053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Website laten maken

Wil je een website laten maken, maar heb je hulp nodig?

Heb je een nieuw project en wil je daarvoor graag een website laten maken? Dan kan je daarvoor rekenen op de diensten van Green Bananas. Een website maken doe je niet in 1, 2, 3. Professionele hulp is dan ook geen overbodige luxe – of toch niet als je streeft naar een professioneel resultaat. Zowel voor grote bedrijven als voor kleine zelfstandigen zet ons team zich met passie en plezier in. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om voor elke onderneming, voor elk project een bijpassende, gebruiksvriendelijke website te maken.

We specialiseren ons in design, de ontwikkeling van websites, e-mailmarketing, internet marketing, webshopbeheer, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten. Ook via de sociale media zal je website of webshop naambekendheid verwerven.

Waarom kiezen voor Green Bananas?

Hoe gaat het team achter Green Bananas precies te werk? Bekijk onze werkwijze van onrijpe banaan tot afgewerkt project.

Wil je een eigen website maken? Neem vrijblijvend contact op met Green Bananas.

Een greep uit ons portfolio

Vooraleer je met een bedrijf in zee gaat, wil je natuurlijk even bekijken wat ze al verwezenlijkt hebben. Dat begrijpen we volledig. Benieuwd naar onze andere projecten? Blader gerust eens door ons portfolio. We zijn erg fier dat we de websites van onder andere Intdialect, Panasonic Batteries Europe, Aalst CarnavalVan Eyck Sport en Koop Vlees Online mochten ontwikkelen. Wil je ook een website laten maken door Green Bananas? Contacteer Green Bananas, zodat we met jou en je project kennis kunnen maken. Daarna kunnen we – hopelijk – stap voor stap samen werken aan de puzzel en bouwen aan het succes van jouw website!

 

website laten maken

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.