Magnolia: modern vastgoed in een gezellig jasje

Hoogstaand, en toch gezellig. Strak, en toch voorzien van alle comfort. Nieuwbouwproject Magnolia bewijst dat een harmonie van uitersten zó mooi kan zijn. Voor dit spannende project bouwden we aan een huisstijl, presentatiebrochure, webdesign en meer.

Webdesign Magnolia

Beginnen bij de fundering

Immobiliën: ’t is een vak apart. Voor de Leedse nieuwbouwresidentie Magnolia begonnen we daarom bij de basis. Lees: een strakke huisstijl, met een spiritueel gouden logo met elementen uit het nabije Kasteel van Mesen. Het geheel omgaven we door een vruchtbaar dennengroen en maagdelijk wit – perfect om een mooie harmonie te scheppen.

En daarop bouwden we verder

Op basis van de huisstijl creëerden we een brochure. Zoals het de immosector betaamt, brachten we ook hier een mooi evenwicht tussen praktische grondplannen en eigenschappen enerzijds en inspirerend beeldmateriaal met sprekende copywriting anderzijds.

Brochure Magnolia

Architectuur, maar dan online

Het onlineverhaal kon natuurlijk ook niet ontbreken. In dezelfde lijn mochten we een website maken. Als afgeleide van de brochure helpt de website als snelle, korte schakel tussen de immokantoren en potentiële kopers. Via sprekende pop-ups en call-to-action-knoppen kunnen die laatsten eenvoudig en zonder poespas een afspraak boeken.

Website Magnolia

Wat we deden voor Magnolia

En jij?

Ben je op zoek naar een bureau dat kan zorgen voor het brochure-ontwerp van jouw vastgoedproject? Wil je opvallen met een strak webdesign voor jouw bedrijf uit Lede of waar dan ook? Of heb je nood aan een sterk staaltje content waarmee je jouw publiek inspireert en je aanbod verkoopt als zoete broodjes? Kom langs bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op