Stagiair: Bert Brichau

Bert

Bert Brichau

Grafisch ontwerper

Studierichting: Grafische en digitale media – Arteveldehogeschool

Interesses: Design, html & css, tekenen, gamen, films & series

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Heel veel. Ik kreeg veel gevarieerde opdrachten. Ik heb de kans gekregen om logo’s, illustraties, flyers, een foodtruck, websites, etc… te ontwerpen. Daarnaast heb ik ook de kans gekregen om te animeren, 3D-printen en websites te realiseren.

Met andere woorden: ik heb alles mogen doen. Dit is één van de redenen waarom dit een topstage was.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Ik heb verschillende bedrijven bekeken en meteen sprong Green Bananas er voor mij uit. Het zag er als een leuk bedrijf uit om stage te lopen.

Na een gesprek op afspraak voelde het meteen goed aan. Ik kreeg te horen dat ik verschillende gevarieerde dingen zou mogen ontwerpen.

Ik voelde meteen aan dat dit een bedrijf was voor mij! Jonge werknemers waarmee het klikt waardoor er een leuke werksfeer is.

En als laatste punt er bovenop was de ligging top. Na bijna drie jaar op en af te gaan van Aalst naar Gent met de trein mocht dit wel.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Ik vond het in het algemeen een heel leuke ervaring. Dit was voor mij persoonlijk de leukste tijd van mijn drie jaar hogeschool. Ik heb er zoveel bijgeleerd. Een echte topervaring.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Wel na Green Bananas en mijn studies blijf ik bij Green Bananas. Ik heb de kans gekregen van Green Bananas om bij hen te komen werken. Dit hebben ze mij geen twee keer moeten vragen! Mijn stage was zo een goede ervaring dat ik 100% zeker ben dat ik hier met volle goesting wil komen werken.

Dank u, Green Bananas!

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!