Stagiair: Naomi Stuyvaert

Stagiair Naomi

Naomi Stuyvaert

Grafisch ontwerpster

Studierichting: Grafische vormgeving – Centrum voor avondonderwijs

Interesses: Ontwerpen, tekenen, reizen, uitgaan, paaldansen, …

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Het leuke was dat het een zeer gevarieerd aanbod van opdrachten was. Zowel drukwerk als digitale toepassingen kwamen aan bod. Dit ging van banners maken voor sociale media, flyers ontwerpen, mock-ups opmaken, uitnodigingen bedenken, logo’s tekenen… Zo leerde ik verschillende gebieden kennen binnen grafisch ontwerpen.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Ik was voornamelijk op zoek naar stage om ervaring op te doen binnen het bedrijfsleven en meer kennis op te doen. Mijn oog viel al snel op Green Bananas, het was mij al bekend. Als ik het portfolio bekeek, was mijn interesse direct gewekt. Ook de site met de vele informatie had mijn aandacht getrokken. Ik hoopte al snel op een plaatsje binnen dit bedrijf. En blij dat ik was als ik positief antwoord gekregen had!

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat ik maar af en toe op kantoor mocht zijn. Zo heb ik spijtig genoeg de echte sfeer op de bureau gemist. Gelukkig vulden de aanwezige mensen de leegte zeer goed op en kreeg ik toch een mooi beeld van de humor die steeds aanwezig was!

Verder hield ik het meest van het ontwerpen van logo’s. Daarin kan ik me volledig uitleven. Het was een leuke ervaring om buiten mijn comfortzone te leren ontwerpen en zo nieuwe stijlen te ontdekken. Met wat hulp van de collega’s kwam ik meestal tot het gewenste resultaat.

Maar ik leerde vooral heel veel bij op alle vlakken. Dit zijn zaken die je op de schoolbanken niet kan ervaren. Daarom is het over het algemeen een super ervaring geweest!

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Ik ga zeker verder als grafisch ontwerpster, ik wil graag nog verder groeien. Deze stage heeft me veel bijgeleerd en heeft me laten zien hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Ook al was die werkvloer soms vanuit de eigen living. Alleszins ben ik nu wel overtuigd van deze veelzijdige en mooie job waar ik op zoek kan naar gaan!

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!