Fraises de Guillaume

’s Morgens geplukt,
’s avonds in jouw glas.

Fan van ‘fraisekes’? Dan moet je bij Fraises de Guillaume zijn. Al vroeg in de ochtend worden daar de lekkerste aardbeien met zorg geplukt om er vervolgens een zoete ready to serve cocktail van te maken. Het eindresultaat? Een godendrankje genaamd Strawberry Daiquiri.

Volgens onze kenner zat de smaak alvast goed, maar voor een even smakelijke branding konden ze hulp gebruiken. Green Bananas to the rescue!

Aardbei

Wat doen / deden we voor
Fraises de Guillaume?

webdesign Fraises de Guillaume
Fles Fraises de Guillaume

Een fles met een boodschap

De stijl van het logo trokken we door naar de labels voor op de flessen. Deze werden ontworpen volgens de wettelijke regels, zodat de klant met een gerust hart zijn product op de markt kon lanceren. Want ja, die eerste indruk is toch de belangrijkste? Met een professioneel kwaliteitslabel zorg je voor die liefde op het eerste gezicht. Pas later komt dan de liefde voor de inhoud.

Aardbei
Blad Fraises de Guillaume
Fles Fraises de Guillaume

Een mooie afsluiter in je mail

Het zit hem vaak in de details! Ook je e-mails mogen er spic en span uitzien om een sterk merk te creëren met een eigen identiteit. Daarom zorgden we voor een mailhandtekening die er zowel mooi als professioneel uitziet.

Een visitekaartje om in te kaderen

Als kers (of liever aardbei?) op de taart werd het verhaal dat je in het logo tegenkomt doorgetrokken naar visitekaartjes. Of deze anno 2022 nog in zijn? Hoe anders verspreid jij snel je contactgegevens terwijl je een leuk babbeltje doet? Dankzij ons deskundige werk kan deze klant voortaan vlekkeloos persoonlijke contacten leggen – en zijn koelkast versieren met een nieuw visitekaartje onder zijn favoriete magneet!

Fraises de Guillaume, visitekaartje
Fraises de Guillaume website

Een website met een hoek af

Want in die ene hoek kom je terecht in een vreugdevolle wereld van smaak, gezelligheid en fun. Dankzij een sfeervolle video die direct alle aandacht trekt en die we vakkundig implementeerden word je er meteen in ondergedompeld. Ook verder op de website komen de huisstijl en de gezellige sfeer helemaal tot hun recht. Uiteraard kan ook een gebruiksvriendelijk contactformulier niet ontbreken.

En jij?

Heb jij een project liggen dat de aandacht verdient? Wil je jouw concept vertalen in een sprekende huisstijl en een sterk staaltje tekst? Wil jij ook een gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Of wil je online adverteren? Spring eens binnen bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op