Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Professioneel brochure-ontwerp? Green Bananas zorgt ervoor

Stijlvol en klassevol, fris en modern of net flitsend en opvallend? Welke richting je ook uit wil met je brochure-ontwerp, ons team zorgt maar al te graag voor een brochure waar je potentiële klanten en kopers pretlichtjes in de ogen van krijgen. Of je nu vastgoed, koelkasten of fitnessabonnementen aanbiedt.

Brochure-ontwerp op maat van jouw doelstellingen en project

Bij Green Bananas werken we uitsluitend op maat. Elke klant komt immers met zijn eigen verhaal en project maar ook met zijn eigen prioriteiten en doelstellingen. Elk nieuw project krijgt hier zijn eigen unieke uitwerking. En dat geldt dus ook voor jouw nieuwe brochure.

Je brochure-ontwerp bij Green Bananas? Dat begint altijd met een uitgebreide babbel met een aantal vragen:

 • Wil je iets drinken? Haja, want we willen eigenlijk best wel een en ander van je weten en daar krijg je dorst van.
 • Hoe zie jij je nieuwe brochure? Heb je misschien enkele voorbeelden van brochures die je leuk vindt?
 • Welke doelstellingen heb je voor ogen met je nieuwe brochure?
 • Welke informatie wil je erin verwerken?
 • Welke beeld wil je geven met je brochure?

En met al die informatie gaan we dan vervolgens aan de slag hé.

 • Onze grafische ontwerpers zorgen voor een oogverblindend ontwerp dat helemaal beantwoordt aan jouw verwachtingen.
 • Onze copywriters zorgen met plezier van de juiste content.
 • Voor de beelden sturen we graag onze eigen huisfotograaf op pad.

Zorg je liever zelf voor de tekst en de beelden? Wij zorgen ervoor dat jouw input naadloos wordt ingepast in het finale design.

Hoe dan ook levert dat een brochure-ontwerp op met precies de juiste mix van praktische informatie, inspirerende beelden en wervende copywriting. We zorgen er bovendien voor dat je (potentiële) klanten onmiddellijk kunnen zien waar jouw bedrijf of (vastgoed-)project voor staat en wat het precies inhoudt. En we voorzien uiteraard ook de nodige call-to-actions. Haja, want we willen natuurlijk ook dat je investering de nodige conversies oplevert.

Een brochure laten ontwerpen in 3 stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot eerste brochure-ontwerp voorstellen.

We maken een eerste ontwerp op basis van de aangeleverde of gecreëerde input.

communicatie Aalst

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

In verschillende goedkeuringsrondes en stappen werken we naar een finaal ontwerp toe.

communicatiebureau

Van digitaal ontwerp naar gedrukte brochure.

Na de laatste finetuning zorgen we voor de druk, in het juiste formaat en op het juiste papier.

Green Bananas: brochure-ontwerp en zo nog wel wat van alles

Jouw boodschap op de juiste manier bij je (potentiële) klanten brengen, daar gaat het voor ons om. En dat kunnen we dus op heel wat uiteenlopende manieren. Met in het oog springend brochure-ontwerp bijvoorbeeld. Maar evengoed met nog heel wat andere zaken.

Wat denk je bijvoorbeeld van een creatief en origineel logo dat helemaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen? Of van een volledig nieuwe huisstijl voor al je communicatie en meer? Heb je misschien nog ander grafisch ontwerp of drukwerk op maat. Wil je je brochures uitdelen via een beurs? Ook voor de bouw van je stand kun je op ons rekenen.

Enne, daarnaast zijn we ook een marketingbureau, communicatiebureau en website-ontwikkelaar. Jouw communicatiemix of -strategie? Een website helemaal in de lijn van je brochure of huisstijl? Wij zorgen er graag voor.

Vragen én antwoorden over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
 • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
 • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
 • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
 • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Onze prioriteit bij jouw brochure-ontwerp? Jouw doel bereiken.

Bij Green Bananas willen we dat je boodschap overkomt bij je doelgroep op de manier die jij voor ogen hebt. En daar zetten we de kennis en ervaring van ons hele team voor in. Of je nu informatie wil verspreiden, mikt op een groot aantal conversies of gewoon wil tonen wie je bent en wat je doet, wij zorgen voor een brochure-ontwerp waar jouw (potentiële) klanten spontaan van gaan watertanden.

We voorzien bovendien precies de juiste call-to-actions om de interactie met je potentiële klanten te maximaliseren. Zo krijg jij alle kansen om jouw producten of diensten aan de juiste man of vrouw te brengen en die verkoop te sluiten. Dat fitnessabonnement, die koelkast, dat vastgoedproject of gelijk welke dienst of product? Met een brochure-ontwerp van bij Green Bananas is dat zo verkocht!

Een partner nodig voor jouw brochure-ontwerp?

Kom eens praten. We denken graag mee over hoe jouw ideale brochure er moet uitzien. Neem nu contact op voor een afspraak. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.