053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Lede

Nood aan een nieuwe website? Green Bananas zorgt voor jouw webdesign!

Wil jij eruit springen met jouw website? Wil je jouw website meer dan alleen mooi maken? Green Bananas zorgt ervoor dat je naast een doordacht design ook kwaliteitsvolle content deelt dat leesbaar is én gelezen wordt. Ook gebruiksvriendelijkheid en conversie staan bij ons centraal wanneer we een nieuwe website ontwerpen. Daarnaast blijft de online wereld evolueren en is het belangrijk dat jouw onderneming niet stil blijft staan. Het wordt dus steeds belangrijker om te investeren in een sterk webdesign. Lede is slechts om te hoek van onze thuisbasis in Aalst. Kom dus zeker langs met al jouw vragen rond webdesign maar ook andere diensten als conceptontwikkeling, SEO-content, copy, e-mailmarketing,social media beheer, retargeting en AdWords. Daarnaast zijn we ook gecertifieerd Google Partner, dus kan je op ons beroep doen voor al jouw online advertenties.

Meer dan webdesign

  • Ons team staat steeds klaar voor al jouw vragen en biedt steeds een snelle en efficiënte oplossing aan.
  • Het beste resultaat door onze directe en nauwkeurige aanpak.
  • We starten samen met jou vanaf nul en bespreken samen de beste aanpak en strategie voor jouw bedrijf.
  • Jouw eigen CMS-toegang om zelf content toe te voegen aan jouw website. Met behulp van een persoonlijke handleiding en onze begeleiding is dit kinderspel.
  • Scoor hoog lokaal en op vindbaarheid door de ‘webdesign Lede’ strategie.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Green Bananas en haar klanten

Het kantoor van Green Bananas bevindt zich in het centrum van de stad Aalst. Hierdoor zijn we in de streek een vaste waarde geworden. Zo zijn Stad Aalst, Yellow Lemon Tree, Cimorné, De Kringwinkel, Van Eyck Sport  je voor gegaan. We deinzen er ook niet voor terug om wat verdere oorden op te zoeken. Zo vind je Panasonic, Haier, Osteria Michele en nog veel meer terug in ons portfolio!

Ben je op zoek naar een partner die kan instaan voor webdesign? Lede is de plaats waar je gevestigd bent? Kom dan zeker eens langs in ons kantoor in Aalst! Spring zeker ook eens binnen of contacteer ons mocht je vragen hebben over al jouw online communicatie. Hopelijk tot binnenkort!

Lede webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?

Green Bananas verzorgt jouw webdesign. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.