De specialist in betrouwbare huishoudtoestellen!

Met een neus voor kwaliteit en design heeft Hoover alleen maar oog voor hoog presterende en betrouwbare producten. Het doel is dan ook om deze wasmachines, koelkasten en andere apparaten in zoveel mogelijk huishoudens te laten pronken. Wij gaven Hoover alvast het nodige extra duwtje in de rug.

Wasmachine Hoover
Multiview Hoover

Wat doen / deden we voor Hoover?

Cashbackacties van a tot z, volledig in beheer van ons team

Eerst en vooral gingen we aan de slag met de ontwikkeling van een site, en niet zomaar één, maar een heuse, aantrekkelijke promotiesite. Hier kunnen klanten terecht om te genieten van de lopende acties op de producten van Hoover. Met een gebruiksvriendelijk invulformulier, een waterdichte serienummercontrole en de mogelijkheid tot verloop van verschillende simultane promoties was deze site in een mum van tijd geboren. Het voordeel? Met de gewonnen data kan Hoover in de toekomst een nog persoonlijkere communicatie gaan gebruiken! Ideaal dus om ijzersterke klantrelaties te smeden.

Daarnaast staat ook het beheer van deze acties op onze to-dolijst. Van verwerking tot registratie en uitbetaling. Onze bananenboot staat nooit stil!

Promotiemateriaal op maat

Om het verhaal door te trekken werd er ook promomateriaal ontworpen in lijn met de lopende acties van Hoover. En met de nodige calls to action zorgden we voor websitebanners en heldere voorwaardenflyers die echt werken.

Hoover, promotiemateriaal
Catalogus Hoover

Een cataloog in een nieuw jasje

En tot slot: Say cheese! De producten van Hoover hebben hun mooiste glimlach bovengehaald, want wij gaven hen een eigen geüpdatete brochure waarin ze mochten schitteren. Op basis van een bestaand ontwerp staken wij de productcataloog in een fris jasje met alle nodige informatie. De juiste keuze maken wordt zo ’easy peasy’!

Catalogus Hoover

En jij?

Heb jij een project liggen dat de aandacht verdient? Wil je jouw concept vertalen in een sprekende huisstijl en een sterk staaltje tekst? Wil jij ook een gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Of wil je online adverteren? Spring eens binnen bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op