Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Magento 2 webshop laten maken?

Wil je net als vele van onze andere klanten een professionele, gebruiksvriendelijke, stabiele en converterende Magento 2 webshop laten maken, dan moet je eens aankloppen bij de groene bananen. Contacteer ons en we bekijken samen jouw noden. Vervolgens bezorgen we je een offerte op maat van jouw project.

Je eigen Magento webshop starten? Easy peasy met onze hulp!

Wie een eigen webshop wil laten bouwen, zal het al snel merken: tientallen vragen komen op je af. Wij onderwerpen jou maar al te graag aan een vragenvuur om samen de antwoorden te vinden. Vervolgens vliegen we erin.

Ook de vermarkting van je webshop nemen we samen onder de loop:

 • Welke call-to-actions voeg je toe op welke plaats?
 • Hoe zit het met SEO?
 • Zijn Google Ads nuttig?
 • En kan retargeting helpen?
 • Hoe converteer je je bezoekers?
 • Of misschien heb je wel baat bij e-mailmarketing?

Dat zijn nog maar enkele vragen. Werk je met ons samen, dan bekijken we samen wat nodig is om jouw webshop uit de grond te stampen, van a tot z.

Of euh, heb je nog een Magento 1 webshop, die niet meer ondersteund wordt, en wil je dus migreren naar Magento 2? Kunnen we ook voor zorgen!

Je Magento webshop laten maken in 3 stappen

Stap 1 Ontwerpfase

Van een ruw idee tot eerste webdesign-voorstellen.

Op basis van onze bespreking briefen we een webdesigner, die een of meerdere voorstellen doet.

Goedgekeurd design

Van aanpassingen tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Is het niet van de eerste keer boenk erop? No problemo: we werken met verschillende goedkeuringsrondes.

adverteren via 2dehands Admarkt

Van ontwikkeling tot lancering van jouw webshop.

Nu is het aan de webontwikkelaars en marketeers: we bouwen jouw webshop van a tot z.

Waarom je Magento webshop laten maken door Green Bananas?

Verkoop je veel producten met een hele resem attributen of eigenschappen? Moeten bezoekers makkelijk en duidelijk kunnen filteren? Wil je je webshop koppelen met andere systemen om je procesflow zo optimaal mogelijk te maken?

Dan is Magento misschien wel het systeem waarnaar je op zoek bent. Samen met jou bekijkt ons team de noden die je bedrijf en je producten stellen. Op basis van onze analyse kun je kiezen tussen een Magento-webshop, een WordPress WooCommerce-webshop of nog een ander systeem.

Hieronder enkele kenmerken van onze Magento webshops:

 1. Custom gebouwd, volledig passend bij je merkidentiteit
 2. Gebruiksvriendelijk & responsive webdesign
 3. Constante optimalisaties en nieuwe functionaliteiten
 4. We optimaliseren het bestelproces volgens de regels van de kunst
 5. Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 6. Mogelijkheid om te koppelen met kassasysteem (bijv. VMSII kassamanagementsysteem van Vendit) en verschillende ERP-systemen
 7. Eenvoudige koppeling met verschillende verzendservices
 8. Integratie met betaalprocessor naar keuze

Wil je je webshop quasi volledig op zichzelf laten draaien? Ons team staat graag in voor het webshopbeheer. Dankzij de nodige koppelingen en onze online-marketing inspanningen kun je op die manier blijven verkopen, zonder er zelf al te veel naar om te moeten kijken. Wil je toch zelf je webshop beheren? Geen probleem. Je Magento-webshop laten maken door Green Bananas, dat betekent immers ook dat je er een handleiding van je webshop bovenop krijgt. Indien gewenst, verzorgen we ook een korte opleiding, zodat je Magento webshop zo weinig mogelijk geheimen voor je heeft en dat je kan focussen op je verkoop.

Heb je nog een Magento 1 webshop? Wij begeleiden je in de overgang naar de laatste versie van Magento of Adobe Commerce. Op die manier maak je je webshop klaar voor de toekomst en samen met onze modules laten we je shop verder groeien.

Wat vinden onze klanten over hun Magento webshop?

Na veel problemen met een andere Magento 2 shop zijn we weer vanuit ‘scratch’ begonnen met ontwikkelen op een schone omgeving bij Green Bananas. Heel eng, om na zo’n traject alles weer in de prullenbak te gooien en een nieuwe partij op hun woord te vertrouwen. Maar ze maken het gelukkig waar.

Wij zijn tevreden met zo’n partner!

Timmermans Tuinmeubelen

Een webshop (op)starten? Enkele vragen en antwoorden

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor de e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Waarvoor staat CMS?

Wie een nieuwe website bouwt, hoort wel al eens van CMS ofwel Content Management Systeem. Deze applicatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk de content van je website kan beheren. Denk maar aan blogberichten toevoegen, nieuwe pagina’s aanmaken en productbeschrijvingen toevoegen. Het team van Green Bananas werkt meestal met Magento of WordPress voor het maken van jouw website of webshop. Ook andere CMS zijn uiteraard mogelijk. Interesse? Geef ons gerust een seintje!

Wat heb je nodig om een webshop te starten?

Naast een doordacht concept heb je ook een domeinnaam, hosting, een webdesign, webshopmodule en meer nodig. Een businessplan is niet verplicht, maar helpt wel mee aan je succesverhaal. Aan een lege webshop heb je natuurlijk niets. Je hebt een leverancier, of meerdere nodig, voor het aanleveren van je producten, een veilig betalingssysteem en eventueel een partner die zorgt voor de verzending van je pakjes. Een team dat gespecialiseerd is in webshops is ook geen slecht idee. Zo kan je altijd rekenen op de hulp van experts. En tot slot heb je een goeie portie goesting en energie nodig!

Mag je zomaar een webshop starten?

Jazeker! Iedereen kan een eigen succesvolle webshop beginnen, al moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je ingeschreven zijn bij de KBO (Kruispuntbank van Ondernemingen) én moet je jou aan de GDPR-wetgeving houden. Correct een webshop starten? Green Bananas helpt je graag!

Alles wat met (online) marketing te maken heeft.

Wil je niet enkel een mooie Magento 2-webshop laten maken & bouwen, maar wil je je hele communicatie professionaliseren en bijvoorbeeld ook visitekaartjes laten drukken, ander drukwerk laten uitvoeren of ben je op zoek naar logo-ontwerp? Wil je met je bedrijf inzetten op social media marketing, maar heb je wat hulp nodig? Wil je met e-mailmarketing je sales boosten? Naast een Magento-webshop laten bouwen kun je ook voor deze en andere diensten bij Green Bananas terecht. Bekijk ons portfolio, en je krijgt meteen een idee van de projecten die we mee hebben mogen laten groeien. Het jouwe ook binnenkort?

Wanneer starten we je Magento webwinkel?

Online succes oogsten met je eigen Magento 2-webshop? Online verkopen, dat vraagt een andere aanpak dan offline. Aan onze experten kun je je project gerust toevertrouwen. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en we luisteren graag naar je wensen & noden.

Samen je nieuwe Magento 2 webshop bouwen? Kom zeker een koffie drinken en we beginnen eraan!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.