Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Bert en Mélissa designen erop los

Vorige week verwelkomden we opnieuw twee nieuwe stagiairs in ons team, Bert en Mélissa. Deze twee studenten Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool versterken ons de komende maanden met hun designskills.

Bert is al een tijdje bezig met tekenen, ontwerpen en al wat erbij komt kijken. En dat zie je aan zijn nu al indrukwekkende portfolio! Adobe Illustrator en Photoshop kennen nauwelijks nog geheimen voor hem. Hij gamet ook graag (altijd handig als je bij Green Bananas terechtkomt!) en is een echte Marvel-fan.

Mélissa heeft al een Bachelor Communicatiemanagement aan de Erasmushogeschool Brussel op zak en besloot om zich daarna te verdiepen in de wereld van grafische en digitale media. Maar oh ja, ze is van nog meer markten thuis. Frans, Duits en Spaans zijn haar niet vreemd, Italiaans wil ze ook nog leren. Ervaring met catwalks en fotoshoots, zowel voor als achter de lens, heeft ze ook al. In haar vrije tijd reist ze graag. Verloren lopen in steden om zo de minder toeristische plaatsen te ontdekken staat daarbij bovenaan op haar lijstje van favoriete bezigheden.

Welkom, Bert en Mélissa! (Enneuh … vergeet de koffiekoeken niet, hé!)

Wil jij volgend jaar ook graag bijleren en deel uitmaken van ons team als stagiair(e)? Check ons stageportaal!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.