Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Koppel je kassasysteem met je Magento webshop en boost je e-commerce

Heb je een bestaande Magento webshop, of is hij in de maak? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met de ShopConnector kan je nu jouw VMSII kassamanagementsysteem van Vendit koppelen aan Magento. Op die manier blijft jouw winkel- en webshopinformatie steeds up-to-date! Wij vertellen jou alles over hoe de ShopConntector precies in elkaar zit.

Hoe werkt het?

De ShopConnector is een slim stukje software dat gegevens uit jouw kassasysteem overzet naar jouw Magento webshop. Wat de ShopConnector zo slim maakt, is het feit dat dit geen integraal onderdeel wordt van jouw webshopdata. Daardoor communiceert de software van je kassasysteem met de standaard API van Magento en wordt de impact van de ShopConnector geminimaliseerd. Het idee achter de ShopConnector is dus dat jij jouw producten en voorraad beheert in jouw kassasysteem en het systeem vervolgens de informatie automatisch verstuurt naar jouw Magento webshop. Het voordeel hiervan? Je hoeft nu niet meer alle gegevens handmatig in te geven in Magento. Het systeem is dus veel efficiënter en zal je veel tijd en geld kunnen besparen!
koppelen webshop VMSII Vendit

Steeds verbonden

Heel wat technische termen, maar laten we de werking met een voorbeeld voorstellen. Je ontvangt een bestelling in je webshop, dan wordt deze bestelling door de ShopConnector onmiddellijk doorgestuurd naar jouw VMSII Vendit kassasysteem. Of omgekeerd, leg je de bestelling klaar in winkel, dan stuurt jouw kassasysteem deze informatie naar de Magento webshop. Op die manier zijn beide systemen constant verbonden en zijn jouw gegevens altijd up-to-date.

Wil jij jouw kassamanagementstyteem koppelen aan jouw Magento webshop?  Contacteer ons en wij zorgen ervoor dat jouw online en offline winkel steeds up-to-date is!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.