Stagiair: Arno Vlasschaert

arno vlasschaert stage

Arno Vlasschaert

Frontend developer

Studierichting: Toegepaste Informatica – HoGent

Interesses: Voetbal, reizen, studentenfeestjes, gaming en security

Wat houdt een stage bij Green Bananas in?

Afhankelijk van je studie worden er een aantal taken voorgelegd. De taken zijn allemaal gekoppeld aan lopende opdrachten en projecten binnen Green Bananas. Je zal je theoretische kennis die je aangeleerd hebt binnen je opleiding in praktijk kunnen omzetten. Daarnaast mag je ook rekenen op een leerrijke ervaring want naast je theoretische kennis zal je ook kennis verwerven waar je nog niet mee vertrouwd was.

Green Bananas specialiseert zich in internetmarketing. Wat wil zeggen dat naast technische competenties zoals webdesign en programmeren ook een commerciële en klantrelatiegerichte ingesteldheid steeds op zijn plaats is. Als marketingstudent sta je in voor het optimaliseren en analyseren van webpagina’s. Niet vanuit het technische aspect maar vanuit het rationele en emotionele aspect. Je zorgt ervoor dat het project gebruiksvriendelijk en duidelijk is, de juiste illustraties en content worden gebruikt, waarbij de content zo bondig mogelijk is maar duidelijk een boodschap levert aan een bezoeker van de webpagina. Als marketingstudent kom je ook in contact met klanten en help je klanten mee overtuigen van de diensten die Green Bananas aanbiedt.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Ik hoorde van vorige stagiairs dat het een leuke werplek is en dat het zeer leerzaam is bij Green Bananas om stage te doen. De werksfeer is zeer positief en daar hecht ik veel waarde aan.

De opdrachten zijn divers en er komen continu opdrachten bij. Dit leek mij zeer interessant en de moeite waard, vooral om veel bij te leren.

Ik heb geen seconde getwijfeld om Green Bananas te contacteren. Ook de ligging ten opzichte van school is ideaal. Het is dus vanzelfsprekend dat dit mijn eerste keuze was en ik ben er zeer tevreden mee.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

De goede relatie tussen de collega’s, de spelletjesmomenten tijdens de pauzes en de vriendschap zal ik nooit vergeten. Het waren 3 zeer boeiende, leerzame en prettige maanden. Na enkele weken voelde ik me al volledig thuis en het was alsof ik er al jaren aan het werk was. Er wordt goed werk afgeleverd en dat geeft toch wel voldoening. Ik ben zeer blij dat Green Bananas me deze kans gaf. Dank u wel hiervoor!

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Ik hoop een boeiende job te vinden met als voorkeur webdesign of security. Het interesseert mij en het is een domein waar veel mogelijkheden in zijn. Na mijn studies zal ik dus solliciteren en eventueel extra opleidingen volgen om te kunnen blijven groeien.

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!