Contacteer ons

Wil je een website laten maken, maar heb je hulp nodig?

Heb je een nieuw project en wil je daarvoor graag een website laten maken? Dan kan je daarvoor rekenen op het héle team van Green Bananas.

Professionele website nodig? Let’s do this!

 • Onze missie: jouw doel bereiken. De beste aanpak bepalen we samen.
 • Voorgekauwde kost is niet ons ding. Wij maken het liefst originele, creatieve designs klaar voor het wereldwijde web.
 • Wij gaan voor aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk webdesign. All the way.
 • Conversie-optimalisatie is onze leidraad.
 • Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal. Hoge vindbaarheid is ons streefdoel.
 • Zelf aanpassingen doen aan je fonkelnieuwe website? Wij zorgen voor de handleiding en begeleiding. Of je vertrouwt het natuurlijk toe aan onze copywriters.
 • In ons kantoor in Aalst vind je twee handenvol webdesign-enthousiastelingen, elk met hun eigen specialiteiten en die samen hun krachten bundelen om jouw doel te bereiken.

Een website laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

professionele website bouwen

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

We kunnen niet alleen je website bouwen, maar ook zorgen voor de rest

We specialiseren ons in webdesign en webshops in WooCommerce en Magento, e-mailmarketing, internetmarketing, webshopbeheer en Google Ads. Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Zoek je een vertaalbureau voor de vertaling van je website of andere zaken? Jup, kunnen we ook. We zetten onze schouders ook graag onder jouw social media marketing, zorgen voor foto’s voor je website en autobestickering of bestickering van je ramen. Heb je visitekaartjes, brochures, flyers of een hele catalogus nodig? Dat doen we ook allemaal! Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten.

Benieuwd hoe het team achter Green Bananas precies te werk gaat? Bekijk onze werkwijze – van onrijpe banaan tot afgewerkt project.

Vooraleer je met een bedrijf in zee gaat, wil je natuurlijk even bekijken wat ze al verwezenlijkt hebben. Dat begrijpen we volledig. Benieuwd naar onze andere projecten? Blader gerust eens door ons portfolio. We zijn erg fier dat we de websites van onder andere Intdialect, Panasonic Batteries Europe, Aalst CarnavalVan Eyck Sport en Time To Meat mochten ontwikkelen. Wil je ook een website laten maken door Green Bananas? Contacteer Green Bananas, zodat we met jou en je project kennis kunnen maken. Daarna kunnen we – hopelijk – stap voor stap samen werken aan de puzzel en bouwen aan het succes van jouw website!

Website bouwen? We beantwoorden alvast enkele vragen

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Een website maken doe je niet in 1, 2, 3.

Maar wij wel! Nee grapje, dat is ook zeker niet waar. We werken immers altijd op maat, en maatwerk, dat vraagt tijd. We tellen dus minstens een paar keer tot 10 als we een website ontwikkelen. Wil je een straffe website, die mooi oogt en doet wat je ervan verwacht? Dan is professionele hulp geen overbodige luxe. Als je geen pap hebt gegeten van webdesign en je je vooral wil blijven focussen op dat waar je wél in uitblinkt, helpen wij jou graag op weg naar een professioneel resultaat.

Zowel voor grote bedrijven als voor kleine zelfstandigen zet ons team zich met passie en plezier in. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om voor elke onderneming, voor elk project een bijpassende, gebruiksvriendelijke website te maken

Je webshop of website laten maken door het tofste team uit Aalst?

Stuur ons dan snel een mail! Samen maken we graag van jouw groene idee een prachtige gele banaan, rijp om het internet te veroveren!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.