053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign

Webdesign: online snel vindbaar

Wil je een nieuwe en professionele website? Wil je meer naamsbekendheid? Tegenwoordig kan je niet meer achterblijven in zo’n digitale wereld en dus kies je ook best voor een online aanwezigheid van je onderneming in de vorm van een aantrekkelijke website. Webdesign en webdevelopment is een van de specialiteiten van Green Bananas. Na een uitgebreid overleg met de klant over welke wensen en noden er op zo’n gloednieuwe site aanwezig moeten zijn, starten we met een design. Dat is een voorlopig ontwerp, opgemaakt op basis van een concept of idee van de klant, een eventueel logo of een huisstijl. Daarbij wordt de klant constant betrokken.

Webdesign is een verhaal waar verschillende spelers een rol hebben: het grafische team wordt bijgestaan door developers, maar ook content is noodzakelijk om een website goed te laten scoren. Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design van de website uitgewerkt. Eenmaal het op punt staat, zijn verbeterrondes noodzakelijk om te komen tot het beste eindresultaat. De websites van Green Bananas zijn eenvoudig in aanpassing dankzij een goed Content Management Systeem.

Webdesign en meer

Om je offline aanwezigheid en zichtbaarheid te verbeteren kan je kiezen voor autobestickering. De meeste bedrijven kiezen ervoor om de wagens te laten beletteren om zo de zichtbaarheid te verhogen. Die offline reclame zorgt voor heel wat herkenbaarheid, als het op de juiste manier gebeurt. Bij Green Bananas schaart het grafische team zich met plezier achter jouw logo ontwerp als dat nodig blijkt. Heb je al een logo of slogan? Kom dan gerust eens binnen om samen te bespreken hoe we de bestickering van je wagen(s) kunnen aanpakken.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Onze projecten

Een nieuwe webshop (in WooCommerce, Magento of een ander platform) of website laten maken kan je doen bij Green Bananas, waar we samen met de klant kiezen voor een uniek en professioneel resultaat. Neem een kijkje in ons portfolio waar je een idee krijgt van onze andere webdesign projecten. Kom gerust langs of vraag via het contactformulier een vrijblijvende een offerte aan. Hopelijk tot snel?