Contacteer ons

Ben je op zoek naar vakkundig brochure-ontwerp?

Ons team zet er graag zijn tanden in. We zorgen samen met jou voor een brochure-ontwerp waar je potentiële klanten en kopers gaan van likkebaarden. Of je nu vastgoed, koelkasten of fitnessabonnementen aanbiedt.

Brochures op maat van jouw doelstellingen en project

Bij Green Bananas zijn we specialist in maatwerk en dat is voor jouw brochure dus niet anders. Je brochure-ontwerp begint daarom met een goed gesprek. Koffie voor jou? We gaan daarin na hoe jij het allemaal ziet. Welke doelstellingen heb je voor ogen? Welke informatie wil je erin verwerken? Welk beeld wil je geven? Het zijn maar enkele van de vragen die we stellen voor we onze grafische ontwerpers aan het werk zetten.

Zij zorgen voor een ontwerp dat helemaal beantwoordt aan jouw verwachtingen. Onze copywriters zorgen met plezier voor de nodige teksten en ook voor de beelden kun je bij ons terecht. Onze huisfotograaf schiet in 1,2, 3 de perfecte plaatjes voor jouw brochure (of website). Al kun je daar natuurlijk ook zelf voor zorgen.

Het resultaat is een brochure-ontwerp dat precies de juiste mix van praktische informatie, inspirerende beelden en wervende copywriting bevat. We zorgen er daarbij voor dat je (potentiële) klanten onmiddellijk kunnen zien waar jouw bedrijf of project voor staat en wat het precies inhoudt. En we voorzien uiteraard ook de nodige call-to-actions. Kwestie van zorgen voor de nodige conversies.

Een brochure laten ontwerpen in 3 stappen.

ontwerpfase

Van ruw idee tot eerste brochure-ontwerp voorstellen.

We maken een eerste ontwerp op basis van de aangeleverde of gecreëerde input.

communicatie Aalst

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

In verschillende goedkeuringsrondes en stappen werken we naar een finaal ontwerp toe.

communicatiebureau

Van digitaal ontwerp naar gedrukte brochure.

Na de laatste finetuning zorgen we voor de druk, in het juiste formaat en op het juiste papier.

We doen zo nog wel een paar dingen …

“Wat je zelf doet, doe je meestal beter”, wordt weleens gezegd. En daarom doen we dus zo’n beetje van alles. We toveren niet alleen geweldige brochure-ontwerpen uit onze pen, je kunt bij ons ook terecht voor logo-ontwerp, je nieuwe huisstijl en ander grafisch ontwerp.

We zijn bovendien ook een communicatiebureau en website-ontwikkelaar. Jouw communicatiemix of -strategie? Een website helemaal in de lijn van je brochure of huisstijl? Wij zorgen er graag voor.

Vragen én antwoorden over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Onze prioriteit bij jouw brochure-ontwerp? Jouw doel bereiken.

Of je nu informatie wil verspreiden, mikt op een groot aantal conversies of gewoon wil tonen wie je bent en wat je doet, ons doel is steeds hetzelfde: we willen dat je boodschap overkomt bij je doelgroep op de manier die jij voor ogen hebt. We zetten daar de expertise van ons hele team voor in.

Afhankelijk van je eigen doelstellingen en wensen zorgen we bovendien voor de nodige call-to-actions. Zo ontstaat meer interactie tussen jou en je potentiële klant en heb jij meer kans om jouw dienst aan de juiste man of vrouw te brengen, om dat product verkocht te krijgen, om die verkoop te sluiten … Dat fitnessabonnement, die koelkast, dat vastgoedproject of gelijk welke dienst of product? Met een brochure van bij Green Bananas is dat zo verkocht!

Op zoek naar iemand voor jouw brochure-ontwerp?

Kom eens praten. We denken graag mee over hoe jouw ideale brochure er moet uitzien. Neem nu contact op voor een afspraak. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.