Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Magento 2 webshop laten maken? Doen we voor jou!

Vele van onze klanten kunnen er intussen van meespreken: wil je een professionele, gebruiksvriendelijke, stabiele Magento 2 webshop laten maken, dan kun je eens aankloppen bij de groene bananen. Contacteer ons en we bezorgen je een offerte op maat van jouw project.

Je eigen Magento webshop starten? Easy peasy met onze hulp! Wij bouwen je Magento shop!

Wie een eigen webshop wil, zal het al snel merken: tientallen vragen komen op je af. Wij onderwerpen jou maar al te graag aan een vragenvuur om samen de antwoorden te vinden. En daarna gaan we aan de slag.

Dat zijn nog maar enkele vragen. Werk je met ons samen, dan bekijken we samen wat nodig is om jouw webshop uit de grond te stampen, van a tot z.

Of euh, heb je nog een Magento 1 webshop, die niet meer ondersteund wordt, en wil je dus migreren naar Magento 2? Kunnen we ook voor zorgen!

In 3 stappen je Magento webshop laten maken

Ontwerpfase

Van een ruw idee tot eerste webdesign-voorstellen.

Op basis van onze bespreking briefen we een webdesigner, die een of meerdere voorstellen doet.

Goedgekeurd design

Van aanpassingen tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Is het niet van de eerste keer boenk erop? No problemo: we werken met verschillende goedkeuringsrondes.

adverteren via 2dehands Admarkt

Van ontwikkeling tot lancering van jouw webshop.

Nu is het aan de webontwikkelaars en marketeers: we bouwen jouw webshop van a tot z.

Waarom je Magento webshop laten maken door Green Bananas?

Verkoop je veel producten met een hele resem attributen? Is het belangrijk om goed te kunnen filteren? Wil je je webshop koppelen met andere systemen om je procesflow zo optimaal mogelijk te maken? Dan is Magento misschien wel het systeem waarnaar je op zoek bent. Samen met jou bekijkt ons team de noden die je bedrijf en je producten stellen. Op basis van onze analyse kun je kiezen tussen een Magento-webshop, een WordPress WooCommerce-webshop of nog een ander systeem.

 • Custom webshop, volledig passend bij je merkidentiteit
 • Gebruiksvriendelijk, responsive webdesign
 • We optimaliseren het bestelproces volgens de regels van de kunst
 • Constante optimalisaties en nieuwe functionaliteiten
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Omschakeling van Magento 1 naar Magento 2
 • Mogelijkheid om te koppelen met kassasysteem (bijv. VMSII kassamanagementsysteem van Vendit) en verschillende ERP-systemen
 • Eenvoudige koppeling met verschillende verzendservices

Wil je je webshop quasi volledig op zichzelf laten draaien? Ons team staat graag in voor het webshopbeheer. Dankzij de nodige koppelingen en onze online-marketing inspanningen kun je op die manier blijven verkopen, zonder er zelf al te veel naar om te moeten kijken. Wil je toch zelf je webshop beheren? Geen probleem. Je Magento-webshop laten maken door Green Bananas, dat betekent immers ook dat je er een handleiding van je webshop bovenop krijgt. Indien gewenst, verzorgen we ook een korte opleiding, zodat je Magento webshop zo weinig mogelijk geheimen voor je heeft en dat je kan focussen op je verkoop

Wat zeggen onze klanten over hun Magento webshop?

[testimonial_view id=”1″]

Een paar FAQ’s voor wie aan een webshop begint.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor de e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Waarvoor staat CMS?

Wie een nieuwe website bouwt, hoort wel al eens van CMS ofwel Content Management Systeem. Deze applicatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk de content van je website kan beheren. Denk maar aan blogberichten toevoegen, nieuwe pagina’s aanmaken en productbeschrijvingen toevoegen. Het team van Green Bananas werkt meestal met Magento of WordPress voor het maken van jouw website of webshop. Ook andere CMS zijn uiteraard mogelijk. Interesse? Geef ons gerust een seintje!

Wat heb je nodig om een webshop te starten?

Naast een doordacht concept heb je ook een domeinnaam, hosting, een webdesign, webshopmodule en meer nodig. Een businessplan is niet verplicht, maar helpt wel mee aan je succesverhaal. Aan een lege webshop heb je natuurlijk niets. Je hebt een leverancier, of meerdere nodig, voor het aanleveren van je producten, een veilig betalingssysteem en eventueel een partner die zorgt voor de verzending van je pakjes. Een team dat gespecialiseerd is in webshops is ook geen slecht idee. Zo kan je altijd rekenen op de hulp van experts. En tot slot heb je een goeie portie goesting en energie nodig!

Mag je zomaar een webshop starten?

Jazeker! Iedereen kan een eigen succesvolle webshop beginnen, al moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je ingeschreven zijn bij de KBO (Kruispuntbank van Ondernemingen) én moet je jou aan de GDPR-wetgeving houden. Correct een webshop starten? Green Bananas helpt je graag!

Wij houden ons graag bezig met alles wat met (online) marketing te maken heeft.

Wil je niet enkel een mooie Magento 2-webshop laten maken & bouwen, maar wil je je hele communicatie professionaliseren en bijvoorbeeld ook visitekaartjes laten drukken, ander drukwerk laten uitvoeren of ben je op zoek naar logo-ontwerp? Wil je met je bedrijf inzetten op social media marketing, maar heb je wat hulp nodig? Wil je met e-mailmarketing je sales boosten? Naast een Magento-webshop laten bouwen kun je ook voor deze en andere diensten bij Green Bananas terecht. Bekijk ons portfolio, en je krijgt meteen een idee van de projecten die we mee hebben mogen laten groeien. Het jouwe ook binnenkort?

Wanneer starten we jouw webwinkel in Magento?

Online succes oogsten met jouw eigen Magento 2-webshop? Online verkopen, dat vraagt een andere aanpak dan offline. Aan onze experten kun je je project gerust toevertrouwen. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en we luisteren graag naar je wensen. Samen je nieuwe Magento 2 webshop maken? Kom zeker een koffie drinken en we beginnen eraan!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.