Van de Moer Instruments?
Jouw online muziekwinkel

Dat klinkt als muziek in de oren

Van muzikanten, voor muzikanten. Dat is wat het gepassioneerde team van Van de Moer Instruments vertegenwoordigt. De liefde voor muziek (maken) brengt vele mensen samen en dat gevoel wil deze muziekwinkel nog meer versterken. Van blaasinstrumenten, drums tot zelfs orgels, bij Van de Moer vind je het allemaal! Je wordt er verliefd op je (toekomstige) lievelingsinstrumenten, en je kunt er ook terecht voor technische en andere ondersteuning. In één van hun vier winkels én online.

Wat doen / deden we voor Van de Moer Instruments?

Webshop Van Moer Aalst

Jouw vernieuwde, en nog steeds vertrouwde online muziekwinkel

Bij Van de Moer weten ze het maar al te goed: een online platform is iets dat constant leeft. Jaren geleden ontwikkelde ons team de eerste webshop – in het gezegende jaar 2017 om precies te zijn. Voor de ontwikkeling van de laatste versie van de webshop werkten we dus al enkele jaren nauw en met succes samen. Maar als bedrijf moet je natuurlijk blijven groeien en inspelen op de behoeften van je klanten… Dus mochten we een redesign op onze planning zetten. We sloegen het op een akkoordje: een nieuwe look & feel voor de webshop in combinatie met enkele nieuwe functionaliteiten.

Webshop voor Van de Moer

Het schitterende eindresultaat

De dynamische en bewegende zoekbalk werd smart en zorgt nu voor nog meer interactie met de klant. Ook de kleine icoontjes in het menu springen in het oog en zorgen voor een leuke touch. Mobile devices voeren meer en meer de boventoon, dus met de grote tegelstructuur spelen we daarop in. En natuurlijk kreeg de shop ook visueel een make-over. Sinds maart 2021 is hij live, als meertalige, gebruiksvriendelijke website.

Webshop voor Van de Moer

Hoge tonen bereiken met Google Ads

Ook op vlak van Google Ads mochten we ons ding doen. Op basis van de inzichten van team Van de Moer zelf en onze inhouse expertise zetten we campagnes op die tot indrukwekkende resultaten leidden.

Google Ads Van de Moer

Onze Google Ads inspanningen in cijfers:

Sinds onze overname van de Google campagnes in juli 2019 zijn de online cijfers van Van de Moer de hoogte ingevlogen en zelfs meer dan verdubbeld. We vergeleken daarvoor de gebruikers, sales en opbrengsten van 20 maanden sinds ‘de overname’ met 20 maanden vóór de overname.

Aantal gebruikers

+126% 25%

Online sales

+383% 38%

Online opbrengsten

+412% 40%

Online sales via Google Ads

+1.093% 95%

Opbrengsten via Google Ads

+1.125% 100%

Resultaat: véél meer bezoekers, véél meer conversies.
Het verhaal van Van de Moer stopt nog bijlange niet, dat mag duidelijk zijn.
Don’t stop us now, ’cause we’re having a good time!

En jij?

Heb jij een project liggen dat de aandacht verdient? Wil je jouw concept vertalen in een sprekende huisstijl en een sterk staaltje tekst? Wil jij ook een gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Of wil je online adverteren? Spring eens binnen bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op