Contacteer ons

Jouw Magento webshop, ons volgende project?

Heb je je eigen zaak en wil je ook een webshop starten? Laat je het graag over aan experts ter zake, zodat jij je kan blijven focussen op je core business? Dan ben je bij ons team van talenten op vlak van development, grafisch design en copywriting aan het juiste adres. In de wereld van online shops is Magento een van de bekendste platforms wereldwijd. Ook ons team ontwikkelt al enkele jaren op maat gemaakte webshops via de Magento-software. Wil je ook een custom Magento webshop laten maken? We luisteren graag naar jouw noden en wensen en bezorgen je een offerte op maat.

Waarom kiezen voor een Magento webshop door Green Bananas?

  • Custom webshop, volledig passend bij je merkidentiteit
  • Gebruiksvriendelijk, responsive design
  • We optimaliseren het bestelproces volgens de regels van de kunst
  • Constante optimalisaties en nieuwe functionaliteiten
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Omschakeling van Magento 1 naar Magento 2
  • Mogelijkheid om te koppelen met kassasysteem (bijv. VMSII kassamanagementsysteem van Vendit) en verschillende ERP-systemen
  • Eenvoudige koppeling met verschillende verzendservices

Verkoop je veel producten met een hele resem attributen? Is het belangrijk om goed te kunnen filteren? Wil je je webshop koppelen met andere systemen om je procesflow zo optimaal mogelijk te maken? Dan is Magento misschien wel het systeem waarnaar je op zoek bent. Samen met jou bekijkt ons team de noden die je bedrijf en je product stellen. Op basis van onze analyse kun je kiezen tussen een Magento webshop, een WordPress WooCommerce webshop of nog een ander systeem.

Wil je je webshop quasi volledig op zichzelf laten draaien? Ons team staat graag in voor het webshopbeheer. Dankzij de nodige koppelingen en onze marketinginspanningen kun je op die manier blijven verkopen, zonder er zelf al te veel naar om te moeten kijken. Wil je toch zelf je webshop beheren? Geen probleem. Je Magento webshop laten maken door Green Bananas, dat betekent immers ook dat je er een handleiding van je webshop bovenop krijgt. Indien gewenst, verzorgen we ook een korte opleiding, zodat je webshop zo weinig mogelijk geheimen voor je heeft.

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

Wij weten zo ongeveer alles van Magento 1, Magento 2 en andere marketingdiensten

Wil je niet enkel een Magento webshop laten maken, maar wil je ook visitekaartjes laten drukken, ander drukwerk laten uitvoeren of een logo laten ontwerpen? Wil je met je bedrijf actief zijn op social media, maar heb je wat hulp nodig? Wil je met e-mailmarketing je sales boosten? Naast een Magento webshop laten bouwen kan je ook voor deze en andere diensten bij Green Bananas terecht. Bekijk ons portfolio, en je krijgt meteen een idee van de projecten die we mee hebben mogen laten groeien. Geïnteresseerd in een samenwerking? Contacteer ons voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Op zoek naar een partner voor jouw Magento-webshop?

Green Bananas ontwikkelt met plezier jouw webshop in Magento 1 of 2. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.