Contacteer ons

Wij zorgen voor jouw webdesign in Lede

webdesign Lede

Nood aan een nieuwe website? Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in Lede. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • Ons team staat steeds klaar voor al jouw vragen en biedt steeds een snelle en efficiënte oplossing aan.
 • Het beste resultaat door onze directe en nauwkeurige aanpak.
 • We starten samen met jou vanaf nul en bespreken samen de beste aanpak en strategie voor jouw bedrijf.
 • Jouw eigen CMS-toegang om zelf content toe te voegen aan jouw website. Met behulp van een persoonlijke handleiding en onze begeleiding is dit kinderspel.
 • Scoor hoog lokaal en op vindbaarheid door onze SEO-strategie.

Een website laten bouwen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Lede webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Wil jij eruit springen met jouw website? Wil je jouw website meer dan alleen mooi maken? Green Bananas zorgt ervoor dat je naast een doordacht design ook kwaliteitsvolle content deelt dat leesbaar is én gelezen wordt. Ook gebruiksvriendelijkheid en conversie staan bij ons centraal wanneer we een nieuwe website ontwerpen. Daarnaast blijft de online wereld evolueren en is het belangrijk dat jouw onderneming niet stil blijft staan. Het wordt dus steeds belangrijker om te investeren in een sterk webdesign. Lede is slechts om te hoek van onze thuisbasis in Aalst. Kom dus zeker langs met al jouw vragen rond webdesign maar ook andere diensten als conceptontwikkeling, SEO-content en copywriting, e-mailmarketing, social media marketing, retargeting en Google Ads. Daarnaast zijn we ook gecertifieerd Google Partner, dus kan je op ons beroep doen voor al jouw online advertenties.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Referenties uit regio Lede.

Het kantoor van Green Bananas bevindt zich in het centrum van de stad Aalst. Hierdoor zijn we in de streek een vaste waarde geworden. Zo zijn Stad Aalst, Yellow Lemon Tree, Cimorné, De Kringwinkel, Van Eyck Sport  je voor gegaan. We deinzen er ook niet voor terug om wat verdere oorden op te zoeken. Zo vind je Panasonic, Haier, Osteria Michele en nog veel meer terug in ons portfolio!

Ben je op zoek naar een partner die kan instaan voor webdesign? Lede is de plaats waar je gevestigd bent? Kom dan zeker eens langs in ons kantoor in Aalst! Spring zeker ook eens binnen of contacteer ons mocht je vragen hebben over al jouw online communicatie. Hopelijk tot binnenkort!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in Lede. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.