Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Website-ontwikkelaar nodig? Wij maken graag jouw webdesign!

Green Bananas is jouw website-ontwikkelaar met een hoek af. En dat in de positieve zin! Als enthousiaste creatievelingen maken wij graag jouw website of webshop, rekening houdend met jouw wensen én de nieuwste trends. Samen met het hele team zorgen we voor een spetterend en uniek webdesign zodat jouw onderneming goed kan bloeien.

Zoek je een ervaren website-ontwikkelaar? Gevonden!

 • Onze belofte? Jouw doelen nastreven door samen met jou aan de slag te gaan.
 • Het liefst maken wij unieke en creatieve designs die bij de doelgroep blijven hangen.
 • Naast een goed uitziende website staat gebruiksvriendelijkheid ook bovenaan op ons prioriteitenlijstje.
 • Onze ontwikkelaars hebben steeds conversie-optimalisatie in hun achterhoofd.
 • Natuurlijk wil je ook online gevonden worden. Onze SEO-experten staan voor je klaar met een doordachte strategie!
 • Achteraf kun je zelf je website onderhouden dankzij onze handleidingen. Of laat het technische werk aan ons over, zodat jij je volledig kan focussen op dat waar je supergoed in bent!

Een website lanceren in 3 stappen

Stap 1 Ontwerpfase

Wat zijn de regels?

Op basis van je websitetype overlopen we met jou de relevante regels.

Goedgekeurd design

Juridisch correct.

We schrijven de nodige policies en voorwaarden – volledig juridisch in orde.

adverteren via 2dehands Admarkt

Je site helemaal proof.

Die voorwaarden zetten we op je site, samen met de nodige cookiemeldingen en andere consent-knopjes.

Green Bananas: talentvolle website-ontwikkelaars en meer

En meer? Jazeker! Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in webdesign en het maken van webshops in WooCommerce of Magento. Ook voor je e-mailmarketing, webshopbeheer, socialmediamarketing, logo-ontwerp, Google Ads, websitefoto’s, autobestickering… kun je aan onze deur aankloppen. Neem dat laatste misschien niet te letterlijk. Je kan ook gewoon op de bel duwen… of ons telefoneren/mailen! Via een kennismakingsgesprek leren we elkaar en jouw doelen wat beter kennen. Achteraf gaan wij hiermee aan de slag om er een uniek en professioneel resultaat van te maken.

Benieuwd hoe wij als team te werk gaan? Lees onze werkwijze en ontdek hoe wij van jouw project een rijp project maken! Je kan ook een kijkje in ons portfolio nemen. Met trots presenteren we je daar enkele klanten waarmee we al in zee gingen. Zo mochten we als website-ontwikkelaar al samenwerken met grote namen als Panasonic, Van Eyck Sport en Platteau Ramen.

Veelgestelde vragen rond het laten maken van een website.

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Zij maakten al gebruik van ons als website-ontwikkelaar…

Een opvallend en gebruiksvriendelijk webdesign zorgt ervoor dat klanten graag op jouw website surfen én het vergroot de kans op conversies. Je kan dus maar beter zorgen voor een professionele webshop zonder technische fouten. Bij Green Bananas kan je trouwens ook een website-check laten uitvoeren en werken aan je mogelijke actiepunten om nog beter te worden. Denk maar aan een snellere laadtijd, geen foutmeldingen, een logische structuur… Er komt namelijk heel wat kijken bij het ontwikkelen van een website.

Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring om elke onderneming te voorzien van een strategie op maat. En naast ervaring hebben wij ook heel veel goesting om met jouw project aan de slag te gaan! Is het tijd om aan je website te werken? Contacteer Green Bananas en ga voor een vliegende start!

Je webshop of website laten maken door een echte website-ontwikkelaar?

Mail, bel of bezoek ons! Dan lanceren we samen een website om U tegen te zeggen. Klaar om de online wereld te veroveren? Wij ook!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.