ingespeeld worden. Ik hoefde niet langer te twijfelen, Green Bananas was dé place to be.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Mijn beste ervaring bij uitstek was de waardering voor mijn bijdrage tijdens de stage. Ook de hulp die ik steeds aangeboden kreeg telkens wanneer ik vragen had, apprecieerde ik heel erg. Hierdoor kreeg ik dat extra tikkeltje motivatie om mij volop in te zetten voor Green Bananas. Naast al dat harde werken wordt er bij Green Bananas ook gezorgd voor voldoende ontspanning. Zo werd er uitvoerig gebruik gemaakt van het dakterras door gezamenlijk te barbecuen en gingen we met z’n allen dineren. Last but not least, de middagpauzes waarbij talrijke uren werden versleten op de Xbox zullen me vast en zeker bijblijven.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Na mijn opleiding Marketing hoop ik veel kennis en ervaring op te doen in de online marketing wereld. Tijdens mijn stage bij Green Bananas heb ik op korte tijd heel wat bijgeleerd. Hier kreeg ik de smaak te pakken van het hele marketinggebeuren en werd ik klaargestoomd om mijn eerste stappen te zetten in de bedrijfswereld. Graag wil ik het volledige team bedanken voor deze leerrijke en plezierige ervaring.

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!