Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zorgen voor jouw webdesign in Lede

webdesign Lede

Nieuwe website nodig? En zoek je daarvoor een professionele partner? Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in Lede. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

Een professionele website voor meer naamsbekendheid.

 • We starten vanaf een blanco blad en bekijken samen met jou de beste aanpak en strategie voor jouw bedrijf.
 • We zorgen voor een uniek, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign.
 • Met onze bewezen SEO-strategie scoor je lokaal. Hoge vindbaarheid is ons doel.
 • Het beste resultaat voor jouw doelstellingen. Daar gaan we voor!
 • Ons team staat steeds klaar voor al jouw vragen en biedt steeds een snelle en efficiënte oplossing aan.
 • Jouw eigen CMS-toegang om zelf content toe te voegen aan jouw website. We zorgen voor een duidelijke persoonlijke handleiding en ondersteunen je waar nodig.

Een website laten bouwen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

Lede webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Webdesign en veel meer!

Wil jij ook dat je website het perfecte uithangbord is voor jouw bedrijf? Wil je een website die opvalt online, ook door zijn gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit? Green Bananas zorgt voor een website die tot in de puntjes verzorgt is, met een doordacht design en vooral ook met kwaliteitsvolle content. Onze copywriters zorgen graag voor content die leesbaar is én gelezen wordt. Een nieuwe website? Daar hoort voor ons ook conversie-optimalisatie bij. En we zorgen natuurlijk ook voor een design dat future-proof is en mee kan evolueren met je bedrijf.
Klinkt goed? Wil jij ook investeren in een sterk webdesign? Lede is slechts om de hoek van onze thuisbasis in Aalst. Aarzel dus zeker niet om langs te komen met al jouw vragen rond webdesign maar ook andere diensten als conceptontwikkeling, SEO-content en copywriting, e-mailmarketing, social media marketing, retargeting en Google Ads. We zijn trouwens ook gecertifieerd Google Partner, dus kan je op ons beroep doen voor al jouw online advertenties.

Webdesign, enkele vragen en antwoorden

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Referenties uit regio Lede.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Aalst. Mede hierdoor zijn we in de streek een vaste waarde geworden. Zo gingen we in het verleden al aan de slag voor Stad Aalst, Yellow Lemon Tree, Cimorné, De Kringwinkel, Van Eyck Sport. En we zoeken ook al eens wat verdere oorden op. Zo vind je Panasonic, Haier, Osteria Michele en nog veel meer terug in ons portfolio!

Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen bij webdesign? Lede is de plaats waar je gevestigd bent? Kom dan zeker eens langs in ons kantoor in Aalst! Spring zeker ook eens binnen of contacteer ons mocht je vragen hebben over al jouw online communicatie. Tot binnenkort!

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas zorgt voor jouw webdesign in Lede. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.