Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

5 marketing events die je dit jaar niet mag missen!

Ook in 2024 worden er in ons land heel wat interessante en inspiratievolle evenementen georganiseerd. Gericht op marketing, communicatie, e-commerce en social media. Tijdens die evenementen krijg je de kans om te netwerken en een hoop nieuwe kennis op te doen rond nieuwe strategieën en technieken die jouw business naar een hoger niveau kunnen tillen. Weet je niet waar je moet zijn of heb je nood aan een overzicht? Wij lijsten hieronder onze must do’s voor dit jaar op!

1. Social Media & Influencer Marketing Barometer 2024

Wat moeten we weten over de toekomst van Tiktok? Wat is er hot en wat is er not online? Hoe wordt er bepaald of iets ‘viral’ gaat? Het zijn maar enkele vragen die je kan stellen tijdens de Social Media & Influencer Marketing Barometer 2024, georganiseerd door de Arteveldehogeschool in Gent op woensdag 15 mei. Verwacht je aan interactieve workshops en inspiratiesessies en ook inzichten en adviezen van Tiktok zelf. De ideale conferentie voor social mediafans en content creators. Alle praktische informatie vind je terug op de website van Arteveldehogeschool.

2. E-Commerce Summit

Een dag later, op donderdag 16 mei, wordt de E-Commerce Summit georganiseerd in Sheraton Brussels. De editie van dit jaar belooft een ontdekkingstocht van onderwerpen die van belang zijn voor de markt. Uiteraard met een uitgebreide bespreking van de invloed van AI, maar ook duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Verwacht je aan interessante gastsprekers en een ideaal netwerk evenement voor de sector. Alle informatie vind je op de website van Digimedia.

3. Adobe Afterglow: the age of generative AI

Op donderdag 23 mei krijg je een uitgebreide recap met de highlights van de Adobe Summit 2024 Las Vegas. Niet in de casinostad, maar wel in Kontich. Staan dit jaar onder andere op het programma: de laatste trends en nieuwste functies van Adobe Experience Cloud en de rol die GenAI speelt bij de nieuwe generatie. Praktische informatie, tickets en prijzen kan je hier checken.

4. Social Media Summit

Op donderdag 27 juni is er een gloednieuwe editie van de Social Media Summit, deze keer in de Silversquare Bailli in Brussel. Gastsprekers komen er spreken over innovatieve bedrijven en hun strategieën, zoals LinkedIn, Snapchat, iProspekt en Stellar. Ook komen er enkele influencers vertellen over de online wereld en is er op het einde van de dag nog een gezellige gathering met cocktails. Meer info vind je hier.

5. Digital First

Digital First nodigt je uit voor een dag vol gastsprekers die je maar al te graag hun eigen expertise delen. Op donderdag 17 oktober ben jij helemaal welkom op de site van Tour & Taxis in Brussel voor verschillende conferenties en presentaties die in het teken staan van de digitale media en de evolutie daarvan. Zo komen onder andere werknemers van LinkedIn, Tiktok, Spotify en NewPharma langs om samen met jou te netwerken. Alle praktische info over de tickets, prijzen en het programma vind je hier terug.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.