Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Gebruiksvriendelijk webdesign op maat? Green Bananas

Je wilt een webdesign dat gebruiksvriendelijk is en er fris en modern uitziet? Dat bovendien gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines? Dan kunnen wij je helpen! Al meer dan 10 jaar lang creëren wij unieke webdesign ontwerpen. Helemaal op maat van jouw bedrijf en jouw wensen en doelstellingen.  

Webdesign op maat: online scoren bij je doelgroep.

Daar draait het voor ons om. We willen dat je nieuwe professionele website of webshop je helpt om je doelstellingen te behalen. Onze webdesigners zorgen daarom voor een design dat perfect past bij jouw verhaal, voorzien de nodige call-to-actions, … En ze maken dat design uiteraard responsief. Zo blijft de gebruikerservaring voor je bezoekers altijd optimaal en dat onafhankelijk van hun schermformaat. We mikken bovendien al van bij het begin op een hoge vindbaarheid. Zoekmachine optimalisatie staat dus hoog op ons prioriteitenlijstje. Kortom, ben je op zoek naar een webdesign bureau dat jouw online succes op de eerste plaats stelt? Dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres. Wij bouwen aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die scoren.

Onze prioriteiten?

 • Hoge vindbaarheid: we zorgen voor een grote online zichtbaarheid met onze bewezen SEO strategie.
 • Conversie-optimalisatie: onze webdesigns zijn er steeds op gericht om mensen actie te laten ondernemen op je website.
 • Jouw doel bereiken: we bekijken samen hoe we dat het beste doen.
 • Aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk: we gaan voor een optimale user experience met een responsief webdesign dat helemaal past bij jouw zaak.
 • Uniek webdesign op maat: onze website-ontwikkelaars maken het liefst originele, creatieve designs klaar voor het wereldwijde web.
 • Kwalitatieve content: we zetten onze copywriters met veel plezier aan het werk om straffe content te schrijven voor je nieuwe website. Al kun je dat uiteraard ook zelf doen. In dat geval zorgen we voor een uitgebreide handleiding en begeleiding.

Een website laten maken.

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Van webdesign tot het behalen van jouw doelstellingen.

Yes. Van bij het prille begin werken we met jou samen om jouw doelstellingen te behalen. En dat begint uiteraard al met een webdesign op maat. Onze ontwikkelaars vertalen dat design dan vervolgens in een mooie website die helemaal aansluit bij jouw verhaal. Indien je dat wenst, schrijven onze copywriters straffe teksten die je bezoekers aanzetten tot actie. Indien nodig schakelen we ook onze huisfotograaf in voor website-fotografie voor de perfecte beelden.

Staat je website of webshop (in WooCommerceMagento of een ander platform) eenmaal live, dan gaan we aan de slag met doelgerichte online marketing om jouw website op maar zo snel mogelijk bij zoveel mogelijk (nieuwe) klanten bekend te maken. zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media marketing, …  We zetten graag al onze ervaring in voor jouw verhaal. Ook offline trouwens.

Green Bananas ontwerpt jouw flyer of brochure. Een nieuwe toets geven aan je visitekaartje? Originele bestickering voor op je wagen, ramen of vloer? Wij zorgen voor grafisch ontwerp dat spreekt en bovendien zorgt voor heel wat herkenbaarheid. Wist je trouwens dat onze grafische ontwerpers ook graag een nieuw professioneel logo-ontwerp voor je creëren? 

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Green Bananas: samen voor snelle vindbaarheid online.

Jouw nieuwe website op maat? Daar zorgen we samen voor. Op basis van jouw input en verhaal zorgen we ervoor dat jouw website de juiste look en feel heeft en dat ze snel vindbaar is online. Met een aantrekkelijke homepage laten we je alvast een prima eerste indruk maken en als je dat wenst voorzien we bovendien extra SEO landingspagina’s zodat je nog gemakkelijker gevonden wordt. En die pagina’s krijgen uiteraard het webdesign dat we ontwierpen op maat van jouw verhaal en doelstellingen. Zo krijgt jouw bedrijf online de uitstraling die het verdient.

Hier bij Green Bananas zetten we allemaal onze schouders onder jouw webproject. Onze grafische ontwerpers gaan aan de slag om jouw klant bij de hand te nemen en hem in de goeie richting te sturen dankzij de juiste grafische elementen op de juiste plaats. Voor het webdevelopment wordt het team bijgestaan door onze ontwikkelaars, zodat alles op en achter het scherm zo vlot en snel mogelijk verloopt. Ook content is noodzakelijk om een website goed te laten scoren. Dankzij voorafgaande research én monitoring en bijsturing na oplevering door onze analytici komen we op die manier tot de beste resultaten.

Als dynamisch webdesign bureau mochten we onze kennis en ervaring terzake al voor tal van bedrijven inzetten. Onder meer Van Eyck Sport, Time To Meat, Haier, Panasonic Batteries en Alosta konden onze ontwerpen al smaken, maar neem zeker eens een kijkje in ons portfolio om onze verschillende webdesign projecten te ontdekken.

Wil je graag je bestaande website even onder de loep laten nemen? Met een volledige website-check bekijken we jouw website in detail en komen nadien met een aantal mogelijke actiepunten. Het levert je ongetwijfeld een aantal interessante inzichten op, zaken waar je al dan niet actie kunt voor ondernemen. De keuze laten we aan jou. We voeren ook met plezier een  grondige SEO-analyse van je huidige website uit.

Webdesign op maat: daar gaan de Groene Bananen voor

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van webdesign?

Green Bananas zorgt ervoor dat jouw website scoort online. Wij geven onze projecten stuk voor stuk een uniek webdesign op maat. We begeleiden en adviseren jou graag in je zoektocht naar de perfecte website voor jouw bedrijf. Contacteer ons snel en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.